Zvijezde donose bogatstvo: OVA 2 znaka će doživjeti IZVANREDAN USPON NOVČANE SREĆE i BOGATSTVA tokom sljedeće sedmice!

Zvijezde donose bogatstvo: OVA 2 znaka će doživjeti IZVANREDAN USPON NOVČANE SREĆE i BOGATSTVA tokom sljedeće sedmice!

26 listopada, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan zvijezde nagovješćuju potrebu za unaprijed planiranjem kako biste maksimalno iskoristili svoje financije. Budite svjesni mogućih troškova vezanih uz obitelj i promjene u interijeru uslijed utjecaja Marsa i Mjeseca.

Venera bi mogla olakšati vaše financijske izazove, posebno ako se suočavate s problemima poput kredita ili dugova. Njezin tranzit ovog tjedna može olakšati proces dobivanja kredita.

Ovaj tjedan, uz blagoslov Jupitera, bliska osoba može biti spremna pružiti vam financijsku pomoć. Ipak, budite oprezni jer postoji mogućnost gubitka ili novčane krize ako prebrzo djelujete u davanju novca ili velikim ulaganjima.

 

BIK

Trebali biste unaprijed napraviti plan temeljen na prioritetima kako biste mogli više uštedjeti. Moglo bi doći do određenih troškova za članove obitelji i moglo bi doći do izmjena u vezi s interijerima zbog kretanja Marsa i Mjeseca.

Venera bi mogla olakšati kredite i dugove ako se možda suočavate s poteškoćama u pogledu kredira i dugova.

Možete naići na gubitak ili novčanu krizu davanjem novca ili velikim ulaganjem u posao.

 

BLIZANCI

Savjetuje vam se da ne donosite agresivne odluke u smislu velikog ulaganja jer se to možda neće pokazati dobrim za vas. Stoga je bolje pripaziti na svoja financijska ulaganja.

Neki od vas mogli bi doživjeti financijsku krizu jer nemaju prethodni plan štednje, ali zapamtite da vam samo planiranje može pomoći. Ovaj tjedan možete dobiti više izvora prihoda, kao i inozemnu vezu.

Neki od vas bi ovaj tjedan mogli dobiti promaknuće i povećanje te dobar poticaj koji bi vam mogao pomoći u financijskom smislu. Mars i Venera bi mogli dati neku financijsku dobit od novih poslova vezanih uz kreativnu umjetnost i modu.

Neki od vas mogli bi dobiti financijski izdatak kupnjom stana i novog doma u inozemstvu. Učenje novih vještina i upis na viši studij mogli bi vam donijeti financijski izdatak.

 

RAK

Strogo vas upozoravamo da u ovom trenutku ne donosite nepromišljene odluke u pogledu značajnih financijskih ulaganja. Budući da se niste unaprijed pripremili za svoje potrebe štednje, neki od vas bi se mogli naći u teškoj financijskoj situaciji.

Ovaj tjedan imate priliku ostvariti nekoliko izvora prihoda kao i povezanost na međunarodnim tržištima. Ovog tjedna postoji mogućnost da neki od vas dobiju unapređenje, povećanje i značajnu nagradu.

Zvijezde imaju potencijal rezultirati novčanim dobitkom od novoosnovanih poslova u poljima kreativne umjetnosti i mode. Ovaj tjedan postoji mogućnost neočekivanih troškova povezanih s putovanjem.

Moguće je da će neki od vas imati značajne troškove kupnjom stana i nove kuće u drugoj zemlji. Ulaganje u napredne obrazovne programe i učenje novih talenata moglo bi povećati vaše troškove.

 

LAV

Morate biti pažljivi na svoje troškove, a predlaže vam se da radite prioritetno. U posljednjoj fazi ovog tjedna možete dobiti neplanirane troškove.

Neki od vas mogli bi dobiti očekivanu financijsku dobit od posla. Ovaj tjedan tranzit Venere može stvoriti neke prepreke u dobivanju financijske potpore od vašeg oca ili poslova vezanih uz prodaju.

Zvijezde savjetuju da budete oprezni prije velikih ulaganja na tržištu dionica. Postoje šanse za troškove putovanja u inozemstvo.

Mogući su financijski izdaci i za male proslave.

 

DJEVICA

Ovaj tjedan zvijezde pokazuju potrebu za oprezom u vašim financijama. Nije preporučljivo donositi velike financijske odluke, posebno u vezi s ulaganjem u nekretnine ili obiteljske projekte. Mogući su neočekivani troškovi.

Važno je pravilno upravljati svojim novcem i izbjegavati nepotrebne rashode. Možda ćete trebati biti strpljivi i pričekati povoljniji trenutak za ulaganje ili veće troškove.

