LJUBAV od 15. do 31. Decembra: Nekome pomirenje s bivšim, nekome ljubav na prvi pogled, a nekome opasan flert za koji će se saznati…

LJUBAV od 15. do 31. Decembra: Nekome pomirenje s bivšim, nekome ljubav na prvi pogled, a nekome opasan flert za koji će se saznati…

8 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

LJUBAV od 15. do 31. Decembra: Dani su savršeni da raščistite zrak i iznesete sva latentna pitanja vaše veze na vidjelo. Ovo čišćenje zraka prijeko je potrebna vježba koju ste odgađali. To će pomoći očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte da ćete pred kraj mjeseca uživati ​​u nekoj sjajnoj romantičnoj gesti.

 

BIK

LJUBAV od 15. do 31. Decembra:  Zlatno pravilo odnosa kaže da slušate svoje srce. Ovaj put pustite srce da upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći osuđivati ​​vašeg partnera. Stoga nemojte tražiti njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i zadržite samopoštovanje. Važna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

BLIZANCI

LJUBAV od 15. do 31. Decembra: Možete se dobro povezati sa svima na koje naiđete. No, to ne znači da vam oni mogu savršeno odgovarati. Bit će možda prerano nazvati to ljubavlju na prvi pogled za nekoga tko vas možda privlači! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako su stvari bile i kako će stvari biti u budućnosti ako nastavite s ovom osobom u životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Na tanjuru ćete imati više nego što možete podnijeti. Čini se da ste upleteni u više afera uz naporan radni raspored. Zbog toga se morate odreći svog posla, što će se u budućnosti pokazati kobnim za vas. Pokušajte biti iskreni i otvoreni sa svojim partnerom i samo uživajte u onome što imate dok to imate.

 

LAV

Ovih dana ćete možda morati promijeniti svoj stav prema voljenoj osobi. Vjerojatno je da je on ili ona pod stresom i možda će čak stres prenijeti na vas. Ako uzvratite istom mjerom, situacija će se pogoršati. Umjesto toga, pokušajte biti puni razumijevanja i susretljivosti i bit ćete nagrađeni zahvalnošću i nježnošću. Ako niste u vezi, vrlo vjerojatno ćete se pomiriti sa bivšim i obnoviti vezu.

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno toga za raditi osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svoj život ako ste trenutno potpuno slobodni, ali postoji mogućnost da će ta osoba biti u vezi i da će se saznati za vaš flert.

VAGA

Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Prije ste nosili ružičaste naočale kada ste procjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti mnogo razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje što želite od svog partnera i veze te koliko ste joj spremni dati. Ali pazite i vodite se razumom, jer mogli bi se posve slučajno i nenadano zaljubiti na prvi pogled.

 

ŠKORPIJA

Afere će biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi onima koji će vas ispratiti na put. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja o tome je li ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli pa neće biti mnogo izazova s ​​kojima ćete se suočiti kao rezultat prepuštanja užicima!

 

STRIJELAC

Dani su najpogodniji za počinak starih duhova jer katarzični utjecaji stupaju na snagu. Novi počeci su naznačeni na svim frontama. Možda ćete obnoviti svoje obećanje da ćete voljeti jedno drugo ili ćete možda upoznati nekoga tko će otvoriti novo poglavlje u vašem životu. Morate prepoznati što vas koči kako biste mogli otpustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Nemojte lupati na vrata kada je veza u pitanju. Upamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti da vam predstavi taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada, lijepo se provedite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

VODOLIJA

Planeti koji vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će za vas biti uzbudljivo, ali i strastveno vrijeme. Iskoristite ovo maksimalno. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga odlučite iznenaditi nekom ekstravagantnom gestom i to će vam biti uzvrateno jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da potpunu pažnju posvetite ljubavnom životu.

 

RIBE

Nitko nema dopuštenje učiniti da se osjećate potišteno. Vrijeme je iskušenja. Ako vaša ljubav boli, nikad nije trebala biti vaša. Vrijeme je da krenemo dalje. Nema društvene obveze da ostanete vezani za nešto što se ne uklapa u vašu energiju. Uz sukobljene energije, teško je povući se. Možda ćete uskoro pronaći ljubav.