MAGIČAN SUSRET: Rak, Ovan i OVAJ znak pronalaze svoju srodnu dušu i zajedno stvaraju čudesne trenutke!

MAGIČAN SUSRET: Rak, Ovan i OVAJ znak pronalaze svoju srodnu dušu i zajedno stvaraju čudesne trenutke!

18 svibnja, 2024 0 By Admin

Ako će ikada doći vrijeme u kojem se aspekti slažu samo za nas, u smislu privlačenja naše pažnje na osobu koju bismo mogli nazvati srodnom dušom, to je sada.

Trenutni planetarni tranzit donosi mogućnost i nadu. Ovdje nema slijepe vjere – postoji istinska spoznaja da netko u našem životu apsolutno treba biti, a tko je ta osoba saznat ćemo uskoro.

Srodne duše rijetko su stranci u našem životu; oni su već uspostavljeni kao prijatelji ili ljubavnici, a ponekad je potrebno samo da se pojavi jednostavan kozmički tranzit kako bismo dobili nagovještaj. Za neke znakove zodijaka ta je srodna duša već s vama, ali vi to jednostavno ne znate!

Ovo je vrijeme kada se probudimo i svojim dobrim očima vidimo ono što je pred nama, pravu ljubav, pravu srodnu dušu — osobu u ovom životu kojoj možemo vjerovati, koja će biti iskrena s nama, zauzvrat.

 

3 znaka zodijaka koji konačno susreću svoju srodnu dušu :

RAK

Često se osjećate kao da svi dobivaju dobre stvari, dok ste tamo u svijetu “ne dobivam ništa”. Niste dobro otvorili oči!

Sve što želite…sve ‘dobre stvari’ su tu, čekaju da primijetite. Čini se da želite da se dogodi neka najava ili nešto posebno, ali ta posebna stvar SE događa, i vrijeme je da se potrudite to priznati.

Tvoj ljubavni život je sjajan. Što još želiš? Vaša srodna duša je osoba s kojom ste povezani, upravo sada, i na nekoj razini, to znate…ipak, čini se da uvijek držite nešto, možda, nekoga – boljeg.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Trava nije zelenija s druge strane ograde. To je tuđa trava. Vodite računa o svom vrtu i shvatite da će vam za vrijeme ovog tranzita vaša srodna duša biti u srcu, i pogodite što? On je vaš partner partner.

OVAN

Konačno ćete sresti svoju srodnu dušu, a postoji velika šansa da će se ovaj povoljan sastanak održati u vašoj kupaonici, dok prolazite pored svog partnera na putu da operete zube. Da, tako je lako.

Sada, jedino što preostaje jest prihvatiti tu osobu — onu s kojom ste odlučili postaviti kuću. On je taj s kojim bi trebala biti. Kako je moglo biti ovako lako?

Jer tijekom ovog tranzita, shvatit ćete da vam je sve što ste ikada željeli pred očima. On to zna i već s vama dijelili ovu misao, ali vi ste je odbacili, misleći da je to previše ‘romantična’ ideja, a opet, oduvijek ste željeli srodnu dušu.

Jednostavno niste znali da čim ste iznijeli tu želju svemiru, svemir je odmah krenuo na posao da vam pruži ono što želite. Osoba s kojom ste trenutno, to je vaša srodna duša.

 

DJEVICA

Uvijek ste romantizirali ljubav; afera je za tebe oduvijek bila fantazijska ljubav – tražiš u partneru stvari koje on nužno nema, i pronalaziš ih, svojom maštom. Ljudi iz stvarnog života nikada nisu ispunili vaša očekivanja; želiš srodnu dušu.

Ne želite samo dobru vezu. Želiš nekoga tko vjeruje u ono što ti vjeruješ. Želite nekoga tko se može hihotati, nekoga tko razumije vaše šale i ima istu vrstu crnog humora kao i vi.

Ovu osobu ćete pronaći u prijatelju. Ovo prijateljstvo može se pretvoriti u romansu, i može biti se*****no ili ne. Ali vaša srodna duša je netko tko je puno više prijatelj nego što je potencijalni ‘partner’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne želite partnera, želite prijatelja s kojim ćete maštati, a tu ćete osobu pronaći tijekom ovog tranzita.