SEDMIČNI TAROT HOROSKOP: Ovnovi, Blizanci, Rakovi, Lavovi, Vage, Strijelčevi – budite spremni na ono što dolazi! Jarčevi, vi ste sretnici sedmice!

SEDMIČNI TAROT HOROSKOP: Ovnovi, Blizanci, Rakovi, Lavovi, Vage, Strijelčevi – budite spremni na ono što dolazi! Jarčevi, vi ste sretnici sedmice!

26 svibnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kraljica štapića, obrnuta

Sedmični tarot horoskop: Nemojte se iznenaditi ako ovaj tjedan osjetite napade ljubomore, jer se čini da će netko u vašem životu dobiti nešto za što smatrate da je namijenjeno vama, a ipak, to vam nikada nije došlo.

Zavidni ste na uspjehu suradnika i to vam smeta. Ne mislite im zamjeriti uspjeh, ali ne možete ne osjećati se uzrujano zbog njihove velike sreće.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Kočija, obrnuta

Sedmični tarot horoskop: Ovo je dobro vrijeme da razmislite o svojoj sigurnosti; ova tarot karta u svom obrnutom stanju govori o potrebi zaštite od ljudi.

Ovo nije tjedan za odlazak na skup ili prosvjed; ovo je tjedan u kojem tiho navijate za dobrog momka iz sigurnosti vlastitog doma. Vani je opasno, budi oprezan i ne riskiraj život da bi bio buntovnik.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Vrag

Sedmični tarot horoskop: Ovaj vam tjedan donosi ljutnju i uznemirenost; morate pripaziti na svoju narav ovaj tjedan jer ćete na kraju uništiti nešto svoje, što će izazvati žaljenje.

Ono na što najviše trebate paziti je vlastita percepcija; ne uzimajte stvari toliko k srcu da ne znate ni na što se ljutite. Obratite pažnju na stvarni svijet oko sebe i prestanite pokušavati biti onaj koji sve uništava.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Svijet, obrnuta

Osjećate se kao da ćete eksplodirati ako se ne pokrenete. Stagnirao si, dosadan; tjednima, možda mjesecima niste osjetili nikakvu inspiraciju.

Ova karta pokazuje da se ovaj tjedan odnosi na to da se osjećate frustrirani vlastitim nedostatkom energije. Međutim, u ovoj tarot karti uvijek postoji potencijal za dobro, a ovo bi mogao biti tjedan u kojem ćete napraviti taj skok vjere i početi činiti nešto pozitivno sa svojim životom.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Devetka mačeva, obrnuta

Živjeli ste u pretvaranju i ovaj tjedan ćete to saznati. Lagali ste ljudima oko sebe i zato što ste postali lakomisleni i arogantni, poskliznut ćete se i pustiti trag koji će drugima koji su prije vjerovali u vas pokazati nešto neautentično o vama.

Jedna mala greška izbacit će vas u središte pozornosti, a to svjetlo neće biti glamurozni; bit će blistavo i otkrivajuće.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Četvorka štapića

Kako biste sačuvali mir, vi ćete ovaj tjedan ‘graditi most’, a to je više nego vjerojatno vezano uz posao.

Ovdje ima bijesa i svađe, ali ne možete to podnijeti, pa umjesto da se pridružite bijesnoj gomili, pronađite način da ispravite stvari.

Zanimljivo, svi vas slušaju, što niste očekivali. Vi ste čudotvorac ovog tjedna; ti čuvaš mir i držiš tvrđavu, da tako kažem.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Pustinjak, obrnuta

Vjerojatno mislite da se možete izvući s nečim ovaj tjedan, a ova karta je tu da vam kaže da morate biti oprezniji.

Nešto prikrivate, prešućujete informacije koje su nekome potrebne, i dok vas to čini nervoznim, ipak se osjećate kao da se morate sakriti, iz nekog razloga.

Ovaj tjedan previše razmišljate o svojim strategijama; niste iskreni prema sebi i s kim god imate posla, i to bi vas moglo ugristi.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Kralj pentakla, obrnuto

Ovo bi mogao biti tjedan u kojem ćete se jednostavno prepustiti svim svojim porocima. Ovaj tjedan ne pokazujete znakove otpora; ako vam netko nešto ponudi, vi to uzmite.

Možda ste pomalo samodestruktivni jer ste ljuti na sebe jer niste učinili nešto što ste trebali učiniti.

Ovaj tjedan vas je pretjerao sa popustljivošću i definitivno je upozorenje da zadržite umjerenost na umu.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Desetka mačeva

Ovaj tjedan ste se užasnuli učiniti nešto za što ste se zakleli. To može varirati od toga da morate negdje voziti do toga da se morate suočiti s nekim o osjetljivoj temi.

Ono što je važno da znate je da je strah koji osjećate u vašem umu; odlučili ste da su vam određene stvari zastrašujuće i ostajete pri tome, ali istina je da na nekoj dubokoj razini znate da se ovdje nema čega bojati.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Sunce, obrnuto

Vi ste sretnik ovog tjedna, jer ova karta znači radost i obilje u bilo kojem položaju, uspravno ili obrnuto. Ovaj tjedan donosi vam otkrivenje i znanje.

Osjećat ćete se nadahnuto i hrabro; ono što pokušate rezultirat će uspjehom. Ovdje su pokrivene sve fronte. Ljubav i novac vam idu u prilog.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Četvorka pentakla, obrnuto

Pa evo vas opet, igrate igru čekanja. To je smiješna stvar u ovoj igri: ona se samo nastavlja. Možda ste umorni od spriječavanja ili sputavanja, ali znate da to tako ide.

Imate strpljenja i znate da ovdje nema drugog izbora nego biti strpljiv. Vaš san je stavljen na čekanje na neko vrijeme. Držite se, sve će se dugoročno riješiti.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)
Tarot karta: Šestica mačeva

Čini se da su vijesti na putu do vas, i to brzo. Ovo bi mogao biti paket koji stiže ili bi mogao biti neka vrsta ugovora; Ono što najviše iznenađuje kod ovoga je brzina isporuke.

Nisi bio spreman da se sve ovo dogodi tako brzo, ali si spreman i bit ćeš dobro kad god stigne. Ovo također može biti gost iznenađenja ili stari prijatelj u gradu.