Ciganske karte: LJUBAVNA BURA u najavi: Stižu dani raskida, slomljenih srca i suza, ali započet će i jedna NOVA LJUBAV!

Ciganske karte: LJUBAVNA BURA u najavi: Stižu dani raskida, slomljenih srca i suza, ali započet će i jedna NOVA LJUBAV!

21 svibnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03. – 20.04.)

Ciganske karte: Približavamo se kraju sedmice, a s njom dolaze i zanimljivi obrati na polju ljubavi. Uvijek je nevjerojatno kako se najposebnije stvari događaju kad ih najmanje očekujemo. Vaša ljubavna situacija mogla bi se dramatično promijeniti, a ova promjena će vam donijeti iskustva koja će vas oduševiti. Neki od vas mogli bi se naći u situacijama koje će vas podsjetiti na početke zaljubljenosti, a to su trenuci vrijedni čekanja.

 

♉ BIK (21.04. – 20.05.)

Ciganske karte: Ljubav je divna i često nepredvidiva, no ponekad moramo suočiti s činjenicom da ne možemo kontrolirati osjećaje drugih ljudi. Ako trenutno gajite duboke osjećaje prema nekome tko ne uzvraća te osjećaje, vrijeme je da priznate i prihvatite tu činjenicu. To može biti teško, ali ponekad je najbolje krenuti dalje i otvoriti se za nove prilike koje vam život donosi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♊ BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ciganske karte: Ljubavni život ovih dana možda neće biti ispunjen velikim promjenama, ali to ne znači da neće biti zanimljiv. Ponekad je najbolje smanjiti očekivanja kako biste izbjegli razočaranja. Fokusirajte se na druge aspekte svog života kao što su prijateljstvo, hobiji i posao. Tko zna, možda ćete naći inspiraciju i sreću izvan ljubavne sfere.

 

♋ RAK (21.06. – 22.07.)

Čini se da je vaše samopouzdanje poljuljano ovih dana, posebno kada je riječ o ljubavi. Možda tražite potvrdu partnerovih osjećaja ili se osjećate nesigurno u vezi. Karte vam poručuju da nema razloga za brigu. Vaš partner vas i dalje obožava, a ponekad je važno vjerovati bez potrebe za stalnim dokazima ljubavi. Otvorite svoje srce i prihvatite tu ljubav.

 

♌ LAV (23.07. – 22.08.)

Ako želite promjenu u svom ljubavnom životu, nemojte samo čekati i nadati se čudu. Vrijeme je da preuzmete inicijativu i izrazite svoje želje i potrebe partneru. Ne čekajte da se čarolija dogodi sama od sebe. Karte vam govore da je vaš partner spreman na promjene, ali prvi korak morate napraviti vi. Jasno izražavanje osjećaja i želja vodi prema dubljoj povezanosti.

 

♍ DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Vaša budućnost u ljubavi izgleda svijetlo, a dani do kraja sedmice donose vam idealnu priliku za ostvarivanje svojih želja. Osoba koja vam znači mnogo pokazat će svoje duboke osjećaje prema vama na način koji će vas potpuno iznenaditi. Ovo je vrijeme za slavlje i radovanje, tako da se pripremite za prekrasne trenutke ljubavi i sreće. Ovaj period donosi vam sve što ste željeli u ljubavnom životu.

 

♎ VAGA (23.09. – 22.10.)

Nedavno ste možda sanjarili o ponovnom zbližavanju s bivšim partnerom, iako je stvarnost možda drugačija. Karte vam poručuju da je vrijeme da krenete dalje. Vaš bivši partner započinje novu fazu svog života, i nažalost, vi više nemate mjesta u toj priči. To može biti teško prihvatiti, ali važno je okrenuti se prema budućnosti i otvoriti se za nove prilike.

 

♏ ŠKORPION (23.10. – 21.11.)

Do kraja sedmice, možda ćete morati suočiti se s pitanjima iz prošlosti koja ste izbjegavali. Partner će možda postaviti pitanja o nekim vašim iskustvima koja nisu bila laka, ali važno je biti iskren i otvoren. Ako ostanete smireni i ne reagirate burno, možete izbjeći veće nesuglasice i konflikte u vezi.

 

♐ STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubavni horoskop za vas nije previše povoljan do kraja sedmice. Sukobi i nesuglasice su mogući, ali nemojte se obeshrabriti. Ovo je prilika za učenje i rast u vašoj vezi. Komunikacija je ključna, pa se potrudite izraziti svoje osjećaje na miran i konstruktivan način. Izazovi će vas ojačati i pomoći vam da rastete zajedno.

 

♑ JARAC (22.12. – 20.01.)

Već neko vrijeme možda osjećate da ste dali svoje srce osobi koja vam ne može uzvratiti istom mjerom. To može biti teško prihvatiti, ali s vremenom ćete shvatiti da je ljubav kompleksna i da nije uvijek simetrična. Važno je da cijenite sebe i svoje osjećaje, čak i ako trenutno nisu uzvraćeni. Vrijeme će donijeti razumijevanje i prihvaćanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♒ VODOLIJA (21.01. – 19.02.)

Karte ne predviđaju povoljnu ljubavnu situaciju do kraja ovog tjedna. Zato je najbolje da ne forsirate ništa i ne započinjete nove ljubavne avanture. Ponekad je najbolje pričekati povoljnije okolnosti. Ako se odlučite na strpljenje, izbjeći ćete nepotrebne komplikacije i nesporazume.

 

♓ RIBE (20.02. – 20.03.)

Neka vaši snovi i želje budu na prvom mjestu u vašem ljubavnom životu. Ovo je vrijeme da slušate svoje srce i slijedite svoje strasti. Nemojte dopustiti da drugi utječu na vaše odluke. Vi znate najbolje što vam je potrebno da budete sretni u ljubavi. Budite hrabri i slijedite svoje instinkte kako biste ostvarili svoje najdublje želje. Vaša sreća je u vašim rukama, i vrijeme je da je zgrabite i ne ispuštate.