Novi Tjedan, Nove Prilike: Bik, Djevica i OVAJ znak ulaze u NOVU ETAPU: Očekujte preporod uz vjernu podršku zvijezda!

Novi Tjedan, Nove Prilike: Bik, Djevica i OVAJ znak ulaze u NOVU ETAPU: Očekujte preporod uz vjernu podršku zvijezda!

26 listopada, 2024 0 By Admin

BIK (20. travnja – 20. svibnja)

U ovom tjednu doživjet ćete transformacijske promjene koje će otvoriti vrata novim prilikama. Venera dolazi u harmoničnu povezanost s Plutonom, što ukazuje na duboku emotivnu obnovu i mogućnost redefiniranja vaših osobnih i profesionalnih ciljeva. Ova energija vas potiče da istražite vlastite snage i talente, posebno u područjima koja su vam posebno važna.

Na početku tjedna, osjećat ćete snažan poticaj da se posvetite svojim strastima i interesima. Iskoristite ovo vrijeme za rad na projektima koji vas ispunjavaju. Tijekom sredine tjedna, komunikacija će biti ključna. Razgovori s kolegama ili bliskim prijateljima mogli bi donijeti važne uvide koji će vam pomoći da preispitate svoje prioritete. Nemojte se bojati podijeliti svoje misli; vaše ideje će biti dobro primljene.

Kraj tjedna donosi prilike za emocionalno povezivanje s voljenima. Ovaj period može biti idealan za razgovore o budućnosti i planiranje zajedničkih ciljeva. Zvijezde vas potiču da se otvorite prema svojim osjećajima i pokažete svoju ranjivost. Preporod koji doživljavate u ovom tjednu pomoći će vam da se osnažite i usmjerite prema ostvarenju svojih snova. Očekujte iznenađenja koja će vas inspirirati i voditi prema novim horizontima.

 

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna)

U ovom tjednu ulazite u fazu značajnog osobnog i profesionalnog rasta. Merkur ulazi u povoljan aspekt s Uranom, što donosi inovativne ideje i prilike za napredovanje. Ova energija potiče vas da razmislite izvan okvira i istražite nove pristupe u svom radu i životu.

Početak tjedna donosi vam inspiraciju i kreativnost. Ovo je idealno vrijeme za započinjanje novih projekata ili za pronalaženje rješenja za postojeće izazove. Vaša analitička sposobnost će biti naglašena, pa iskoristite svoju preciznost i organiziranost kako biste isplanirali svoje ciljeve. Tijekom sredine tjedna, društveni aspekti vašeg života dobit će na važnosti. Umrežavanje s ljudima iz vašeg područja interesa može donijeti korisne kontakte i prilike.

Kraj tjedna pruža priliku za emocionalnu refleksiju. Uzmite si vremena za razmišljanje o svojim odnosima i potrebama. Iskreni razgovori s voljenima mogu otvoriti vrata za dublje razumijevanje i povezanost. Očekujte preporod u svojim emotivnim vezama koji će vas osnažiti. Ovaj tjedan predstavlja prekretnicu koja vas može voditi ka ostvarenju vaših ambicija i snova.

 

RIBE (19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj tjedan donosi vam priliku za duboku introspekciju i emocionalno iscjeljenje. Neptun čini harmonične aspekte s Mjesecom, što vas potiče da se povežete sa svojom intuicijom i unutarnjim osjećajima. Ova energija može biti izuzetno inspirativna, omogućujući vam da prepoznate svoje unutarnje snage i talente.

Na početku tjedna, osjećat ćete potrebu za povlačenjem i razmišljanjem o svojim snovima i ambicijama. Iskoristite ovo vrijeme za meditaciju ili kreativno izražavanje, bilo kroz umjetnost, pisanje ili glazbu. Tijekom sredine tjedna, komunikacija s voljenima će biti ključna. Otvoreni razgovori mogu dovesti do emocionalne bliskosti i podrške, a vaša sposobnost empatije bit će od velike važnosti.

Kraj tjedna donosi mogućnost za nove početke. Moguće je da se jave prilike za promjenu u karijeri ili osobnom životu koje će vas inspirirati na akciju. Očekujte preporod u svojoj percepciji svijeta oko sebe. Zvijezde vas potiču da zgrabite ove prilike i iskoristite ih za osobni rast. Ovaj tjedan nudi vam priliku da se oslobodite starih obrazaca i zakoračite u novu, svjetliju budućnost.