Magični pogled u budućnost: Tarot horoskop otkriva tajne i izazove za narednu sedmicu!

Magični pogled u budućnost: Tarot horoskop otkriva tajne i izazove za narednu sedmicu!

12 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujak – 19. travanj) ♈

Karta tarota za sljedeću sedmicu  je Kralj Štapova. Ova karta simbolizira hrabrost, samopouzdanje i liderstvo. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti snagu i odlučnost da slijedite svoje ciljeve. Bilo da se radi o karijeri, ljubavi ili osobnom rastu, budite hrabri i vodite sa sigurnošću.

 

Bik (20. travanj – 20. svibanj) ♉

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Kraljica Pehara. Ova karta simbolizira emocionalnu ravnotežu, ljubav i intuiciju. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti dublju povezanost sa svojim emocionalnim svijetom. Bilo da se radi o ljubavi, obitelji ili bliskim odnosima, budite otvoreni za iskazivanje svojih osjećaja i potreba.

 

Blizanci (21. svibanj – 20. lipanj) ♊

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Dvojka Mačeva. Ova karta simbolizira analizu, komunikaciju i donošenje odluka. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti mentalnu jasnoću i sposobnost da sagledate različite perspektive. Bilo da se radi o razgovoru, pregovorima ili rješavanju problema, budite pažljivi i promišljeni u svojim izražavanjima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipanj – 22. srpanj) ♋

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Osam Pehara. Ova karta simbolizira obilje, zadovoljstvo i unutarnji mir. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti dublji osjećaj blagostanja i sreće. Bilo da se radi o materijalnom ili emocionalnom aspektu, otvorite svoje srce za prihvaćanje ljubavi i obilja u svoj život.

 

Lav (23. srpanj – 22. kolovoz) ♌

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Karta Snage. Ova karta simbolizira hrabrost, samopouzdanje i unutarnju snagu. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti snažnu volju i sposobnost prevladavanja izazova. Bilo da se radi o ostvarivanju svojih ciljeva ili suočavanju s teškoćama, vjerujte u sebe i koristite svoju unutarnju snagu.

 

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan) ♍

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Kraljica Mačeva. Ova karta simbolizira intelekt, analitičnost i pronicljivost. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti oštroumnost i sposobnost da donosite mudre odluke. Bilo da se radi o poslu, odnosima ili planiranju, koristite svoju analitičku prirodu i fokusirajte se na detalje.

 

Vaga (23. rujan – 22. listopad) ♎

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Karta Pravde. Ova karta simbolizira ravnotežu, pravednost i harmoniju. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti unutarnji mir i sposobnost donošenja ispravnih odluka. Bilo da se radi o donošenju važnih odluka ili rješavanju konflikata, slijedite svoju intuiciju i težite ravnoteži.

 

Škorpion (23. listopad – 21. studeni) ♏

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Karta Smrti. Ova karta simbolizira transformaciju, završetak i novi početak. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti mogućnost da se oslobodite starih obrazaca i krenete prema promjenama. Bilo da se radi o završetku nečega ili otvaranju novih puteva, prihvatite promjene s otvorenim umom.

 

Strijelac (22. studeni – 21. prosinac) ♐

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Deset Štapova. Ova karta simbolizira teret, iscrpljenost i prepreke. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti izazove i testiranje vaše snage. Bilo da se radi o radnom opterećenju ili emocionalnom teretu, budite svjesni svojih granica i potražite podršku kada je potrebno.

 

Jarac (22. prosinac – 19. siječanj) ♑

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Karta Vitez Štapova. Ova karta simbolizira akciju, strast i inicijativu. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti hrabrost i želju za ostvarenjem svojih ciljeva. Bilo da se radi o profesionalnom napretku ili ličnom razvoju, budite hrabri i poduzmite korake prema svojim snovima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodolija (20. siječanj – 18. veljača) ♒

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Karta Kraljica Pehara. Ova karta simbolizira emotivnost, suosjećanje i intuitivnost. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti dublje emocionalno razumijevanje i povezanost s drugima. Bilo da se radi o ljubavnim odnosima ili emocionalnom blagostanju, otvorite svoje srce i budite otvoreni za ljubav i podršku.

 

Ribe (19. veljača – 20. ožujak) ♓

Karta tarota za sljedeću sedmicu je Karta Visoka Svećenica. Ova karta simbolizira mudrost, intuiciju i duhovnost. Bit ćete obasjani energijom ove karte, što će vam donijeti dublje uvide i povezanost s unutarnjim svijetom. Bilo da se radi o duhovnom rastu ili donošenju važnih odluka, osluškujte svoju intuiciju i povjerite se višim silama.