LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Januar: Netko traži problem gdje ih nema, ne vjeruje partneru i razmišljat će o ljubavnom kraju!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Januar: Netko traži problem gdje ih nema, ne vjeruje partneru i razmišljat će o ljubavnom kraju!

16 siječnja, 2024 0 By Admin

VAGA

Vjerojatno ćete biti slomljeni s nogu gestom koju vaš partner odluči učiniti. Ako ste navikli na intimne večere, pripremite se za večerašnje bučno, ali prijateljsko obiteljsko okupljanje i obrnuto. Ako ste slobodni, ova vam gesta može pomoći da svog budućeg partnera vidite u novom svjetlu i u skladu s tim donosite odluke o budućnosti.

 

 

ŠKORPIJA

Tražit ćete komplikacije u svojoj romantičnoj vezi tamo gdje ih nema. Možda ćete se osjećati nesposobnim da vjerujete svom partneru do te mjere da počnete razmišljati o prekidu veze. Međutim, velike su šanse da se problemi tiču ​​vas, a ne vašeg partnera i trebali biste ih analizirati prije nego što poduzmete bilo kakav korak.

 

 

STRIJELAC

Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Danas se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

 

 

JARAC

Proširite svoj raspon aktivnosti s partnerom tako što ćete zajedno poduzeti avanturistička putovanja i raditi stvari koje odgovaraju vašem partneru. Posebno odvojite malo vremena za ručak s partnerom. Oni koji su u braku možda smatraju da je savršen dan za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Zabava i igre danas su na planu. Prestanite analizirati svoje odnose i izađite na prijeko potrebnu dozu opuštanja. Posjetite ples ili bezbrižan film. Dan je savršen za zabavu i brzi povratak. Vjerojatno ćete zablistati u društvu i zaslijepiti voljenu osobu ili budućeg partnera svojim šarmom i duhovitošću.

 

 

RIBE

Danas se vi i vaš partner možda planirate useliti zajedno. Vaš partner vas može lako podržati s plišanim smještajem. No, za promjenu raspoloženja možete prije toga otići na egzotično ljetovanje ili nesvakidašnje avanturističko putovanje kako biste razbili monotonu rutinu i razvedrili raspoloženje.

Stranice: 1 2