CIGANSKI HOROSKOP: Jedan znak će doći do VELIKOG NOVCA i slijede mu VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE…

CIGANSKI HOROSKOP: Jedan znak će doći do VELIKOG NOVCA i slijede mu VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE…

7 prosinca, 2023 0 By Admin

VAGA

Samopoboljšanje može biti vaše samonametanje za nadolazeći tjedan. Prijatelji i rodbina mogu vam pružiti ruku pomoći. Vaša sposobnost da se sa povjerenjem suočite sa stvarima može vam omogućiti da se hladnokrvno nosite s nekim teškim situacijama. Pokušajte čvrsto držati svoje emocije prema drugima. Možda ćete se pokazati neumoljivima i tjerani u svojoj borbi za postizanje uspjeha, ponekad, izluđujući vas, ali i one oko vas. Iskušenje da se previše uključite u namjesnička iskustva može vas ostaviti patnjom od teške frustracije jer se vaše emocije možda neće zadovoljiti. Žene s jakim motivima mogu dobiti više energije i izdržljivosti za borbu u bilo kojoj negativnoj situaciji. Razdoblje može biti prikladno za branje zrelih plodova vašeg napornog rada. Povjerenje i mentalna priprema za postizanje najboljeg mogu vam uliti energiju. Vaše unutarnje ja uvijek vam može djelovati kao dobar vodič.

 

 

ŠKORPIJA

Tjedan će vjerojatno biti dobar u svim aspektima života. Bračni parovi mogu uživati ​​zajedno. Možda imaju dobre trenutke sa supružnicima i djecom. Samci bi se sada mogli pripremiti za smirenje. Možda je ovo idealan tjedan za donošenje velike odluke. Pokušajte ne biti previše zahtjevni prema osobi za koju biste se htjeli oženiti jer možda nemate nikoga za izabrati. Djeca mogu učiniti svoje roditelje ponosnima. Možda će biti nagrađeni za svoj trud. Sve što im može zatrebati je zahvalnost koja im se nađe na putu. Poslovno putovanje moglo bi se pokazati vrlo isplativim i produktivnim. Ako planirate brak, tjedan može biti impresivan i pruža podršku. Nemojte biti previše zahtjevni kada je u pitanju traženje pomoći od prijatelja. Postoji vjerojatnost da ćete vidjeti neki spor.

 

 

STRIJELAC

Svi vaši prošli napori mogli bi se dobro isplatiti jer možete početi dobivati ​​beneficije. Zasad ćete možda morati samo sjesti i opustiti se. Možda ćete nakon toga početi brati zrele plodove svog teškog rada. Tjedan vam može omogućiti da identificirate ove pozitivne strane. Pobrinite se da zadržite pravi stav prema svakoj radnji koju poduzmete u isto vrijeme. Studenti mogu biti uspješni u studiju. Zadržite fokus na poslu jer bi se to moglo poboljšati. Pokušajte držati po strani svoju ponosnu, nestrpljivu i bombastičnu narav dok se bavite braćom i sestrama jer mogu postojati šanse za manje sukobe s braćom i sestrama. Vaše romantično sanjarenje možda je daleko više putovanje u zemlju fantazija nego zemaljska večer zabava i plesova. Monetarno se tjedan može poboljšati, pod uvjetom da pažljivo zaradite i uložite ih u prave resurse. Održavajte kontrole i ravnoteže.

 

 

JARAC

Vaša želja da ostanete podalje može vas samo natjerati da utonete u iluzije i ružne snove koji vas mogu proganjati jako dugo. Samopouzdanje i mentalna priprema za postizanje najboljeg mogu vam povećati energiju. Vaše unutarnje ja uvijek vam može djelovati kao dobar vodič. Možda ste oprezniji, tajnovitiji i općenito sumnjičavi više od bilo koje žene. Možda ćete biti pažljiviji i pomnije ispitani prije nego što se posvetite bilo kome ili bilo čemu. Vaš osjećaj nesigurnosti može izazvati brigu, depresiju i neodlučnost. No, gluposti možda nisu lijek za to. Ovo vas samo može učiniti udaljenijim od drugih. Međutim, možda ćete dobiti olakšanje od tegobe koja vas dugo proganja, zbog čega ćete se osjećati opuštenije. Možda ćete se početi više oslanjati na riječi svog liječnika. Stoga bi u ovom trenutku moglo biti važnije poduzeti prave korake.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Zabava i slavlje mogu vam izazvati neplanirane izdatke. Financijski dobitak od supružnika i starijeg brata i sestre, posebno brata, može se naznačiti za ovaj tjedan. Možda ćete imati priliku upoznati nove ljude na svom radnom mjestu. Za projekt može biti potrebna pomoć starijih osoba na radnom mjestu. Problemi u vezi sa starijom braćom i sestrama mogu se predvidjeti tijekom tjedna. Pokušajte se pokoriti u vezi. Izazovi u ljubavnom životu mogu vam dati stres. Prestanite sumnjati u svog partnera u malim stvarima. Međutim, možda ćete morati biti oprezni jer svađa može dovesti do prekida. Agresija može predstavljati prijetnju zdravlju.

 

 

RIBE

Tjedan vam može olakšati radno opterećenje i financijska pitanja. Moguće su veće uspjehe u studiju i istraživačkom radu. Možete dovršiti projekte na čekanju. Sreća vam može poslužiti za ovaj tjedan jer mogu postojati dobre vijesti vezane za posao ili čak šanse za napredovanje. Domaći koji se bave poslom vezanim uz modu ili dizajn interijera možda će morati biti pažljivi. Iako, prema predviđanjima, možda ćete dobiti iznenadni poslovni prijedlog u srodnom području. Na domaćem planu mogu postojati rastući troškovi povezani s električnom energijom ili čak promjenom prebivališta. U odnosima može doći do iznenadnog raskola između vas i vašeg partnera. To može uzrokovati nedostatak emocija i pogrešnu komunikaciju.

Stranice: 1 2