LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. Novembar: Netko će se tako JAKO ZALJUBITI da će zaboraviti na sve drugo…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. Novembar: Netko će se tako JAKO ZALJUBITI da će zaboraviti na sve drugo…

22 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN – ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop:  Romantični odnosi danas zaostaju jer se sve više uključujete u druge obiteljske odnose. Vaši roditelji i / ili djeca zahtijevat će puno vašeg vremena i pažnje. No, ako uključite svog partnera u rješavanje ovih situacija, moći ćete pronaći romantiku čak i na najnevjerojatnijem mjestu. To će vam omogućiti novi uvid u vašu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama odnosa u svom životu! Ali prije nego što postane kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je stajao uz vas u čudnim vremenima, ali negdje mu ne možete vratiti isti uspjeh. Ne spekulirajte o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se jako poboljšao!

 

 

BLIZANCI

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnijima i nesigurnima! Danas biste mogli djelovati prerano i zahtijevati od partnera da vaša afera ostane osobna, što se čini kao težak zadatak jer ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti težak položaj u koji stavljate svog partnera! Ljubavni horoskop.

 

 

RAK

Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše povjerenje u vašu vezu. Uslugu možete uzvratiti jamčeći sretno zajedničko vrijeme. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti zajedno vani. Odvojite vrijeme da upoznate svog partnera sa svojom obitelji. Upamtite da spori i postojani pobjeđuju u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što učinite korak.

 

 

LAV

Pustolovni ste i stoga ste htjeli riskirati sastanak na slijepo. Pokazat će se sirov i neugodan datum! Kiša vani može vas držati vezanim za mjesto održavanja, ali uskoro će prestati i osoba vas neće ljutiti u budućnosti! Netko pametan i privlačan uskoro će ući u vaš život do tada samo uživajte.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašim romantičnim odnosima. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće dati nikakve plodne rezultate. Također morate identificirati ljubav i naklonost koju osjećate prema svom partneru koji je pokopan pod brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

VAGA

Bespotrebno komplicirate svoj ljubavni život. Razlog je taj što odbijate vidjeti i priznati ono što je točno ispred vas. Morate procijeniti situaciju jasnog i otvorenog uma, a zatim poduzeti odgovarajući postupak. Morat ćete vidjeti koje će radnje donijeti rezultate, a koje poduzimate jednostavno vođene svojim egom. Ljubavni horosko.

 

 

ŠKORPIJA

Danas ćete početi shvaćati da nećete reagirati na tuđe manipulacije i krenut ćete u povlačenje zdravih granica u svojim odnosima. Morate shvatiti da ni vašem najvećem dobronamjerniku ne smijete dopustiti da donosi vaše odluke umjesto vas, a na kraju je vaše mišljenje važno. Napravite taj prvi korak i vaše će se poštovanje značajno povećati.

 

 

STRIJELAC

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i djelovanje u odnosu na posebnu osobu u vašem životu. Danas ćete shvatiti da će osoba koju privlačite vjerojatnije reagirati na izravan pristup, a ne na bilo kakve igre ili smicalice koje su vam dobro služile u prošlosti. Ta je osoba potpuno drugačija i od vas zahtijeva potpunu iskrenost i otvorenost.

 

 

JARAC

Sigurno ćete danas biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki izazov, a dan se može činiti neuspjehom koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru. – Ljubavni horoskop.

 

 

VODOLIJA

Zlatno pravilo odnosa kaže da slušate svoje srce. Neka ovaj put vaše srce vlada vašim umom. Ljudi oko vas neće moći suditi o vašem partneru. Zato nemojte tražiti njihovu presudu o vašem ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i očuvajte samopoštovanje. Bitna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Živjeli ste vrlo zaposleno i obaveze sa svih strana postavljale su vam zahtjeve. Danas će se vjerojatno pritisak malo ublažiti. Iskoristite ovu priliku da se odmorite i opustite sa svojom obitelji ili partnerom. Utjehu ćete crpiti iz poznatih stvari. Uživajte u mirnoj večeri kod kuće sa svojim partnerom umjesto u izlascima na energičniji užitak.