LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVAJ znak će preboljeti bivšeg i ZAPOČETI NOVU VEZU, dok OVOM znaku slijedi RASKID!

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVAJ znak će preboljeti bivšeg i ZAPOČETI NOVU VEZU, dok OVOM znaku slijedi RASKID!

22 svibnja, 2024 0 By Admin

OVAN (21.03.-20.04.)

Ljubav do kraja sedmice: Nalazite se u trenutku velikih razmišljanja i dubokih osjećaja. Vaš ljubavni život donosi vam dileme o prolaznoj avanturi i isplativosti uloženog truda u svoju vezu. Ovo je vrijeme da se suočite s vlastitim emocijama i da budete iskreni prema sebi. Pitanje koje se postavlja jest – da li je trenutačna avantura vrijedna rizika i emocionalnih komplikacija koje nosi? Vaša odluka će oblikovati put vašeg ljubavnog života, stoga promišljajte pažljivo. Ne morate se opravdavati nikome osim sebi, jer na kraju dana, morate živjeti sa svojim izborima.

 

BIK (21.04.-21.05.)

Sada je trenutak da se fokusirate na sebe i svoje potrebe u vezi. Vaš partner je sposoban da se snađe sam, iako ste možda navikli priskočiti mu/JoJ u svemu. Dopustite partneru da preuzme odgovornost za neke stvari, dok se vi posvetite sebi. Ovo je vrijeme da napravite korak unatrag i uložite vrijeme u osobni odmor i refleksiju. Vaša veza će preživjeti taj period bez vaše neprestane prisutnosti, a vi ćete se osjećati osvježeni i spremni za nove izazove.

 

BLIZANCI (22.05.-21.06.)

Napetosti u vašem ljubavnom životu sugeriraju potrebu za promjenom i rješavanjem nesuglasica. Oboje gurate svoje stavove, a kompromis će biti ključan za obnovu ravnoteže. Ovo je vrijeme da razmislite dublje o svojim prioritetima u vezi i odlučite što želite postići. Bez kompromisa, postoji opasnost od daljnjih problema, stoga se potrudite zajedno raditi na rješenjima. Ne zaboravite da je partnerstvo timski napor, a vi imate priliku unaprijediti svoju vezu kroz otvoreni dijalog.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK (22.06.-22.07.)

Nedoumice u vašem ljubavnom životu uzrokuju određenu napetost u ponašanju vašeg partnera. Ne znate sigurno uzrok te nervoze, ali bolje je razgovarati i razriješiti nesporazume što prije. Suočite se s problemima i pokušajte pronaći rješenja. Možda ćete saznati da niste vi uzrok nervoze i da problem leži negdje drugdje. Ovo razdoblje neće biti lako do kraja sedmice, ali vam zvijezde obećavaju sretan vikend u kojem će se sve izgledati svjetlije.

 

LAV (23.07.-22.08.)

Ljubavni život bit će karakteriziran promjenama do kraja sedmice. Očekujte manje nesuglasice, ali i prekrasne trenutke. Svaki dan donosi nove izazove, nekad loše, a nekad fantastične. Nemojte dopustiti da vas ovakvi izazovi obeshrabre, jer period stabilnosti slijedi nakon ovih promjena. Izdržite samo još malo i sve će se postaviti na svoje mjesto, donoseći vam obnovljenu energiju u vezu.

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

Iako je važnost posla za vas neosporna, nemojte zaboraviti da je partnerstvo također važno. Posvetite partneru više pažnje i osjećaja jer to će vam pomoći obnoviti strast u vašoj vezi. Ne treba puno da biste usrećili partnera. Ponekad je dovoljan samo mali znak pažnje, osmijeh ili iskren razgovor kako biste ponovno uspostavili ravnotežu u vezi. Partner će to cijeniti, a vaš posao sigurno neće trpjeti zbog toga.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Period ispred vas nije obilježen srećom i radosti. Susret ćete razočaranja u partnerovom ponašanju, a ta će vas razočaranja zbuniti. Ovo je pravo vrijeme za ozbiljan razgovor s partnerom kako biste razjasnili svoje nesporazume. Istina će izaći na vidjelo, a suočavanje s njom je važno za zdravu vezu. Iako istina možda neće biti laka za čuti, to je najbolje za vas oboje na dugi rok.

 

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Nalazite se u fazi koja će vas obilježiti, ostavljajući vam sjećanja na iskrenu i duboku ljubav. Ovaj period će se uklesati u vaše sjećanje i pratiti vas kroz život. Osjećat ćete se kao da lebdite na oblacima ljubavnog zanosa, a svaki dan će biti kao iz bajke. Svaki trenutak će biti neprocjenjiv, svaki dodir će vam poslati trnce nježnosti, a svaki osmijeh će vam osvijetliti dan. Ova magična faza u vašem ljubavnom životu donosi vam pravi dar od zvijezda.

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Naporni dani su napokon iza vas, zamijenjeni srećom i radosti. Idila vas očekuje u društvu vašeg partnera do kraja sedmice, i ta idila će vas natjerati da zaboravite sve prethodne loše trenutke. Zvijezde su na vašoj strani i obećavaju vam sretan period. Prepustite se sretnim događajima i uživajte u malim zadovoljstvima koja čine život posebnim. Sjećat ćete se ovih sretnih trenutaka još dugo, a upravo će vam oni donijeti svjetlo kad se suočite s težim vremenima.

 

JARAC (22.12.-19.01.)

Pred vama je period ispunjen sretnim događajima s vašom voljenom osobom, pružajući vam priliku za istinsko uživanje. Ništa neće pokvariti ovu čarobnu sedmicu. Uživat ćete u sitnim zadovoljstvima, osmjesima, i iskrenoj sreći. Ovaj period će ostati urezan u vašem srcu kao jedan od najljepših trenutaka u vašem odnosu. Važno je da se potrudite održavati ovu čaroliju i da ne dozvolite sitnim stvarima da utječu na vašu vezu. Ostanite predani sreći i ljubavi koju osjećate jedno prema drugome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA (20.01.-18.02.)

Veliko povjerenje koje imate u svog partnera moglo bi biti poljuljano do kraja sedmice. Iako vjerujete svom partneru iz sveg srca, situacije se mogu komplicirati i izazvati sumnju. Važno je pažljivo razmisliti o svojim osjećajima i povjerenju. Nemojte donositi prebrze odluke. Svatko zaslužuje drugu priliku, a razmislite pažljivo kako biste odlučili hoćete li je pružiti svom partneru.

 

RIBE (19.02.-20.03.)

Ako još uvijek osjećate nesigurnost u svoje osjećaje prema partneru, sada je trenutak za suočavanje s tom pitanjem. Postavite si rok do kraja sedmice kako biste razjasnili svoje osjećaje, prvo sami sa sobom, a zatim i s partnerom. Odgađanje odluke može samo otežati situaciju. Duboko razmislite o svojim potrebama i što zaista želite u vezi, a zatim poduzmite korake prema ostvarenju svojih želja.