OKTOBAR POKLANJA LJUBAV: OVIM znakovima oktobar donosi šansu za ostvarenje svih ljubavnih snova i čežnji!

OKTOBAR POKLANJA LJUBAV: OVIM znakovima oktobar donosi šansu za ostvarenje svih ljubavnih snova i čežnji!

7 listopada, 2024 0 By Admin

LAV

Bez teksta bi vas uskoro mogla ostaviti dešavanja koja su pred vama i koja bi mogla utjecati na vaš ljubavni život. Ljubavni život vam nije u nekom zamahu, realno gotovo da ga i nema. To vam ne sjeda najbolje, ali ni ne trudite se da ostvarite neku promjenu po tom pitanju. Međutim, sve će se uskoro bitno promijeniti. Događaji koji slijede pružit će vam jedinstvenu priliku koju ne smijete propustiti.

Bit će to prilika kakva se ne događa često, većini ljudi nikada. Vi ćete imati tu sreću gdje se nećete stići ni okrenuti, a već ćete biti zaljubljeni preko glave i u ljubavnoj vezi. Baš onako kako biste i željeli. Čudo će se dogoditi, a vi čak ne morate ni reagirati, sve će se odviti samo od sebe, zaista nevjerojatno. Opustite se i uživajte u vjetrovima ljubavi koji će uskoro zapuhati u vašem životu.

Bitan period je pred vama, period kada bi se sve moglo promijeniti i posložiti onako kako biste to željeli. Prilika za to će vam se ukazati, a zvijezde kažu kako ćete tu priliku ugrabiti i promijeniti svoj ljubavni status i život. Bit će to pomalo iznenada i neočekivano, ali takve bitne stvari se i događaju kada se najmanje tome nadamo. Uglavnom, vaša očekivanja od ljubavnog života bit će vrlo brzo ostvarena i konačno ćete moći osjetiti osječaj da nekome pripadate i da netko vama pripada.

 

VAGA

Osoba koju ćete uskoro upoznati ostavit će na vas nevjerojatan dojam i ta osoba će biti predmet vašeg razmišljanja u narednom periodu. Nećete moći izbaciti iz svojih misli tu osobu, koliko god se trudili. Stalno će biti prisutna i to će vas pomalo i strašiti. Na kraju ćete sami sebi priznati da ste se zaljubili i tek tada će sve biti puno lakše, tek tada će sve sjesti na svoje mjesto.

Neće vam biti problem stupiti u vezu s tom osobom i ubrzo ćete oboje shvatiti da među vama postoji “ono nešto”. Ući ćete u ljubavnu vezu i bit će vam predivno. Međutim, s vremenom se mogu javiti neke stvari o kojima niste ništa znali. Kako vaša veza buda napredovala, sve više vremena provodit ćete zajedno. Vi, međutim, na takav život niste navikli i to bi mogao postati problem.

Velika je to promjena za vas i logično je da vas sve to straši. Ali, vi sami morate shvatiti da je potrebno žrtvovati nešto kada uđete u takvu vezu. Vaš partner će također nešto žrtvovati, sve zbog vaše ljubavi. Morat ćete naučiti živjeti sa kompromisima, jer više niste samo vi u pitanju, sada je tu i vaš partner. Koliko god se takve promjene činile teške, sve će vrlo brzo doći na svoje, jer nam je uprogramirano u genetskom kodu da, kada se zaljubimo, sve postaje drugačije. Ljubav je ta koja diktira pravila i svi se mi toj ljubavi pokoravamo, prije ili kasnije.