Po kineskom horoskopu OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život iduće sedmice sedmice

Po kineskom horoskopu OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život iduće sedmice sedmice

22 ožujka, 2024 0 By Admin

Hoćete li ovaj tjedan imati sreće u ljubavi? Sljedeća 3 kineska horoskopska znaka definitivno su najsretnija u ljubavi. Ali nemojte se uzrujavati čak i ako vaš horoskopski znak nije na popisu! Imamo posebnu zajedničku poruku za vas ostale. Možda će vam to pobuditi sreću u nadolazećim tjednima.

Budite lojalni onima koji su lojalni vama. Rijetkost je u životu imati ljude koji vas podržavaju. Mnogi ljudi čine skupu pogrešku uzimajući takve ljude zdravo za gotovo… samo da bi shvatili da su nakon što podrška nestane postali nesretni poput ostalih koji se svakodnevno bore s ljudima koji ih ne podržavaju.

Također, mnogi od vas će imati sreće u ljubavi kada počnu slijediti svoje snove. Sada se usredotočimo na 3 kineska horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi ovog tjedna…

Kineski horoskopski znakovi koji imaju najviše sreće u ljubavi su:

Jarac
Godine rođenja: 1931., 1943., 1955., 1967., 1979., 1991., 2003., 2015.

Ako ste slobodni, ljubav vam brzo dolazi. Za neke od vas, ova osoba već ima pogled na vas i čeka pravi trenutak da napravi korak. Za druge, ta će osoba jednog dana nasumično naletjeti na vas i iznenada osjetiti iskru prema vama i progoniti vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako ste u vezi, ovaj tjedan skuhajte nešto sa svojom dragom osobom. To će povećati energiju sreće u vašoj vezi. Može biti čak i jednostavno poput tostiranja nekoliko komada kruha, namazanja maslacem i marmeladom i doručkovanja.

Zec
Godine rođenja: 1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999., 2011., 2023.

Ako ste slobodni, ovog tjedna s prijateljima razgovarajte o svom idealnom partneru. Svemir će vas slušati i iznenaditi vas s nekim u bliskoj budućnosti. Što ste detaljniji, brže ćete manifestirati pravu osobu za sebe.

Ako ste u vezi, ovaj tjedan će vam biti najsretniji u ljubavi. Ako slavite godišnjicu (čak i godišnjicu prvog spoja!), pošaljite jedno drugom čokoladu da pojačate svoju ljubav. Možete čak odlučiti koja čokolada vas predstavlja i poslati nešto u skladu s tim.

Primjerice, čokoladno srce s nježnom sredinom od karamele za zaljubljenika s najviše emocija. A možda i slatka bombona za onu koja se izvana čini mekom, ali je puna intrigantnih emocija i tajni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pijetao
Godine rođenja: 1933., 1945., 1957., 1969., 1981., 1993., 2005., 2017.

Iz nekog razloga, jedenje kuhanog povrća će pojačati vaš ljubavni život ovog tjedna. Ne kolutajte očima! Možda ova poruka dolazi jer dobro zdravlje sija kroz lice. Dakle, nema štete ako ovo isprobate, pogotovo ako ste slobodni.

Također, za slobodne pripadnike znaka, vaš smisao za modu će vam privući pravog partnera. Nemojte razvodniti svoj stil jer ga netko drugi smatra neukusnim, čudnim ili dosadnim.

Ako ste u vezi, odsutnost čini srce ljepšim. Ova je poruka posebno relevantna ako se vaš partner nedavno povukao ili vas nazvao privrženom.