DECEMBAR, MJESEC LJUBAVI: NEKOME slijedi ljubavni kraj, a NEKOME fatalno poznanstvo koje donosi LJUBAV!

DECEMBAR, MJESEC LJUBAVI: NEKOME slijedi ljubavni kraj, a NEKOME fatalno poznanstvo koje donosi LJUBAV!

25 studenoga, 2023 0 By Admin

Značajna dešavanja na ljubavnom planu obilježit će period koji dolazi i donijeti velike promjene u živote ova dva znaka.

Jedan znak će patiti jer ga očekuje kraj ljubavne veze sa osobom koju jako voli. Tko je kriv, neće biti bitno, ostat će samo tužno sjećanje na izgubljenu ljubav.

Drugi znak će upoznati ljubav svog života nakon čega ništa neće biti kao prije. Fatalno poznanstvo unijet će u život ono što najviše nedostaje pripadnicima ovog znaka, a to je ljubav

 

OVAN

Decembar: Problem za problemom javljat će se sve češće u vašoj ljubavnoj vezi. Možda je došlo do zasićenja, možda je potrebno potaknuti vašu vezu, ali oboje više nemate volje za to. Sve se svodi na kraj jedne ljubavne priče i to je izgleda neminovno. Oboje ste svjesni da ovako dalje ne može, ali ni jedno od vas ne poduzima ništa da spriječi kraj.

Vjerojatno vam je suđeno da svaki od vas krene svojim putem u potrazi za ljubavnom srećom. Vaš zajednički put došao je do svoga kraja i tu pomoći nema. Ostat će samo gorčina i bol jer vaša ljubav nije uspjela. Što prije rasčistite sa tim, prije ćete uspjeti potražiti pravu ljubavnu sreću.

Tko je kriv, više neće biti važno. Oboje snosite određeni dio krivice i vi ste toga svjesni. Ljubavni kraj je pred vama, kraj sa osobom sa kojom vam nije suđeno. Doći će u vaš život netko tko će donijeti ono što uporno tražite, tko će donijeti trajnu i iskrenu ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Svijetla budućnost vam se smiješi u vašem ljubavnom životu, a ta svijetla budućnost uskoro počinje. Jedno poznanstvo, koje će se pokazati fatalno, donijet će ljubav u vaš život.

Fatalno će biti jer će riješiti sve. Vaša potraga za srodnom dušom bliži se kraju jer ćete uskoro sresti svoju srodnu dušu. Osjetit ćete to odmah, odmah ćete biti sigurni da ste našli ono što tražite cijelo vrijeme.

Vaš ljubavni san uskoro počinje biti ljubavna stvarnost. Želje se ostvaruju, a vama se čini da sanjate. Ne, vaši snovi se počinju ostvarivati i ljubav je ta koja će vas ispuniti srećom i zadovoljstvom. Ljubav koju ste toliko čekali, za kojom ste čeznuli, ta ljubav kuca na vaša vrata i ispunjava vaš san.

Period pred vama je prekretnica u vašem ljubavnom životu i toga čete brzo postati svjesni. Imate veliku sreću jer se vaši snovi ostvaruju, nevjerojatnu sreću i priliku koju ne smijete propustiti.

Romantična priča koju ćete početi pisati sa osobom koja uskoro ulazi u vaš život, trajat će vječno. Ljubav koja će se roditi, nikada neće nestati. Konačno ćete biti zadovoljni i konačno ćete znati da ste pronašli ljubav svog života.

Osjećat ćete to oboje jer ste stvoreni jedno za drugo. To ništa ne može promijeniti i tome ništa ne može stati na put. Čuvajte svoju ljubav i njegujte ju, to je jedini način da ljubav zauvijek ostane u vašem životu i u vašim srcima.