FINANCIJSKI HOROSKOP do 10. Decembra: Netko će napokon doći do VELIKE KOLIČINE NOVCA i VELIKOG BOGATSTVA, a netko će upasti u VELIKE FINANCIJSKE PROBLEME!

FINANCIJSKI HOROSKOP do 10. Decembra: Netko će napokon doći do VELIKE KOLIČINE NOVCA i VELIKOG BOGATSTVA, a netko će upasti u VELIKE FINANCIJSKE PROBLEME!

2 prosinca, 2023 0 By Admin

VAGA

Istražite svoje financijske izglede kako biste dobili najbolju ponudu. Ako želite okušati sreću sa ulaganjima, možda ćete postići plodne rezultate. Ako odaberete pravog partnera, vaše će se financije vjerojatno popraviti. Stoga provjerite znate li s kim ulazite u posao i budite vrlo oprezni ali i realni u pogledu uvjeta partnerstva.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj će vam tjedan vjerojatno pomoći da ostvarite velike novčane benefite od ulaganja koja ste davno realizirali. Može doći do povećanja vašeg novčanog dobitka, a to vam uvijek može pomoći u životu. Međutim, morate imati na umu da budete realni i da vas strast prema novcu ne odvede na krivi put. Planirate li putovanje, budite oprezni prilikom odabira destinacije.

 

STRIJELAC

Možete dobiti željenu financijsku pomoć od svoje obitelji, kako ste i planirali. Ovaj tjedan možete planirati i novu investiciju, koja bi konačno trebala krenuti nakon niza neuspješnih pokušaja. Ovaj tjedan predviđeni su izdaci za zdravstvena pitanja, ali postoje šanse i za troškove zbog proslave koja vam je u rasporedu vaših aktivnosti.

 

 

JARAC

Možda ovaj tjedan nije baš povoljno vrijeme za velika ulaganja.  Možda ćete moći uštedjeti novac, ali postoje mogućnosti i za neke troškove zbog putovanja.  U vašem obiteljskom poslu mogu postojati neki neplanirani troškovi, koji bi mogli postati veliki problem. Vjerojatno ćete vratiti novac koji ste dali drugima.

 

 

VODOLIJA

Vjerojatno ćete u svom poslu imati više izvora prihoda, nakon dugo vremena i to će vas dodatno ustabiliti. Mogu postojati izdaci za neku vrstu obrazovanja, ali to je uvijek isplativa investicija. Postoje šanse za kratko poslovno putovanje koje bi moglo uzrokovati veće troškove od planiranih. Poslovna putovanja vjerojatno će donijeti očekivani financijski dobitak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovog tjedna postoji velika mogućnost za neplanirane troškove koji mogu štrtno djelovati na vaše financije. Postoje šanse za troškove zbog zdravstvenih problema koji se događaju neplanirani i neželjeno. Trebali biste izbjegavati nepotrebne rasprave na vašem poslu, jer to može dovesti do trajne financijske štete. Ipak, postoje šanse za malu financijsku dobit zbog poziva vezanog za vaše poslovanje, stoga ne propuštajte pozive, mogli bi biti važni.

Stranice: 1 2