Cigansko prorčanstvo kartama: NOVAC, SREĆA i LJUBAV! – OVIM znacima slijede NAJBOLJI DANI u životu!

Cigansko prorčanstvo kartama: NOVAC, SREĆA i LJUBAV! – OVIM znacima slijede NAJBOLJI DANI u životu!

22 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Cigansko prorčanstvo kartama: Emocije nije lako podijeliti, a čini se da su neke prepreke neraskidive, stoje između vas i vašeg partnera ili nekoga koga volite bez ikakvih pokreta ili promjena. Vrijeme je da prihvatite stvarnost onakvu kakva jest i prihvatite osobu koja je pred vama onakva kakva jest, bez ikakvih dodatnih očekivanja.

Budućnost je na vama da kreirate, sa ili bez vaših trenutnih veza i stila života. Puno toga bi se moglo promijeniti u samo nekoliko mjeseci ako samo napravite taj prvi korak, čak i ako to morate učiniti sami.

 

BIK

Prošlost vam daje mješovite signale i pokazuje vam da se zapravo ne možete kretati naprijed dok ne završite s vezanim i blokiranim energijama. Da biste se otresli onoga što vas opterećuje, morat ćete odati poštovanje i ljubav stvarima koje nije lako prigrliti i voljeti kao prirodni dio sebe.

Ostanite tvrdoglavi u potrazi za važnim ciljevima, sanjivim budućnostima i posebnim trenucima. Nikakvim vanjskim okolnostima niste dužni predugo trpjeti ili stagnirati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dali ste dovoljno prilika pojedincu koji je iznova dokazao da mu ne treba vjerovati. Ovo je nezgodan trenutak za komunikaciju. Riječi mogu postati ishitrene ili grube oko rubova kada se samo želite dovesti u položaj koji dopušta dovoljno mira.

Udahnite i izdahnite prije nego započnete nove dijaloge ili raspravljate o osjetljivim temama. Nisu svi spremni za stvarnu provjeru kontakta koju zahtijeva vaš trenutni pristup.

 

RAK

Jedina zemlja na svijetu koja koristi 100V AC struju je Japan. Postoji nešto što vas čini posebnim u vašem okruženju i nije važno je li to također slučaj većeg razmjera, sve dok vaš sustav ima informacije o vašim vrijednostima i talentima koji se ističu.

Možda ćete se suočiti s nekim zavidnim i ljubomornim komentarima, riječima koje su preoštre bez ikakvog razloga i puno priče iza leđa što stvara neugodnu atmosferu. Idite tamo gdje se osjećate željenim i cijenjenim i ne razmišljajte previše o praznim riječima.

 

LAV

Niste imali priliku pokriti sve svoje mogućnosti, ali pravi je trenutak za razmišljanje o alternativama i pronalaženje pravih načina da se nosite sa situacijom. Neke probleme je teško prevladati, ali to ne znači da niste spremni dati sve od sebe i pokušati.

Nemate vremena za sve što biste željeli postići. Ostanite mirni i organizirani, a svijet će vas podržati u svakom pothvatu koji se vodi iz srca.

 

 

DJEVICA

Prošlost vas zapravo ne drži vezanim, ali morate prihvatiti ono što ste postali u procesu prevladavanja određenih problema.

Došlo je vrijeme da se pobrinete za sebe i stavite sebe na prvo mjesto. Sav višak odgovornosti prema drugima i pitanja koja ne morate riješiti samo će se raspršiti dok se fokus okreće vama.

VAGA

Konačno ste spremni za mirne, spore korake i kretanje prema cilju. Stvari u vašem životu su dovoljno stabilne, iako ste se osjećali kao hodajući rollercoaster, i znate da postoji nešto vrijedno truda, strpljenja i vremena. Ipak, nemojte davati previše informacija i svoje planove zasad zadržite za sebe.

Neki koraci trebali bi postati stvar navike, zdrava rutina koju treba provoditi svakodnevno. Vodite računa o sebi i stvari oko vas će se činiti smislenijim i korisnijim.

 

ŠKORPIJA

Jedan od najdužih mostova na svijetu nalazi se u ruralnom Michiganu. Ne plaši vas kako se stvari odvijaju i osjećate se obaveznim učiniti nešto neočekivano, neuobičajeno, na mjestima i okolini gdje to nitko ne može zamisliti.

Vaša djela su odraz ne samo vašeg sadašnjeg Ja, već i godina koje su prošle i ostavile traga na vašoj fiziologiji i cijelom vašem unutarnjem svijetu. Dajte si odmora za stvari koje nisu napravljene savršeno.

 

STRIJELAC

Dok doje, majke prenose toleranciju na začinjenu hranu na svoju bebu. Važno je biti svjestan veza koje ste stvorili, suptilnih i krhkih, ali nevjerojatno moćnih. Sve što stvarno trebate da biste riješili neke probleme je srdačan razgovor s pravom osobom i sve će početi dolaziti na svoje mjesto.

Ne možete druge smatrati odgovornim za stvari koje nisu oni radili. Budite oprezni kada su u pitanju etikete i zaključci o drugima koji nisu dobro utemeljeni.

 

JARAC

Cilj do sada nije bio sasvim jasan, ali došli ste do točke jasnoće i nećete dopustiti da dobra ideja propadne. Strpljenje će vam pomoći, posebno u blizini drugih ljudi i onih koji pritiskaju vaše gumbe i pokreću previše negativnih uspomena ili unutarnjih sukoba.

Provedite neko vrijeme sami ako je potrebno. Doći u kontakt sa svojom fiziologijom i smirenim tijelom pomoći će vam da stupite u kontakt sa skrivenim dijelovima sebe koji su vam potrebni na putu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Niste planirali što se trenutno događa, a iznenađenja su istovremeno bila uzbudljiva i stresna. Nedostaje vam vjere i optimizma oko važnih stvari. Nemojte odustati od prve ideje zbog koje vam je srce brže zakucalo, barem ne dok ne iscrpite sve mogućnosti za postizanje cilja.

Komunikacija je nezgodna i drži vas u čudnom tonu u odnosima s drugima. Govorite usredotočeno i jasnom namjerom kako biste se osjećali potpuno shvaćeni.

 

RIBE

Kako bi se njihovi katalozi istaknuli, Sears je tiskao svoje na manji papir kako bi njihov uvijek bio na vrhu hrpe kataloga. Imate za reći neke lijepe stvari, ali morate razmisliti o kontekstu i načinu djelovanja kako biste ih izgurali na otvorenom, gdje im je mjesto.

Dali ste puno svog vremena i energije određenim ljudima. Dijelite sa svijetom, ali budite oprezni s pojedincima koji su nepošteni u pogledu svojih namjera da vam uzvrate i očuvajte vaš odnos uravnoteženim.