CIGANSKE KARTE PRORIČU sedmicu VELIKIH PROMJENA i OGROMNE SREĆE, ali i RAZOTKRIVANJE TAJNI koje će donijeti PROPAST!

CIGANSKE KARTE PRORIČU sedmicu VELIKIH PROMJENA i OGROMNE SREĆE, ali i RAZOTKRIVANJE TAJNI koje će donijeti PROPAST!

27 siječnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03. – 20.04.)

LJUBAV: Ciganske karte: Tjedan ispred vas predstavit će emocionalnu vožnju. Fluktuirat ćete između različitih emocionalnih stanja, od radosti do tuge, smijeha do suza. Vaš partner će biti vaša sigurna luka, pružajući vam razumijevanje i toplinu kada vam to bude potrebno.

POSAO: Na poslovnom planu, mogli biste se suočiti s nesuglasicama unutar tima. Greške i propusti drugih članova mogli bi biti pripisani vama. Bit ćete izazvani da dokažete svoju krivicu, no budite hrabri u suočavanju s izazovima.

ZDRAVLJE: Ovo je vrijeme kada je odmor ključan. Posvetite se sebi, isključite se iz stresnih situacija i posvetite se vlastitom duhovnom i fizičkom blagostanju.

 

♉ BIK (21.04. – 21.05.)

LJUBAV: Vaša emocionalna kolebljivost obilježit će ovaj tjedan. Vaše raspoloženje varirat će od ekstatičnog optimizma do trenutaka gdje ćete žudjeti za samoćom i tišinom. Vaš partner može biti zbunjen vašim oscilacijama, no otvoren razgovor će vam pomoći da nadiđete ovu fazu.

POSAO:  Shvatite da ste kompetentniji nego što možda mislite. Vrijeme je da razmislite o novim prilikama koje vam se otvaraju. Postoje vrata koja čekaju da se otvore, no to će zahtijevati da se otisnete iz svoje zone komfora.

ZDRAVLJE: Potrebno je više kvalitetne fizičke aktivnosti kako biste održali tijelo u balansu i izbjegli stres.

 

♊ BLIZANCI (22.05. – 21.06.)

LJUBAV: Ovaj tjedan donosi više komunikacije s partnerom nego obično. To će vam pomoći da se povežete dublje i osjetite prisnost. Unatoč razgovorima, možda ćete osjećati određenu prazninu, a nova osoba u vašem životu mogla bi vam popuniti tu prazninu.

POSAO: Na poslu, odnosi među kolegama postat će napeti. Novi kolega može donijeti nesuglasice i nemir u timu. Važno je da ostanete smireni i promišljeni kako biste se nosili s tim izazovima.

ZDRAVLJE: Društveni život će biti važan ovog tjedna, stoga provodite više vremena s prijateljima i obitelji.

 

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

LJUBAV: Početak tjedna može unijeti nemir u vašu ljubavnu sferu. Osjećat ćete se potrebni vlastitog prostora, a svaki drugi faktor će vam smetati. Krajem tjedna, ponovno ćete biti otvoreni za partnera, spremni na nježnost i razmjenu ljubavi.

POSAO: Očekujte nepredvidive poslovne situacije koje mogu dovesti u pitanje vašu poziciju. Ostanite oprezni u komunikaciji s kolegama i pazite što dijelite i pred kim.

ZDRAVLJE: Budite spremni na promjenjivo raspoloženje i odmarajte kad god osjetite potrebu za time.

 

♌ LAV (23.07. – 22.08.)

LJUBAV: Tjedan pred vama obećava opuštanje u ljubavnom odnosu. Prepustit ćete se nostalgiji, prisjećajući se predivnih trenutaka iz prošlosti s voljenom osobom. Ovi razgovori obogatit će vašu vezu i vratiti strast u odnos.

POSAO: Poslovni odnosi će napredovati kroz poboljšanu komunikaciju s kolegama. Ponovno ćete uspostaviti veze koje su oslabile, no budite pažljivi kako se odnosite prema kolegama.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tekućine kako biste izbjegli glavobolje i osjećaj stresa.

 

♍ DJEVICA (23.08. – 22.09.)

