NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, slijede vam takve ljubavne promjene koje će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, slijede vam takve ljubavne promjene koje će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA!

21 lipnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.-20.04.)

Nedeljni ljubavni horoskop: Sretan vas tjedan očekuje, obasjan blistavim zvijezdama ljubavi. Ovih dana, vaša veza će procvjetati, bez trunke napetosti, nervoze ili svađe. Bit ćete u harmoničnom balansu, osjećat ćete se kao da hodate po ružičastim oblacima. Ako ste s partnerom, možete biti sigurni da vas očekuje niz nezaboravnih trenutaka. Slobodni, napokon ćete osjetiti oslobođenje od osobe za kojom ste uzaludno trčali. Vrijeme je da krenete dalje, s osmijehom na licu, jer ljubav je pred vama.

 

♉ BIK (21.04.-21.05.)

U ovom trenutku, možda se osjećate poput broda bez kormila. Niste sigurni u svoje osjećaje prema partneru, a također sumnjate u partnerove osjećaje prema vama. Sve ovo nije lako podnijeti. To je trenutak kada je važno uzeti duboki udah i pažljivo razmisliti o vlastitim željama i potrebama. Bez straha, otvoreno razgovarajte s partnerom kako biste razjasnili svaku dilemu. Otvorena komunikacija može donijeti katarzične trenutke i ojačati temelje vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♊ BLIZANCI (22.05 – 21.06.)

Usamljenost je vaša pratnja ovih dana, a potreba za pažnjom i nježnost su na vrhuncu. Nažalost, vaš partner se čini nesvjestan vaših emocionalnih potreba i ne pruža vam utjehu koja vam je tako potrebna. Ovo može potaknuti sumnje u partnerove namjere, ali sada nije vrijeme za optužbe. Umjesto toga, pokušajte duboko uroniti u razumijevanje partnera, jer možda su i sami opterećeni svojim brigama. Otvoren razgovor i suosjećanje mogu vam pomoći prevladati ovo razdoblje.

 

♋ RAK (22.06 – 22.07.)

Nada je svjetionik kojim se vodite ovih dana, u nadi da će svako novo jutro donijeti mir i sklad u vašu vezu. Međutim, čini se da su te želje zaobiđene i da umjesto ljubavi, donose napetost. Važno je pustiti stvari da se razvijaju spontano, bez forsiranja. Ponekad, previše želje može uzrokovati napetost, pa je bitno dopustiti vremenu da riješi nesporazume. Vjerujte u svoju vezu, jer će se problemi riješiti kada za to dođe pravo vrijeme.

 

♌ LAV (23.07 – 22.08.)

Naredni dani donose vam osjećaj potpune zaštite zvijezda, posebno kada je riječ o ljubavi i ljubavnom životu. Tijekom ovog tjedna, vaša veza će proći kroz miran i skladan period. Bez obzira na pokušaje drugih da unesu nemir u vaš odnos, vi ćete ostati nepokolebljivi. Vaša ljubavna veza će biti poput sigurne luke, gdje će vas ispunjavati osjećajem blagostanja. Ovo je izvrsno razdoblje za slobodne Lavove, koji će pronaći inspiraciju za nove romantične početke.

 

♍ DJEVICA (23.08 – 22.09.)

Svima nam ponekad treba vlastiti prostor i tišina kako bismo pronašli ravnotežu u kaotičnom svijetu. U ovom trenutku, osjećate potrebu za odmorom od svih oko vas, uključujući i vašeg partnera. To nije znak da je vaša veza u opasnosti, već da je važno održavati ravnotežu između vlastitih potreba i partnerovih očekivanja. Ako ste u mogućnosti, razmislite o uzimanju kratkog odmora kako biste regenerirali svoje emocije i povratili svoju energiju. Važno je izraziti svoje osjećaje i potrebe partneru kako bi se izbjegli nesporazumi. Otvoren i iskren razgovor će vam pomoći očuvati harmoniju u vezi.

 

♎ VAGA (23.09 – 22.10.)

Napetost vlada u vašoj vezi ovih dana, stvarajući osjećaj nesigurnosti. Iako nervoza raste, ovo razdoblje će dovesti do promjena u vašem odnosu. Očekujte da će neka pitanja postati jasnija kako s vaše, tako i sa strane partnera. Možda ćete se suočiti s istinama koje niste očekivali i koje vas mogu razočarati. No, iskrenost će vam pomoći da se suočite s izazovima i znate gdje stojite u vezi. Važno je biti otvoren za rast i promjene koje donosi ovo razdoblje. Ova kriza može biti prilika za dublje razumijevanje između vas i vašeg partnera.

 

♏ ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Nakon turbulencija koje ste prošli, sada vas očekuje dobro zasluženi predah. Ovih dana imat ćete priliku riješiti sve nesporazume s partnerom i zajedno krenuti prema boljem putu. Problemi će vas zaobilaziti, a vaša veza će biti obilježena mirom i harmonijom. Ovo je idealno vrijeme za ponovno povezivanje s partnerom i otkrivanje nove dubine u vašoj vezi. Dopustite da vas zvijezde vode prema ljubavi.

 

♐ STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Svaki dan postajete sve nezadovoljniji i nesretniji u svojoj ljubavnoj vezi. Ljubav više nije ispunjavajuća kao nekada, a sumnje počinju preplavljivati vaš um. Možda počinjete tražiti mane u partneru ili razmišljate o svojim osjećajima. Ovo je vrijeme za duboko introspekciju. Postavite si iskrena pitanja o tome što zaista želite i trebate u ljubavi. Pronalaženje odgovora će vam pomoći pronaći unutarnji mir i jasniju sliku vaših želja.

 

♑ JARAC (22.12. – 20.01.)

Naredni dani mogu izazvati osjećaj tuge u vama. Trudite se zadovoljiti voljenu osobu na svaki mogući način, no čini se da niste dobili zasluženo priznanje i poštovanje. Nije samo to, vaš partner možda ne cijeni sve što radite za njegovu sreću. Ovo je trenutak da se usmjerite na sebe i pružite si pažnju, kako biste bolje razumjeli svoje vlastite potrebe. Neka ovaj trenutak samoproučavanja bude prilika za bolje razumijevanje sebe i svojih potreba u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♒ VODENJAK (21.01. – 19.02.)

Nesvjesno ste zapostavili voljenu osobu zbog poslovnih obaveza. Vaš partner može osjećati da niste posvetili dovoljno pažnje vašoj vezi i da ste mu se udaljili. Ovo je trenutak da pronađete ravnotežu između poslovnih i privatnih obaveza. Otvoren i iskren razgovor s partnerom može vam pomoći razumjeti njegove potrebe i očekivanja. Neka vaša veza bude prioritet i pružite mu potrebnu pažnju i brigu.

 

♓ RIBE (20.02. – 20.03.)

Naredni dani donose osjećaj ljubomore u vašu vezu. Vaš partner može probuditi vaše strahove i nesigurnosti, bilo da su opravdani ili ne. Važno je suzdržati se od impulzivnih reakcija i pažljivo razmotriti svoje osjećaje prije nego što donesete zaključke. Komunikacija s partnerom će biti ključna u ovom trenutku kako biste riješili nesporazume i ojačali svoju vezu. Ovo je prilika za dublje razumijevanje između vas i vašeg partnera kako biste zajedno prevladali izazove.