LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31. Decembra: OVI znaci će ubjedljivo najviše uživati u ljubavi, dok će OVAJ znak shvatiti da je vrijeme da ode…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31. Decembra: OVI znaci će ubjedljivo najviše uživati u ljubavi, dok će OVAJ znak shvatiti da je vrijeme da ode…

8 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama: Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegava niz trivijalnih svađa. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je stav i ponašanje vašeg partnera smetalo, recite to. Stvari će ići samo na bolje. Poznato je da stojite iza svojih vrijednosti i načela. Djelujte unutar granica.

 

BIK

Koliko god se trudili, vaš partner ne obraća pažnju na vas. Vrijeme je da ozbiljno porazgovarate. Vratite se kući ranije i kuhajte za svoju bolju polovicu. Ukrasite sobu i zapalite svijeće. U zraku je ljubav. Pokažite svom partneru već od danas. Sigurno će razumjeti. Ponovite to opet ilii neku sličnu gestu i kroz nekoliko dana. Ako vaša voljena osoba ne promijeni svoj i stav ili ne pokaže dobru volju da popravite svoj odnos, možda je vrijeme da krenete dalje.

 

BLIZANCI

Karte odražavaju da vam se sprema neki veliki sukob. Ovaj sukob može utjecati i na vaš ljubavni život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emotivno na riječi i postupke vašeg partnera. Umjesto toga, svaku gestu treba procijeniti u nepristranom svjetlu kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

 

RAK

Dani su posebno pogodni za strast. Posljednjih nekoliko dana suzdržavali ste se i pokušavali svojoj romantičnoj vezi pristupiti s dozom umjerenosti. Ovih dana ćete shvatiti da to više nije dovoljno. Umjesto toga, prepustite se svojoj strastvenoj prirodi i vidite kako vaša ljubav cvjeta. Vaš partner će možda biti iznenađen, ali će ubrzo reagirati s entuzijazmom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Dani su idealni za kvalitetno provođenje vremena s obitelji. Sada možete obaviti i neke važne obiteljske obveze. Odvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Ovo vrijeme je također posebno pogodno za romantiku i intimna druženja. Možete duboko istražiti osjećaje jedno drugoga.

 

DJEVICA

Pravo je vrijeme za planiranje velikih promjena pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste preći na višu razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je ostavilo vašeg partnera u neznanju o vašim pravim osjećajima. Samo ogolite svoje srce i vidjet ćete da sve nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

VAGA

Proširite raspon aktivnosti sa svojim partnerom poduzimajući zajedno avanturistička putovanja i radeći stvari koje će zadovoljiti vašeg partnera. Osobito odvojite vrijeme za ručak s partnerom. Oni koji su u braku mogli bi smatrati savršene dane za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

ŠKORPIJA

Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu ljubavnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi može ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu čak dolaziti od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je stati jedni uz druge čvrsto protiv svih.

 

STRIJELAC

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dani su savršeni za romantiku i provođenje dana ispunjenog zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se mnogo lakše i moći ćete svoje probleme odložiti na policu dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci bi mogli upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom okupljanju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovih dana ćete sklopiti nova prijateljstva i nove veze. I dalje ste veselo raspoloženi i vaša će druželjubivost impresionirati druge. Jedan od prijatelja koje steknete može se pokazati vrlo značajnim u kasnijim godinama, iako se sada možda ne čini tako. Raspoloženi ste za pomoć i spremni ste pomoći prijateljima i obitelji.

 

VODOLIJA

Dani su idealni za planiranje nekih obiteljskih aktivnosti. Odvedite svoju djecu na utakmicu s loptom, u park ili muzej. Također možete planirati da provedete vrijeme sa svojim roditeljima ili braćom i sestrama. Večeri su posebno pogodne za romantiku, ali pokušajte radije za intimno druženje nego za veliku zabavu. Obiteljske obveze sada će imati prioritet.

 

RIBE

Vrijeme je baš pravo da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnom vezom. Otkrit ćete da vas besposleni flertovi više ne zanimaju. Umjesto toga, prirodno ćete težiti ka ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima i možda ćete čak početi poduzimati prve korake prema dugoročnoj obvezi.