LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Januar: Žao nam je, ali ovo će biti dan kada će nekome biti srce slomljeno!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Januar: Žao nam je, ali ovo će biti dan kada će nekome biti srce slomljeno!

18 siječnja, 2024 0 By Admin

VAGA

Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste sanjali da uživate u romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, danas vam je dobra prilika. Uživajte u danu zajedno bilo u granicama svog doma ili negdje blizu prirode. Meko svjetlo, arome i meke zavjese ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Samo naprijed. Danas ćete se dobro zabaviti.

 

 

STRIJELAC

Ljubav i romansa danas su za vas pomalo rizični pothvati! Možda ćete naići na nekoga tko nije zao i želi igrati samo na vrijeme. Ali ne smijete imati za cilj romantičnu vezu s tom osobom. Pokušajte prvo biti prijatelj s ovim tipom ili djevojkom i dajte im do znanja koliko vam je stalo do njih. Dobro ih upoznajte i dajte im priliku da i to učine.

 

 

JARAC

Nesporazumi i nepotrebne prepreke zamagljivale su vaše osjećaje jedno prema drugome u nedavnoj prošlosti. Danas ćete se možda suočiti s događajem u kojem će sve takve sumnje biti odbačene, a prava, duboka i trajna priroda vaše predanosti jedno drugome će postati jasna. Svakako pokažite svoju zahvalnost. Vrijeme je savršeno za romantične geste kako biste izrazili svoje najdublje osjećaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Obilježen vam je odličan dan ako se želite skrasiti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vašeg planetarnog položaja danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s voljenima. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.

 

 

RIBE

Nakon što ste doživjeli suhu, vaš će ljubavni život danas vjerojatno postati prilično aktivan. Vaš partner vas je vjerojatno ignorirao i sada će udvostručiti napore da nadoknadi ovu nepažnju. Ne budite agresivni u ljubavi. Umjesto toga, uživajte u onom što vam drugi poklanjaju. Morate se prestati držati pritužbi i žaljenja iz prošlosti.

Stranice: 1 2