TAROT HOROSKOP za AUGUST! August OVIM znakovima obećava iznenađujuće preokrete i sreću kao nikada do sad!

TAROT HOROSKOP za AUGUST! August OVIM znakovima obećava iznenađujuće preokrete i sreću kao nikada do sad!

21 srpnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Devet pehara

Pred vama je dobar mjesec za okupljanje s prijateljima kako biste proslavili mnoge velike uspjehe. Jedna stvar koju ćete primijetiti ovog mjeseca je da je vaša razina zahvalnosti viša nego ikad prije.

Ako ste ove godine prošli kroz teške promjene, ovaj mjesec će vam dati mir da znate da ne samo da ste preživjeli najgore, već ste stvorili bolji prostor za sebe u budućnosti.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Kočija, obrnuta

Stvari ne idu tako glatko kako ste očekivali, ali sve ćete rješavati u hodu. U vašem životu postoje velike promjene, ali detalji još nisu razrađeni, a ovo bi moglo završiti tako da se svađate s kim god prolazite kroz te promjene.

Mislite na nešto vrlo dobro i čisto, a ipak se čini da morate proći kroz nekoliko teških trenutaka da biste dosegli taj cilj. Ostanite pri tom. Možda je teško, ali je izvedivo.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Šestica pehara, obrnuta

Ovo je savršena karta,  jer ova tarot karta simbolizira obnovu i nadu za budućnost. Očigledno imate plan i ono što ne očekujete je da će se vaš plan početi realizirati u prosincu, a ipak jest i nastavit će se.

Dok se svijet spušta, vi ste tek na početku. Koristite informacije koje ste stekli ove godine kako biste sebi pomogli izgraditi bolju budućnost u nadolazećoj godini.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Sedmica mačeva, obrnuta

Ovaj mjesec može donijeti pravni spor ili potjeru koja će rezultirati povoljnim uvjetima za vas.

Brzi ste s riječima, ali još brži s razmišljanjem; složio si stvari na takav način da će onaj tko odluči biti tvoj protivnik sigurno izgubiti. S kim god da ste dijelili informacije tijekom ovog vremena netko je kome možete vjerovati i koga možete slušati.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Petica pehara, obrnuta

Kako to ide, stari prijatelji i poznanici kao da odjednom iskaču u vašem životu, neočekivano. Možda niste spremni za ovu osobu, ali naći ćete vremena za nju i možda će odužiti svoju dobrodošlicu.

Možda ćete nakon nekog vremena biti frustrirani prisutnošću te osobe, što je znak da postavite svoje granice i date joj do znanja što smijete, a što ne.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Osmica pehara

Već s početkom mjeseca zauzimate stav bezbrižne lagodnosti, jer je ova odluka donesena u buntu svih mjeseci koje ste prepustili napetosti i stresu.

Donijeli ste odluku prepustiti se toku ovog mjeseca i to će vam dobro doći. Ono što dajete, to i primate, pa ako ste vedri i smireni, vidjet ćete ovakav odgovor. August obećava da će biti inspirativan i sretan za vas.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Snaga

Ova tarot karta vam pokazuje da će vam hrabrost koju god trebate sakupiti lako biti na raspolaganju i da će vam august definitivno donijeti nekoliko prilika da istražite koliko ste zapravo jaki.

Bit ćete stavljeni na test i proći ćete svaki od njih, ali to ne znači nužno da želite biti toliko jaki. Iako prosinac može imati nekoliko napornih trenutaka, bit ćete sretni što ste vi tijekom njega, jer samo vi možete podnijeti ono kroz što ćete prolaziti.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Carica, obrnuto

Da biste došli do istine, morate poništiti nešto što je već postavljeno, a sretni ste to učiniti samo tijekom augusta ’22. Vi ste buntovnik, prosvjednik ovog mjeseca i vaš cilj vas poziva.

Toliko ste jaki i sposobni da ne možete a da ne postignete svoje, a vaša karizma pomaže vam da dobijete pristaše koji će vam dati potrebnu izdržljivost da nastavite.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Vitez od mačeva, obrnuta

Dok dođete do augusta, bit ćete spremni ni za što drugo osim za zabavu. To ne znači da nećete raditi, hoćete, ali ćete donijeti odluku da se ne brinete, da ne naglašavate da ste potpuno svjesni izbjegavanja stvari koje uzrokuju vašu tjeskobu i to zapravo može postati vaša nova strategija; izbor načina života bez stresa za budućnost. Mogli biste nekome ići na živce ovaj mjesec jer se vaš napredak možda neće svima svidjeti. Ne obraćajte pozornost.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Desetka mačeva

August ćete provesti na tipičan način tugovanja za gubitkom nečega što ste nekada voljeli i preživljavanja intenzivnih i tužnih sjećanja. Ovo je vaš izbor i vi to znate, tako da je to, na neki način, vaše uživanje mjeseca.

Osjećate da dugujete precima i rođacima ovu pažnju, a vi ste sasvim u redu s tim. Poznaješ sebe i znaš da ćeš se jednako lako izvući iz toga. Sve je u redu.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Osmica mačeva, obrnuta

August za vas završava sukobima, ali to nije ništa o čemu biste trebali previše brinuti. Ono što gledate kulminacija je ‘stvari’ o kojima se niste brinuli tijekom godine, a sada vam se iznenada nameću kao obveze koje morate obaviti. Dakle, ako ste mislili da ćete u miru kliziti tijekom godine, razmislite ponovno. Vrlo brzo ćete se vratiti svom slatkom životu, ali ćete morati najprije obaviti nekoliko zadataka, u prosincu.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Velika svećenica, obrnuta

Prema vašem tarot horoskopu za mjesec august, ovaj period vam pruža veličanstven pogled na ono što je pošlo po zlu i što se može poboljšati.

Ovaj mjesec je sve o zaokruživanju stvari i pružanju pozitivnog prostora za vaš rad u budućnosti. Imate svoj način na koji se bavite stvarima i to se ne sviđa uvijek svima, ali ako postoji jedna stvar koju možete reći za ovaj mjesec, to je da vam donosi mnogo uspjeha.