LJUBAV: Društveni i ljubavni život postupno će se poboljšavati tijekom tjedna. Odnos s partnerom bit će bez negativnih nuspojava, a obnovit ćete odnose koji su možda oslabili. Unatoč pozitivnim promjenama, budite oprezni i neka vas ne preplave.

POSAO: Na poslu, razotkrit će se tajne koje su mogle stvarati sumnje o vama. No, ovaj tjedan ćete se uspjeti riješiti tih sumnji i tereta koji ste osjećali.

ZDRAVLJE: Moguće su prehlade, stoga pazite na svoje zdravlje.

 

♎ VAGA (23.09. – 22.10.)

LJUBAV: Ljubavni odnos će postati prilično distanciran tijekom ovog tjedna. Vaša pažnja bit će usmjerena na posao i obaveze, a vaša voljena osoba može osjećati nedostatak nježnosti i bliskosti.

POSAO: Očekujte informacije o poslovnim prilikama koje čekate. Ove informacije će vas potaknuti da se potpuno posvetite poslu, ostavljajući malo mjesta za ljubavni život.

ZDRAVLJE: Pazite na glavobolje, bezvoljno raspoloženje i stres.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♏ ŠKORPION (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Vaši odnosi s voljenom osobom značajno će se poboljšati ovog tjedna. Uživat ćete u zajedničkim trenucima i osjećat ćete međusobno razumijevanje i nježnost.

POSAO: Na poslu, dobit ćete odgovore na pitanja koja vas dugo muče. To će vam dati potrebno samopouzdanje za obavljanje radnih zadataka. Međutim, budite oprezni jer se konflikt može pojaviti s jednim kolegom.

ZDRAVLJE: Važno je da osigurate dovoljno odmora kako biste se osjećali svježe i odmorno.

 

♐ STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Na ljubavnom planu, očekujte mirno razdoblje bez većih izazova. Pozitivna atmosfera vladat će između vas i vašeg partnera. Mogla bi vam se ponuditi i prilika za avanturu.

POSAO: Nova poslovna prilika mogla bi se otvoriti pred vama. Trebate pažljivo razmisliti o svojim prioritetima jer bi ova prilika mogla promijeniti dinamiku vašeg poslovnog i ljubavnog života.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna kako biste ostali svježi i energični.

 

♑ JARAC (22.12. – 20.01.)

LJUBAV: Tijekom tjedna, zračit ćete pozitivnošću i samopouzdanjem. Ova aura pozitivnosti privući će samo pozitivne stvari u vaš život. Vaš partner bit će pomalo zbunjen, no osjećat ćete se sjajno, provodeći vrijeme s njim.

POSAO: Na poslovnom planu, neki ljudi možda neće prihvaćati vaše prisustvo u timu. Neka vas to ne obeshrabri, no budite svjesni da to može utjecati na vašu poziciju.

ZDRAVLJE: Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje bez većih promjena.

 

♒ VODENJAK (21.01. – 19.02.)

LJUBAV: Na ljubavnom planu, neće vam nedostajati ništa ovog tjedna. Uživat ćete u ljubavi s partnerom i razmjenjivati ideje i planove. Mogli biste čak upoznati nekoga tko će vas intrigirati.

POSAO: U poslovnom svijetu, očekujte nemir i kaos zbog promjena i povećanog obima posla. Neke stare poslovne suradnike zamijenit će novi.

ZDRAVLJE: Moguće su probavne smetnje, stoga vodite računa o svom fizičkom blagostanju.

 

♓ RIBE (20.02. – 20.03.)

LJUBAV: Nadolazeći dani donose povoljnu društvenu i ljubavnu atmosferu. Vrijeme ćete provoditi s dragim ljudima i partnerom, a vaša pozitivna energija prenositi će se i na njih. Osjećat ćete se dobro i zadovoljno.

POSAO: Na poslovnom planu, mogli biste napredovati. Vaši nadređeni prepoznat će vašu predanost i odgovornost prema radu. No, budite oprezni, jer se može pojaviti problem u komunikaciji s jednim kolegom.

ZDRAVLJE: Očekujte stabilno i dobro zdravlje, čuvajte se virusa i prehlada.