Budite pažljivi i pratite svoje financijske planove. Iako se možda suočavate s izazovima, bit ćete sposobni prevladati ih s mudrim upravljanjem svojim resursima.

 

VAGA

Treba obratiti posebnu pozornost na rješavanje papirologije početkom ovog tjedna; u suprotnom, vjerojatno ćete zapasti u financijske poteškoće zbog nepažnje. Druga polovica ovog tjedna bit će idealna za kupnju nekretnina.

Bogatstvo i prosperitet postupno će rasti. U drugoj polovici ovog tjedna također ćete biti u mogućnosti dovršiti neke nedovršene poslove po pitanju novca.

Osim toga, postoji mogućnost da ćete dobiti nešto novca koji je neko vrijeme izgubljen. Dakle, ovaj tjedan možete očekivati jačanje svoje financijske situacije.

 

ŠKORPIJA

Ovotjedne financijske zvijezde ukazuju na izvanredan protok novca. Međutim, protok će biti neizvjestan nakon sredine ovog tjedna.

Iako će vaša financijska situacija ostati stabilna, velike kupnje otmjenih predmeta za dom mogu poremetiti vaš financijski plan. Morat ćete više raditi kako biste uštedjeli više novca.

Također, tijekom vikenda mogu izbiti rasprave s članovima obitelji oko financijskog planiranja. Ipak, nakon nekoliko intenzivnih nesuglasica i svađa, situacija će se riješiti.

Mogli biste se osjećati nesigurno u vezi svog novca. Što više želite svoj novac pretvoriti u bolju i vredniju imovinu, to ćete više ulaziti u žestoke ideje poput onoga što učiniti ili ne učiniti s novcem.

Međutim, uskoro ćete bit  na čvrstom tlu u smislu akumulacije i korištenja novca.

 

STRIJELAC

Snaga vaših financija će se poboljšati. Ovotjedne zvijezde poboljšat će vaše financijske izglede.

Sredinom ovog tjedna to bi vas moglo potaknuti da napravite neke ambiciozne odluke za brzi dobitak. Takve izbore treba izbjegavati budući da nose rizik od loše prosudbe.

Ako vam je teško izdržati ova iskušenja, možda imate problema. Donošenje značajnih financijskih odluka obično je najbolje učiniti tijekom tjedna koji prethodi vikendu.

Iako nema razloga za veliku brigu jer ćete imati šanse doći do novca na jedan ili drugi način i vaša financijska ravnoteža će biti održana, ipak ćete ovaj mjesec posebno morati potrošiti u tjednu. Trebali biste biti oprezni.

 

JARAC

Zvijezde savjetuju da ovaj tjedan budete oprezni s novcem. Tjedan ukazuje na nedostatak podrške sreće u financijama.

Iz tog razloga, najbolje je izbjegavati trošenje novca na stvari koje vam u ovom trenutku nisu potrebne. Ako to učinite, možda ćete ostati bez sredstava i možda ćete osjetiti pritisak na obveze.

Možda ćete također morati posuditi novac od nekog drugog. Posuđivanje novca samo će dovesti do dodatnog opterećenja.

Dakle, kako biste svoje financije održali na najboljem mogućem mjestu tijekom ovog tjedna, izbjegavajte posuđivanje, posuđivanje ili kockanje. Uštedite što više novca kako biste održali svoj proračun.

 

VODOLIJA

Kako tjedan počinje, utjecaj planeta može donijeti dobre prilike za zaradu. Neka od vaših starih ulaganja također mogu donijeti dobre dobitke.

Pitanja vezana uz imovinu ili bilo koju fiksnu imovinu mogu se riješiti. Ali vaše bi financije također zahtijevale odgovarajuću pažnju tijekom drugog dijela ovog tjedna jer bi neke financijske brige mogle poremetiti vaš duševni mir.

Možda ćete morati naporno raditi na rješavanju neriješenih problema krajem tjedna.

 

RIBE

Zvijezde predviđaju da bi vaše financijsko planiranje moglo biti poremećeno zbog nekoliko kašnjenja i problema početkom ovog tjedna. Imat ćete puno prilika za zaradu počevši od sredine tjedna, što bi moglo značajno smanjiti pritisak.

Vaša financijska situacija nastavit će se postupno poboljšavati tijekom vremena. Međutim, tijekom vikenda možete imati određeni pritisak na svoju financijsku situaciju zbog nepredviđenih računa.

Vjerojatno ćete pronaći neke lijepe izglede za financijski dobitak. Otprilike u to vrijeme možda ćete morati biti spremni za rješavanje takvih problema.