TAROT HOROSKOP za drugu polovinu Januara: OVI znakovi stupaju u novi period nade, radosti i unutarnjeg isceljenja!

TAROT HOROSKOP za drugu polovinu Januara: OVI znakovi stupaju u novi period nade, radosti i unutarnjeg isceljenja!

11 siječnja, 2024 0 By Admin

🔮🌙 Tarot Horoskop za Drugu Polovinu Siječnja: Pogled u Vašu Sudbinu! 🌙🔮

 

♈ Ovan (21. ožujka – 19. travnja)♈

Vaša Tarot Karta: Kralj Štapova 🃏

Tarot horoskop: U drugoj polovini siječnja Kralj Štapova donosi snažnu i vatrenu energiju u vaš život. Ova karta predstavlja vođenje, hrabrost i strast. Možete očekivati dinamične situacije koje će testirati vašu hrabrost i sposobnost vođenja. Ovo je vrijeme da pokažete svoje vještine, bilo da je riječ o poslu, projektu ili odnosima. Vaša snalažljivost i samopouzdanje bit će ključni za postizanje uspjeha.

 

♉ Bik (20. travnja – 20. svibnja)♉

Vaša Tarot Karta: Zvijezda 🃏

Druga polovina siječnja donosi vam nadu i svjetlost kroz Tarot kartu Zvijezda. Ova karta simbolizira obnovu, duhovno iscjeljenje i inspiraciju. Sada je vrijeme da postavite nove ciljeve i vjerujete u svoje sposobnosti. Možete doživjeti trenutke jasnosti i inspiracije koji će vam pomoći da pronađete smisao u onome što radite. Otvorite se prema duhovnim iskustvima i traženju unutarnje ravnoteže.

 

♊ Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)♊

Vaša Tarot Karta: Deset Štapova 🃏

Tarot karta Deset Štapova donosi promjene i izazove u drugoj polovini siječnja. Ova karta simbolizira teret, ali istovremeno označava kraj napornog razdoblja. Možete osjetiti pritisak i odgovornost, ali ovo je i znak da se približavate kraju jednog ciklusa. Važno je postaviti granice kako biste sačuvali svoju vitalnost. Nakon ovog razdoblja, možete očekivati olakšanje i lakši put prema vašim ciljevima.

 

♋ Rak (21. lipnja – 22. srpnja)♋

Vaša Tarot Karta: Ljubavnica 🃏

Tarot karta Ljubavnica donosi duboke emocionalne veze u drugoj polovini siječnja. Očekujte trenutke intimnosti, bliskosti i ljubavi. Ako ste u vezi, ovo je povoljan period za jačanje veza s partnerom. Ako ste solo, možete doživjeti snažnu privlačnost prema nekome tko će obogatiti vaš život. Otvorite svoje srce i izrazite svoje osjećaje jer će ljubav biti ključna tema u ovom razdoblju.

 

♌ Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)♌

Vaša Tarot Karta: Karta Mjeseca 🃏

Tarot karta Mjeseca donosi tajanstvene energije u drugoj polovini siječnja. Ova karta potiče vas da istražite svoje duboke emocije, snove i nesvjesne motive. Možda ćete doživjeti snažne intuitivne poruke ili biti vođeni svojim snovima. Ovo je povoljan period za duhovno istraživanje i samoproučavanje. Budite pažljivi prema svojim instinktima i osluškujte poruke iz svijeta snova.

 

♍ Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)♍

Vaša Tarot Karta: Kralj Novčića 🃏

U drugoj polovini siječnja Kralj Novčića donosi stabilnost i praktičnost u vaš život, posebno na financijskom planu. Ova karta simbolizira poslovnu mudrost, odgovornost i uspjeh. Očekujte financijsku sigurnost i pozitivne rezultate u poslovnim poduhvatima. Sada je vrijeme da primijenite svoje organizacijske vještine kako biste postigli svoje ciljeve i ostvarili dugoročnu financijsku stabilnost.

 

♎ Vaga (23. rujna – 22. listopada)♎

Vaša Tarot Karta: Pravda 🃏

Tarot karta Pravda donosi ravnotežu i pravednost u drugoj polovini siječnja. Ova karta potiče vas da donosite odluke temeljene na objektivnosti, moralu i pravičnosti. Možete očekivati pozitivne rezultate kada se ponašate s integritetom. Ovo je vrijeme da se suočite s istinom, budete pošteni u svojim odnosima i radite na održavanju harmonije u svim aspektima života.

 

♏ Škorpion (23. listopada – 21. studenog)♏

Vaša Tarot Karta: Karta Smrti 🃏

Tarot karta Smrti donosi završetak i transformaciju u drugoj polovini siječnja. Možda će se dogoditi neočekivane promjene, ali nemojte se bojati jer će vam donijeti rast i obnovu. Ova karta označava kraj jednog ciklusa i početak nečeg novog. Prihvatite promjene s otvorenim umom i vjerujte da će vam donijeti nove prilike i iskustva.

 

♐ Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)♐

Vaša Tarot Karta: Kralj Mačeva 🃏

Tarot karta Kralja Mačeva donosi jasnoću misli, odlučnost i snažnu komunikaciju u drugoj polovini siječnja. Očekujte da ćete biti sposobni suočiti se s izazovima i donositi brze odluke. Sada je vrijeme da budete odlučni u ostvarivanju svojih ciljeva i postavljanju jasnih granica u odnosima. Vaša oštroumnost bit će ključna za prevladavanje prepreka.

 

♑ Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)♑

Vaša Tarot Karta: Kula 🃏

U drugoj polovini siječnja Kula donosi neočekivane promjene i pročišćenje. Može se dogoditi da će neki temelji biti srušeni kako bi se stvorio prostor za novi početak. Iako promjene mogu biti izazovne, vjerujte da će ih pratiti osobni i duhovni rast. Ovo je vrijeme da se oslobodite starih obrazaca i prihvatite nove prilike koje će vam se otvoriti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♒ Vodolija (20. siječnja – 18. veljače)♒

Vaša Tarot Karta: Princeza Kelihova 🃏

Princeza Kelihova donosi svježu perspektivu, emocionalnu iskrenost i nove emotivne početke u drugoj polovini siječnja. Otvorite svoje srce i budite spremni na dublje povezanosti s voljenima. Ova karta potiče vas da budete otvoreni za izražavanje svojih osjećaja i istraživanje ljubavi na novim razinama. Emotivna autentičnost bit će ključna za vaše blagostanje.

 

♓ Ribe (19. veljače – 20. ožujka)♓

Vaša Tarot Karta: Kraljica Mačeva 🃏

U drugoj polovini siječnja Kraljica Mačeva donosi oštroumnost, intelektualnu snagu i sposobnost rješavanja problema. Očekujte jasnoću u razmišljanju i sposobnost suočavanja s izazovima. Tarot poručuje da koristite svoju inteligenciju kako biste postigli svoje ciljeve i održali mentalnu jasnoću. Ovo je vrijeme da razvijate svoj intelektualni potencijal i usmjeravate svoju energiju prema postizanju osobnih i profesionalnih ciljeva.

Ostanite otvoreni za poruke Tarota i neka vam druga polovina siječnja bude ispunjena magijom, spoznajama i pozitivnim promjenama! 🔮💖