HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU: Pred OVIM znakovima je IZVANREDNIH 7 DANA, čekaju ih SJAJNE VIJESTI i NEOČEKIVANI DOBITCI!

HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU: Pred OVIM znakovima je IZVANREDNIH 7 DANA, čekaju ih SJAJNE VIJESTI i NEOČEKIVANI DOBITCI!

1 lipnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.- 20.04.)

LJUBAV

Horoskop za narednu sedmicu: Početak tjedna donosi neku dozu nezadovoljstva u vašem ljubavnom životu. Možda ste primijetili da se stvari ne razvijaju onako kako biste željeli. Međutim, nemojte gubiti nadu. Sredinom tjedna, bit ćete hrabriji i pokrenuti razgovor sa svojim partnerom o svojim osjećajima i potrebama. Iako ishod ovog razgovora možda neće biti idealan, otvaranje komunikacije je prvi korak prema rješenju. Kraj tjedna obećava pozitivan pomak u vašem ljubavnom odnosu.

POSAO

Početak tjedna može označiti dolazak novog člana u vaš tim na poslu. Reakcije na ovu promjenu bit će različite, s nekima koji će ju pozdraviti s entuzijazmom, dok će drugi izraziti nezadovoljstvo. Sredinom tjedna, možete očekivati rješenje nekih dugotrajnih poslovnih pitanja koja su vas mučila. Kraj tjedna donosi lakšu atmosferu, jer dolazi vikend i zasluženi odmor.

ZDRAVLJE

Da biste očuvali ravnotežu, preporučuje se više fizičke aktivnosti tijekom tjedna.

 

♉ BIK (21.04.- 21.05.)

LJUBAV

Početak tjedna donosi visoko raspoloženje i otvorenost prema pustolovinama u ljubavi. Bit ćete voljni provoditi vrijeme sa svojom voljenom osobom, dok slobodni  mogu naići na nekoga s kim će ostvariti poseban odnos. Međutim, sredinom tjedna, ovaj ushit može splasnuti, a do kraja tjedna mogli biste se suočiti s periodom stagnacije u ljubavnom životu.

POSAO

Početak tjedna može biti izazovan jer ćete osjećati manjak motivacije. Možda ćete se usredotočiti samo na najvažnije zadatke i odgađati ostale. Kraj tjedna donosi potencijalne konflikte s nadređenima zbog dodatnih obaveza koje se ne uklapaju u vaš uobičajeni opis posla.

ZDRAVLJE

Preporučuje se smanjenje unosa kalorija i pojačanje fizičke aktivnosti kako biste očuvali svoje zdravlje.

 

♊ BLIZANCI (22.05 – 21.06)

LJUBAV

Početak tjedna donosi vašu povučenost i sklonost skrivanju svojih osjećaja. Možda će vam biti teško otvoriti se i komunicirati o stvarima koje vas muče, čak iako se vaš partner trudi. Međutim, krajem tjedna, vaše raspoloženje će se poboljšati, što će rezultirati kvalitetnijim ljubavnim odnosima. Slobodni pripadnici znaka mogli bi zbuniti osobu koja pokazuje interes za njih.

POSAO

Početak tjedna bit će obilježen razdražljivošću i sklonost komentiranju postupaka kolega. Kolege možda neće najbolje prihvatiti vaše kritike. Kraj tjedna donosi mirnije okoline na poslu gdje ćete se manje opterećivati sitnicama.

ZDRAVLJE

Moguće su promjene raspoloženja koje ćete doživjeti tijekom tjedna.

 

♋ RAK (22.06 – 22.07)

LJUBAV

Početak tjedna donosi mirniji odnos s vašim partnerom, što može biti iznenađenje za vas. Njihova smirenost može izazvati niz pitanja i nedoumica. Iskoristite ovo vrijeme da razjasnite neke odnose koji čekaju na poboljšanje. Sredina i kraj tjedna mogu donijeti manje rasprave o financijama i investicijama.

POSAO

Početak tjedna može donijeti osjećaj da ste zaglavljeni i da vrijeme stoji. Sve će se činiti sporim. Osjećat ćete se bezvoljni u obavljanju svojih zadataka. Kraj tjedna može donijeti promjene na poslu, uključujući i promjene u timu.

ZDRAVLJE

Moguće su česte glavobolje tijekom tjedna.

 

♌ LAV (23.07 – 22.08)

LJUBAV

Početak tjedna obilježit će izvrsno raspoloženje, gdje će sve ići prema vašim planovima. Međutim, prema kraju tjedna, mogli biste naići na konflikte sa svojim partnerom, jer ćete biti osjetljivi na pitanja koja smatrate nepotrebnim. Osim toga, partneru će smetati vaša potreba za kontrolom, što može dovesti do nemira u odnosima. Postoji i mogućnost da se treća osoba umiješa u vaš ljubavni život.

POSAO

Početkom tjedna možda ćete pokušati popraviti odnose s kolegom s kojim ste imali nesporazume. Sredina tjedna može biti vrlo zahtjevna s previše posla i mogućim prekovremenim radom. Kraj tjedna može zahtijevati rad i vikendom.

ZDRAVLJE

Osjećat ćete se prilično dobro tijekom tjedna.

