U NAREDNOM PERIODU će OVI znakovi uživati u OBILJU i BLAGOSTANJU, dok OVOM znaku stiže NAJVEĆE ZADOVOLJSTVO!

U NAREDNOM PERIODU će OVI znakovi uživati u OBILJU i BLAGOSTANJU, dok OVOM znaku stiže NAJVEĆE ZADOVOLJSTVO!

25 svibnja, 2024 0 By Admin

Ovan

U narednom periodu: Čini se da je vrijeme da se zapitate jesmo li zapravo ovisni o patnji. Možda ste skloni suosjećanju s drugima i ponavljanju priča o unutarnjim povredama. No, promijenite narativ. Umjesto da se usredotočite na ono što ne funkcionira, fokusirajte se na ono što ide dobro. Neka priče o pobjedama dominiraju vašim mislima. Dopustite si da vjerujete da zaslužujete živjeti sretan i uspješan život.

 

Bik

Važno je da provjerite dominantnu misao koju nosite sa sobom. Pazite da ne postanete ovisni o vlastitoj tuzi. Nemojte dopustiti da prošlost postane prepreka koja vas sprječava da se uputite prema svjetloj budućnosti. Oslobodite se tereta koji vučete. Dopustite sebi da primite dobro koje vam Svemir nudi. Otvorite se ljubavi i milosti.

 

Blizanci

Prošlo je dosta vremena. Vrijeme je da pogledate teret prošlosti koji nosite i oslobodite se. Možda ste se opteretili teretom koji nije vaš. No, sada je vrijeme za oslobađanje, kako doslovno tako i metaforički. Vjerujte da ono što činite prostor je za nešto veće što dolazi.

 

Rak

Posebna ljubav koju trenutno osjećate nije nešto što dolazi svaki dan. Stoga, otvorite svoje srce i dopustite si primiti ono što vam je uvijek pripadalo. Ne morate brinuti hoće li vas se doživjeti kao previše. Osjećate se ugodno u svojoj koži i najbolja ste verzija sebe u njihovom društvu. Uživajte u tome i zapitajte se kako može postati još bolje.

 

Lav

Je li ono što osjećate zaista ljubav ili samo trenutna želja? Razmislite o tome dok pijuckate svoju kavu. Nemojte se zaslijepiti trenutnom strašću i izgubiti dodir sa stvarnošću. Važno je da budete svjesni jeli vaš partner spremn na istu budućnost kao i vi. Razgovarajte i budite sigurni da ste na istoj stranici.

 

Djevica

Imate nevjerojatnu moć transformacije. Svaki kvar možete pretvoriti u priliku za napredak. Vaše srce je poput alkemičara koji može pretvoriti gorčinu u slatki eliksir. No, sada je vrijeme da se usredotočite na sebe. Uzmite si pauzu od obaveza i potražite unutarnju ravnotežu. Integrirajte lekcije koje ste naučili i pripremite se za novi početak.

 

Vaga

Sada je vrijeme da se usredotočite na jasnoću. Umjesto da dopustite da stvari idu “s tokom”, važno je postaviti svoja očekivanja, kako osobno tako i profesionalno. Ovo je vrijeme za postavljanje granica i izražavanje svojih potreba. Kroz ovaj proces, otvarate se za božanske uvide i nadahnuća. Držite dnevnik u blizini jer se možda rađa ideja koja će promijeniti igru.

 

Škorpion

Čini se da je vaš stari prijatelj ponovno na djelu. Ali, imajte na umu da imate izbor. Možete se prepustiti svojim ograničenjima ili se uzdignuti iznad njih. Sada je vrijeme da pretvorite svoje znanje u mudrost i krenete prema budućnosti s novim entuzijazmom. Pogledajte se duboko u ogledalo, ohrabrite se i krenite prema svojim snovima.

 

Strijelac

Danas je dan kada ono što tražite, također traži vas. Vaše želje počinju se ostvarivati u stvarnosti, a čuda postaju sve učestalija. Vaši odnosi također napreduju unutar ove kozmičke suradnje. Nemojte samo izražavati zahvalnost silama; uključite se u dobro djelo. Podignite druge dok se i sami uzdižete, jer je to dio vaše misije.

 

Jarac

Vaše manifestacije postaju stvarnost, a čuda su sve prisutnija u vašem životu. To je divno vrijeme za biti vi. No, ne zaboravite zahvaliti kozmosu i podići ljude oko sebe. U romantičnim odnosima, budite oprezni. Ne dozvolite da vas netko tretira kao opciju ako vi njima niste prioritet.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak

Večeras je savršeno vrijeme za opuštanje s vinom i pizzom. No, ako tražite inspiraciju, možda ćete je pronaći u razgovoru s prijateljem ili analizi astroloških grafikona. Ako ste u procesu upoznavanja nekoga, ovo je idealno vrijeme za privatno druženje. Dopustite da se veza razvije prirodno, dok istražujete dubine jedni drugih.

 

Ribe

Što više gledate van i uspoređujete se s drugima, to ćete biti nezadovoljniji. Umjesto toga, vratite svoju pažnju na vlastite ciljeve i postignuća. Pregledajte svoj dnevnik manifestacija i podsjetite se koliko ste već postigli. Ovo je tek početak vašeg putovanja. Postoji još mnogo toga za istražiti i postići, stoga budite otvoreni za nove prilike i mogućnosti.