VIKEND HOROSKOP: Ovnu donosi uzbudljive trenutke, Blizancima, Strijelcu i Vagi odluku, Jarcu razočaranje!

VIKEND HOROSKOP: Ovnu donosi uzbudljive trenutke, Blizancima, Strijelcu i Vagi odluku, Jarcu razočaranje!

24 svibnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.-20.04.)

Vikend horoskop: Pred vama je vikend ispunjen potencijalom za ljubav, sreću i uzbudljive trenutke. Već neko vrijeme imate neodređene odnose s jednom osobom, no sada je trenutak da otvoreno izrazite svoje osjećaje. Zvijezde vam predviđaju da ćete napokon priznati ono što zaista osjećate prema toj osobi i započeti ljubavnu vezu. Ovaj vikend bit će ispunjen emotivnim uzbuđenjima i prilikama za dublje povezivanje s voljenom osobom.

 

♉ BIK (21.04.-21.05.)

Ovaj vikend donosi vam zasluženi odmor i opuštanje. Tijekom proteklog tjedna bili ste suočeni s brojnim obavezama i izazovima, stoga je vikend idealno vrijeme da se posvetite sebi i svom blagostanju. Opuštanje, čitanje dobre knjige, uživanje u mirnom vremenu ili jednostavno ležanje na kauču uz omiljeni film bit će ključne aktivnosti ovog vikenda. Sada je vaše vrijeme da napunite baterije i pripremite se za nove izazove koji dolaze.

 

♊ BLIZANCI (22.05.-21.06.)

Ovaj vikend otvara vrata za duboke razgovore i promišljanja. Imat ćete priliku sjesti i razmisliti o aspektima vašeg života koji zahtijevaju pažnju. Vaša ljubavna veza je ispunjena međusobnom ljubavlju i dubokim emocijama, ali postoje neka pitanja koja treba riješiti. Ovaj vikend pruža vam priliku za rješavanje tih problema i jačanje veze. Nemojte dopustiti da sitnice uzdrmaju temelje vaše veze; umjesto toga, iskoristite vikend kako biste ojačali svoje emocionalne veze.

 

♋ RAK (22.06.-22.07.)

Vaš vikend će biti obilježen poslovnim obavezama i radnim zadacima. Dok vaš partner možda nestrpljivo iščekuje vrijeme koje ćete provesti zajedno, vi ćete biti zaokupljeni svojim poslom, što može dovesti do napetosti u vezi. Važno je da pronađete ravnotežu između profesionalnih i osobnih obveza kako biste sačuvali sklad u vašoj vezi. Možda ćete se suočiti i s povratkom osobe iz prošlosti, što može izazvati dodatnu napetost i razmirice.

 

♌ LAV (23.07.-22.08.)

Ovaj vikend bit će posvećen vama i poslovima kojima inače ne stignete posvetiti se tijekom radnog tjedna. Imat ćete priliku konačno završiti neke projekte ili se posvetiti svojim hobijima i interesima. Unatoč tome što odmora neće biti u izobilju, provest ćete kvalitetno vrijeme sa svojim dragim ljudima u ugodnom i opuštenom društvu. Ovo je prilika da se posvetite sebi i svojim strastima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♍ DJEVICA (23.08.-22.09.)

Vaš vikend će biti sve samo ne odmarajući. Obaveze na poslu i izvan njega čekaju na vas, i bit ćete usmjereni na radne zadatke. Večeri će vam pružiti priliku za ugodno druženje s voljenom osobom, no sam vikend bit će obilježen radom. Možda nećete moći potpuno opustiti, ali nakon završetka obaveza, moći ćete uživati u kvalitetnom vremenu sa svojim partnerom.

 

♎ VAGA (23.09.-22.10.)

Pred vama je vikend koji nosi određene odluke koje ste odgađali već neko vrijeme. Postoje osobe koje su slučajno povrijeđene vašim postupcima i ponašanjem. Sada je vrijeme da se suočite s tim odnosima i pokušate izgladiti nesporazume. Važno je prepoznati da biste se mogli udaljiti od ljudi koji vam stvarno znače. Vikend vam pruža priliku da obnovite veze i pravilno komunicirate s onima koje volite.

 

♏ ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Sve što ste planirali za ovaj vikend može se neočekivano okrenuti u drugom smjeru. Možda ćete se osjećati iscrpljeno i bez motivacije za bilo što. Ovaj vikend će biti posvećen odmoru i regeneraciji. To, međutim, može rezultirati nezadovoljstvom neke bliske osobe koja je računala na vašu prisutnost. Važno je shvatiti da svi imamo trenutke kada trebamo opuštanje, a komunikacija s tom osobom može pomoći razumijevanju vaših potreba.

 

♐ STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Vikend će biti obilježen donošenjem važnih odluka u mnogim aspektima vašeg života. Čini se da ste izgubili organizaciju u životu i suočavate se s brojnim problemima. Financijski problemi, nesuglasice s partnerom, društveni problemi i poslovni izazovi čine vam dane stresnima. Ovaj vikend bit će ključan za donošenje odluka koje ćete već početkom sljedećeg tjedna početi provoditi.

 

♑ JARAC (22.12. – 20.01.)

Pred vama je vikend razočaranja i preispitivanja vrijednosti. Dali ste sve od sebe jednoj osobi, ali vikend će vam otvoriti oči na to da ta osoba ne cijeni niti razumije sve što ste učinili. Važno je ne potonuti zbog toga. Vaša priroda je da pomažete kad god možete, i iako se trenutno osjećate razočarano, ne smijete zaboraviti svoju vrijednost i veliko srce. Neka ovo razdoblje služi kao podsjetnik da odaberete s kim dijelite svoje darove i energiju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♒ VODOLIJA (21.01. – 19.02.)

Iako biste voljeli da je vikend rezerviran za odmor i opuštanje, suočit ćete se s obavezama koje niste stigli završiti tijekom radnog tjedna. Nedostajat će vam vremena za opuštanje i druženje s partnerom ili dragim ljudima. Možda ćete čak morati odbiti pozive za popodnevno druženje zbog nedostatka slobodnog vremena. Uprkos tome, vikend će vam pružiti priliku da se posvetite svojim obavezama i budete produktivni.

 

♓ RIBE (20.02. – 20.03.)

Ovaj vikend donosi vam zasluženi odmor, druženje i zabavu. Zbog previše posla i obveza, možda ste nehotice zapostavili neke važne ljude u svom životu. Sada imate priliku ispraviti tu nepravdu. Iskoristite vikend kako biste provodili vrijeme s bliskim i dragim ljudima u ugodnom društvu. Razmazite sebe i druge, i dopustite sebi da uživate u ovom periodu opuštanja i obnavljanja veza.