DNEVNI TAROT za 5. Decembar: Ovnu se sprema nešto sjajno, a evo kojim znakovima stiže nešto neočekivano…

DNEVNI TAROT za 5. Decembar: Ovnu se sprema nešto sjajno, a evo kojim znakovima stiže nešto neočekivano…

3 prosinca, 2023 0 By Admin

Horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak je ovdje. Zvijezde su nam danas naklonjene dok učimo pozitivno koristiti svoje talente i vještine.
Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kolo sreće

Dnevni tarot: Sprema vam se nešto sjajno. Život ima smiješan način da se okrene nabolje kad se tome najmanje nadate. Ostanite optimistični i čuvajte nadu u srcu.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Budala

Spremni ste za sljedeće poglavlje. Odlučili ste okrenuti budućnost. Koliko god teško bilo, ostanite u trenutku, jer je i ovo vrijeme dragocjeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Mađioničar

Darivanje slatkiša kreativno je ako razmišljate izvan okvira. Domaći dar koji je napravljen s pažnjom i promišljanjem može imati puno više smisla od onog kupljenog u trgovini.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Toranj

Nesreće se događaju. Umjesto da upirete prstom i krivite nekoga za incident, razmislite kako popraviti i riješiti problem.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Smrt

Ponekad se sjećanja na bivšeg mogu ponovno pojaviti. Iako više niste zajedno, ovo je prilika da stvorite nove uspomene i ispunite život pozitivnim trenucima.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Mjesec

Ostalo je još dosta nepoznanica. Čekajući da se vaši paketi isporuče i upravljate promjenama rasporeda zbog nepredvidivih rasporeda, stres može porasti. Ostanite prisebni.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Zvijezda

Obratite pažnju na svoje snove. Snovi mogu biti simbolični i dati vam uvid u sebe i svoju situaciju. Zapišite ih i započnite dnevnik kako biste o njima razmišljali tijekom vremena.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Hijerofant

Potrebno je vrijeme da se vratite u tok stvari. Mnoge se tradicije vraćaju sad. Provjerite svoje lokalne novine da vidite koji se događaji vraćaju.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Umjerenost

Briga te vodi samo tako daleko. Pokušajte ostaviti određene brige po strani i usredotočite se na ono što možete kontrolirati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Kočija

Stići ćete do cilja. Nemojte sada odustati, iako je novac možda ograničen i niste sigurni kako riješiti sve račune. Možete biti kreativni i pronaći način.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Snaga

Imate ovo. Drugi mogu stvarati probleme koji negativno utječu na vas. Međutim, uvijek ćete se uzdići iznad zbog svog načina razmišljanja.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Sunce

Bez obzira gdje se nalazite u ovo doba godine, uvijek postoji jedna mala stvar oko koje možete biti optimistični. Potražite čaroliju u sezoni. Sve je oko vas.