 

♍ DJEVICA (23.08 – 22.09)

LJUBAV

Početak tjedna donosi želju za tišinom i mirom u obiteljskom okruženju. Kraj tjedna obilježava druženje i opuštanje s voljenom osobom. Sredinom tjedna može biti prilično mirno, bez previše lica oko vas.

POSAO

Prvi dio tjedna obilježava vašu potrebu da izbjegavate buku i suvišne kontakte s ljudima. Sredinom tjedna, povući ćete se kad god je moguće i fokusirati se na svoj dio posla. Kraj tjedna može donijeti informaciju o poslovnoj prilici koja više odgovara vašim željama.

ZDRAVLJE

Najbolje ćete se osjećati kada se možete povući i uživati u tišini.

 

♎ VAGA (23.09 – 22.10)

LJUBAV

Početak tjedna donosi kratki period frustracije. Tijekom tog vremena, osjećat ćete potrebu da se povučete i radite na svom unutarnjem miru. Sredina tjedna može donijeti nesuglasice zbog različitih mišljenja. No, kraj tjedna će označiti poboljšanje društvenih i ljubavnih odnosa. Slobodni pripadnici znaka mogu pokušati obnoviti stari odnos.

POSAO

Isto tako, početak tjedna može biti obilježen nervozom jer ćete izbjegavati komunikaciju s drugima. Tijekom tjedna ćete se povlačiti gdje god je to moguće kako biste izbjegli nepotrebne susrete. Kraj tjedna može donijeti promjene na poslovnom polju.

ZDRAVLJE

Potrebno je raditi na svom unutarnjem miru i odmoru.

 

♏ ŠKORPION (23.10 – 21.11)

LJUBAV

Početak tjedna može donijeti razne aktivnosti i osjećaj blagostanja. Međutim, sredinom tjedna, možete se suočiti s nesuglasicama s partnerom oko sitnica. Nervoza će biti povećana, a i najmanje stvari mogu postati veći problem. No, kraj tjedna obećava skladne odnose.

POSAO

Prvih dana tjedna može vladati određena doza nereda zbog promjena koje se dešavaju. Trebat će vremena da se sve uskladi i organizira. Sredinom tjedna može se pojaviti nova poslovna ponuda, a kraj tjedna može donijeti povisicu i veće financijske prihode.

ZDRAVLJE

Osjećat ćete se solidno tijekom tjedna.

 

♐ STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV

Početak tjedna donosi nova poznanstva i zanimljive ljude u vaš život. S nekima biste mogli ostvariti posebno blizak odnos koji se može razviti u nešto više od prijateljstva. Sredinom tjedna možete osjetiti manjak motivacije u svim odnosima, uključujući i prema partneru. No, kraj tjedna obećava poboljšanje u društvenim i ljubavnim odnosima.

POSAO

Početak tjedna možda ćete morati dokazivati svoju sposobnost na poslu zbog kritika o načinu na koji obavljate određene zadatke. Sredinom tjedna može biti zahtjevno zbog velike količine posla i mogućeg prekovremenog rada. Kraj tjedna može zahtijevati rad i vikendom.

ZDRAVLJE

Izbjegavajte stres tijekom tjedna.

 

♑ JARAC (22.12. – 20.01.)

LJUBAV

Vaš tjedan bit će obilježen promjenama raspoloženja i željama. Ponekad ćete biti sretni, a drugi trenutak će vas iznervirati. To može zbuniti vašeg partnera. Možda je najbolje da prvo razmislite o svojim osjećajima prije nego što ih podijelite s partnerom.

POSAO

Početak tjedna može donijeti poslovnu ponudu koja će vas intrigirati. Međutim, sredinom i krajem tjedna mogli biste se suočiti s povećanim obujmom posla, uključujući prekovremeni rad i rad vikendom.

ZDRAVLJE

Mogli biste osjetiti stres i nervozu tijekom tjedna.

 

♒ VODENJAK (21.01. – 19.02.)

LJUBAV

Početak tjedna donosi emotivan period gdje ćete biti osjetljivi na riječi i postupke drugih. Sredinom tjedna, osjećaj osjetljivosti će splasnuti, a do kraja tjedna ćete ponovno uspostaviti harmonične odnose s partnerom.

POSAO

Na početku tjedna, možda ćete se osjećati prisiljeni dokazivati svoju vrijednost na poslu. Ovo može dovesti do povećane tjeskobe koja će se protezati do kraja tjedna.

ZDRAVLJE

Preporučuje se više odmora i sna tijekom tjedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♓ RIBE (20.02. – 20.03.)

LJUBAV

Tijekom većeg dijela tjedna, možete osjetiti potrebu da se povučete u svoj svijet i izbjegavate kontakt s drugima, uključujući i svog partnera. Pratit će vas osjećaj tuge i čežnje za nečim što ne možete objasniti. Kako biste očuvali svoje emocionalno zdravlje, možda ćete trebati samoći i odmoru od svega i svih.

POSAO

Vaša energetska razina i motivacija mogu oscilirati tijekom tjedna, što može otežati obavljanje poslovnih zadataka. Preopterećenost stresom može negativno utjecati na vaše zdravlje i produktivnost.

ZDRAVLJE

Mogli biste osjetiti promjene raspoloženja i pojačanu tjeskobu tijekom tjedna.