ŽIVOT DONOSI TEŠKU ISTINU: 3 horoskopska znaka koje će voljena osoba OPET PREVARITI i IZDATI!

ŽIVOT DONOSI TEŠKU ISTINU: 3 horoskopska znaka koje će voljena osoba OPET PREVARITI i IZDATI!

19 svibnja, 2024 0 By Admin

Pripremite se za kazališnu predstavu, onu vrstu koja će potresti vaš svijet i natjerati vas da shvatite da ničemu ne treba vjerovati… Jer ništa nije onako kako se čini.

Ovaj tranzit djeluje na naš osjećaj paranoje i sumnje. Iskusiti ćemo značenje klišejske fraze, “ako izgleda kao patka i ponaša se kao patka, onda je patka.”

U našim osobnim životima vidjet ćemo takve transakcije. Ali umjesto usporedbi s patkama, imat ćemo: “Ako izgledaju kao da varaju i ponašaju se kao da varaju, onda…oni jesu varali.”

Joj, to nije ničija ideja lijepe fraze za razbuđivanje! No ipak, postoje određeni znakovi koji će ovu izjavu upoznati unaprijed i osobno.

Saznajemo da smo bili izdani, i da smo bili izdani mnogo duže nego što ćemo ikada moći prihvatiti. To je ono što vi zovete pravom izdajom.

Bol ove izdaje bit će povezana s romantikom u našim životima.

Možda smo cijelo vrijeme sumnjali u to, ali to sigurno neće ublažiti bolan osjećaj spoznaje da je doista istina. Izdani smo i sada se s tim moramo nositi, sami.

Život donosi tešku istinu, a to je da su ova tri horoskopska znaka izdana…

1. JARAC

Volite se šaliti kako vi ostavljate osobu s kojom ste u vezi i kako ste uvijek prvi koji završava stvari.

Ti si taj koji odbacuje stvari i nikad ne čekaš da te odbace jer iz nekog razloga stvarno misliš da kontroliraš gotovo sve.

Zato ćete se danas, tijekom ovog tranzita osjećati izuzetno izdano, jer se čini da se sve ovo loše dogodilo dok niste obraćali pažnju.

Da, postoji netko u vašem životu tko vas upravo napušta; nisu pitali, niti žele ostati za vaše mišljenje o tome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U vezi ste s nekim tko je podigao vezu na višu razinu, onu na kojoj nema veze i nemate pravo glasa po tom pitanju. Vau.

2. RIBE

Posljednja stvar na ovom svijetu koju biste ikada željeli da vam se dogodi je da vam laže netko u koga ozbiljno imate povjerenja. Ako vam se ikada takvo što dogodi, osjećate se zaprepašteno i izdano.

Ne znate što biste sa svojim emocijama kada vam se takvo što dogodi. A čini se da ćete tijekom ovog tranzita doživjeti da vam se to još jednom dogodi.

Sve počinje s jednom osobom koja djeluje protiv vas; u početku se samo čini gadno, ali brzo se okrene na gore jer se čini da ova osoba objavljuje rat vama i vašem cijelom sustavu vjerovanja.

Vjerovali ste toj osobi – možda je ljubavnik ili prijatelj – a sada se ponaša kao da ste im neprijatelj, a vi ne razumijete zašto ili kako je to toliko izmaklo kontroli.

Osjećate se izdano i neshvaćeno, a izdajnik vam čak ne daje priliku da se obranite.

 

3. BIK

Možda ćete dane provesti ljuteći se što niste otvorili oči za nered koji je očito nastao prije dosta vremena, a to bi, naravno, bila velika izdaja u koju ste sada uključeni.

Lagali su vas, a ova laž je počela davno; zatvorili ste oči i uši na to i pokušali uvjeriti sami sebe da je sve cool, ali ovaj tranzit neće dopustiti da živite u toj laži.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, to će vas dovesti u poziciju u kojoj ne možete izbjeći čuti istinu o svemu, a to je da vas vara osoba koja vas nikako NE bi trebala varati. Niste očekivali da će vam život teći ovako, a iako još niste u fazi ‘bijesa’, polako, ali sigurno dolazite do nje.

Ovaj tranzit donosi vam neželjenu istinu: lagali su vas, varali ste i od vas napravili nesvjesnu budalu. Vaša reakcija sada ovisi o vama.