Ljubavni povratnici: U sljedećih nekoliko dana, bivši partner se vraća OVIM znakovima, jer PRAVA LJUBAV nikada ne umire!

Ljubavni povratnici: U sljedećih nekoliko dana, bivši partner se vraća OVIM znakovima, jer PRAVA LJUBAV nikada ne umire!

11 listopada, 2024 0 By Admin

STRIJELAC

Ljubav je jača od svega, od svih prepreka na koje naiđe. Čak i kada pomislite da je ta ljubav zauvijek izgubljena, ona pronađe način da se vrati vama u život. Upravo to je vaša sudbina, bivša ljubav ponovo će se vratiti tamo gdje i pripada, vama. Vaša sudbina je upravo takva, neobična i puna iznenađenja. Ono što svakako znate je to da nikada niste prestali voljeti vašeg bivšeg partnera, kao ni vaš bivši partner vas.

Jedino moguće je povratak bivše ljubavi i neizmjerna sreća za vas. Vama će zvijezde ponuditi novu priliku sa bivšim partnerom i vi ćete tu priliku iskoristiti. Bit će dovoljan samo jedan susret, naizgled slučajan, koji će promijeniti sve. Zvijezde će odigrati ključnu ulogu u vašem susretu i omogućiti vam jedan razgovor u kojem ćete oboje iskreno reći što osjećate. Dalje će sve teći samo od sebe i vi ćete ponovo uživati u ljubavi sa osobom koju volite.

Bit će to predivno iznenađenje za vas, bit će to nešto posebno što će vam se dogoditi. Shvatit ćete da drugačije i nije moglo biti jer je vaša ljubav velika. Zajedno ćete pronaći kompromise koji su nužni da bi vaša veza funkcionirala, ali to vam više neće biti problem. Potpuno poznajete jedno drugo i ovoga puta će sve biti puno lakše. Sigurno je da ni jedno od vas više neće dozvoliti da bilo što uništi vašu vezu. Vaša veza bit će na čvrstim temeljima i bit će za cijeli život. Bit će to najljepši dar koji ćete dobiti u svom životu, iskrenu ljubav.

VODOLIJA

Vi ste imali puno problema u vašoj bivšoj ljubavnoj vezi i ti problemi su uzrokovali prekid te veze. Ljubav i dalje postoji među vama, ali smatrate da tako više ne ide, zato više niste zajedno. Možda je prekid bio nešto najbolje što vam se moglo dogoditi jer vas je potaknuo na razmišljanje i traženje onoga što želite u životu. Znate što želite, ali ne znate način kako da to uspije. Samokritičnost vam nije vrlina, ali ovo vrijeme u samoći ćete iskoristiti da sami sebi kažete što ne valja kod vas.

Nakon toga, sve će vam biti puno jasnije i sve će biti jednostavno. Kada priznate neke svoje greške i podijelite vaša saznanja sa bivšim partnerom, sve će krenuti drugim smjerom. Tada će i bivši partner uvidjeti koliko vam je stalo i priznat će da je i on griješio. To će biti prvi korak ka povratku ljubavi u vaš život. Nakon toga moći ćete otvoreno razgovarati i doći do jedinog zaključka, do ponovog uspostavljanja ljubavne veze.

Sada će ta veza biti drugačija, zrelija i vi više nečete dozvoliti bilo kakva iznenađenja i nove raskide. Oboje ćete zrelije ući u novu, bolju vezu koja se više nikada neće raskinuti. Ljubav će ovoga puta pobijediti sve prepreke koje su se našle na vašem zajedničkom putu. Neka vam to bude pouka, a i upozorenje za dalje. Najbitnije od svega je to da će vaša ljubav ponovo procvjetati, ovoga puta zauvijek. Ništa ljepše si niste mogli poželjeti od toga.