Jednom znaku će zvijezde konačno darovati LJUBAVNU SREĆU koju ZASLUŽUJE, dok će jedan znak uspjeti preboljeti bivšeg!

Jednom znaku će zvijezde konačno darovati LJUBAVNU SREĆU koju ZASLUŽUJE, dok će jedan znak uspjeti preboljeti bivšeg!

11 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ne brinite ako se ne osjećate posebno romantično i nježno, jer će vas planetarna energija uskoro dovesti u ispravno raspoloženje. Ovo je prekrasna prilika da svoju dragu pozovete na doručak, ručak ili večeru, ili možda sve tri. Zašto ne biste imali dan ljubavi i uživali u svakom trenutku? Kozmos podržava svaki pokušaj da podijelite svoje najdublje osjećaje.

 

BIK

Ne brinite ako ne možete smisliti kako prenijeti određene istine svojoj dragoj. Astralna konfiguracija možda će vas za početak ostaviti bez veze, ali uskoro ćete postati sigurniji, a nakon nekog vremena pojavit će se vaši pravi osjećaji. Ovo je važan korak jer znači da ste sada očistili zrak sa svoje strane – samo trebate valjan odgovor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne brinite ako vam se čini da ne možete skupiti entuzijazam potreban da izađete na taj spoj. Astralna konfiguracija ukazuje na to da biste se mogli premišljati, sumnjati i rezervirati u zadnji čas. Možda ćete čak otkriti da vaš potencijalni ljubavni interes ima stav prema životu koji je stariji od njihovih prividnih godina. Ali ako ipak odete, osjećat ćete se predivno sigurno i zbrinuto.

 

RAK

Uz nebesku energiju, imate sve šanse za prekrasan večernji izlazak. Obavezno nosite odjeću koja pojačava vaš suptilni šarm i daje vam dašak misterije. Okolo se osjeća nestvarnost zbog koje vaša trenutna ljubavna veza ipak izgleda kao velika romantična avantura. Izvrsno je vrijeme da se upoznate i cijenite osjećaje koje oboje dijelite.

 

LAV

Planetarno poravnanje ukazuje na to da ovo možda nije posebno skladan dan za početak, ali s vremenom i strpljenjem moglo bi se ispostaviti da je tako. Ovo je zapravo idealna prilika da riješite nešto što je izazivalo trvenja između vas i vaše voljene. Možete to učiniti ako oboje imate odlučnost i bezuvjetnu ljubav.

 

DJEVICA

Planetarno poravnanje pomaže vam da nazovete neke od nejasnih osjećaja koji vam u posljednje vrijeme lebde kroz svijest. U razgovoru sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) počinjete uviđati odakle su te emocije potekle i što ih je uzrokovalo. To će vam oboje pomoći da dođete do korijena problema temeljenog na strahu koji vas proganja neko vrijeme i izliječite ga.

VAGA

Možda će vam biti teško shvatiti što se događa između vas i vaše voljene osobe, pogotovo pod utjecajem astralne konfiguracije. Čini se da vas sve više zbližava moćna sila, koju ne možete razumjeti, koliko god razmišljali o tome. Nemojte ni pokušavati; samo uživajte u rastućem osjećaju prave ljubavi koji se razvija između vas.

 

ŠKORPIJA

Možete usvojiti hladnu i naizgled nepristupačnu vanjštinu kako ne biste dopustili nekome do koga vam je duboko stalo da vidi kako se zaista osjećate. Aspekt u igri danas će ukazivati ​​na to da, iako vas možda nisu namjeravali povrijediti, nećete im imati namjeru pokazati koliko su zapravo utjecali na vas. Međutim, ovo zapravo nije baš konstruktivan pristup; biti iskren je puno bolje.

 

STRIJELAC

Kada ne možete govoriti otvoreno, iskreno i slobodno, prirodno se osjećate vrlo ograničeno, što uopće nije vaš stil. Večernji spoj može imati upravo takav učinak na vas. Zbog astralne konfiguracije, smatrate da ne možete biti prirodni i stoga imate problem znati što sljedeće reći. Otresite ovo raspoloženje i samo počnite razgovarati o svemu i svačemu – i raspoloženje će se dramatično promijeniti.

 

JARAC

Nebeska energija stvara potencijal za duboko emocionalni susret. To nije nešto za što se možete pripremiti, jer će se dogoditi samo od sebe. Ali znat ćete kada je došao trenutak jer ćete odjednom shvatiti da – bez obzira na to da li tu osobu poznajete neko vrijeme ili ste se tek upoznali – između vas postoji stvarno snažna kemija koja prkosi racionalnom objašnjenju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nebeska energija može stvoriti osjećaj sukoba u trenutnoj vezi. Morate djelovati brzo, ali i prvo razgovarati o tome. Dio razgovora može uzrokovati određene poteškoće, jer vaš partner (sadašnji ili budući) možda u ovom trenutku nije otvoren za razum i mogao bi tvrdoglavo odbijati suradnju. Ako je to slučaj, onda ćete jednostavno morati učiniti ono što je potrebno.

 

RIBE

Aspekt koji je u igri možda nije najuzbudljivija stvar od izuma narezanog kruha, ali vam može pružiti vrlo prizemnu perspektivu. To je upravo ono što vam je potrebno upravo sada. Ipak, možda se ne čini tako kako stvari idu s vašim ljubavnim interesom. Ali to vam zapravo pomaže da date glas nejasnim osjećajima – što će zaista pomoći.