LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Januar: Netko će se DANAS UVJERITI da je u njega netko LUDO ZALJUBLJEN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Januar: Netko će se DANAS UVJERITI da je u njega netko LUDO ZALJUBLJEN!

21 siječnja, 2024 0 By Admin

VAGA

Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojom voljenom osobom danas. Što god da radite, trebalo bi biti fascinantno! To će unijeti malo lakoće u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti partneru svoja nova iskustva i osjećaje.ᅠᅠ

 

 

ŠKORPIJA

Planeti se danas poredaju kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete imati kratke i drhtave veze s privlačnim strancima. Moći ćete ih lako uvjeriti svojim šarmom i zašećerenim razgovorima. Ali ne očekujte da će ti angažmani nikamo voditi. Ne tražite dublja značenja kada ih nema! Flert je u zraku i morate ga udahnuti.ᅠᅠᅠ

 

 

JARAC

Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga spriječili za njihovo dobro. Možda neće pozdraviti naše mišljenje, ali morate ih natjerati da razumiju vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarni položaji su možda jučer doveli do previranja na planu odnosa, ali danas će se stvari vjerojatno smiriti. Bit ćete mirnijeg raspoloženja i moći ćete postići pomirenje iako će veza vjerojatno biti zategnuta nakon jučerašnje svađe. Vrijeme je da obnovite svoju ljubav i predanost jedno drugome.

 

 

RIBE

Partneru ćete biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete kod njega/nje puno više razumijevanja nego što ste mislili.

Stranice: 1 2