Bivša ljubav se vraća u života OVA 3 znaka, dok će OVAJ znak saznati nešto što će mu SLOMITI SRCE!

 Bivša ljubav se vraća u života OVA 3 znaka, dok će OVAJ znak saznati nešto što će mu SLOMITI SRCE!

4 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Budite na oprezu. Netko vas možda pokušava dovesti u kompromitirajući položaj. Štoviše, ako uspiju u svojim podlim namjerama, možda vam neće biti lako pobjeći iz njihovih kandži. Jedan od mogućih načina da izbjegnete neizbježno zarobljavanje može biti da im se šalite onoliko dugo koliko je potrebno, dok ne dobijete priliku brzo pobjeći. Što god učinili, ne dajte se!

 

BIK

Čini se da je voljenu osobu trenutno vrlo teško shvatiti. Neka vas ovo ne brine. Nemojte se osjećati napušteno ili kao da je vaša veza dobila poljubac smrti; trebate samo malo vremena i prostora da razmislite o nekoliko stvari i vratit ćete se u top formu prije nego što mislite.

 

BLIZANCI

Ovih dana možete upoznati tu posebnu osobu dok ste u lokalnoj teretani ili se bavite sportom, ako je moguće. Što god radili, nemojte ostati unutra i gledati televiziju. Iskoristite energiju kao idealnu priliku da se pokažete, probijete nekoliko prepreka i impresionirate nekoga svojom vještinom, otvorenošću i sjajnim smislom za humor.

 

RAK

Možda nećete moći još dugo zadržati plimu strasti koja prijeti da vas proguta. Zvijezdama je sve teže odoljeti. Vaša kamena vanjština se uništava i čini se da ste osuđeni podleći neizbježnom i izostavljenom zaključku. Međutim, ako možete ostati jaki još nekoliko dana, tada ćete pobijediti u ratu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Nešto će vas danas učiniti vrlo sretnom osobom. Dugo ste željeli da vam se posebna osoba u vašem životu čvršće posveti. Sada se čini da mu je upravo to namjera. Otkrit ćete da, iako često djeluje vrlo tiho i zamišljeno, jednom kad da riječ, dat će sve od sebe da je održi.

 

DJEVICA

Vi i voljena osoba probat ćete prijeko potrebnu dozu humora. Ako osjećaj topline i zajedničkog smijeha već neko vrijeme nedostaje u vašoj vezi, iskoristite ovu prekrasnu priliku da se nađete s prijateljima, ako je moguće, i učinite sve da se nasmijete! To će poboljšati sve aspekte vaše veze bez kraja.

VAGA

Možda ćete danas odlučiti propustiti ljubav. Možete osjetiti intenzivnu atmosferu potrebe koja izvire iz određene osobe. Približava vam se i pokušava vas dovesti u kompromitirajući položaj. Ako ne želite da se to dogodi, nemojte to dopustiti. Sazdani ste od jačeg materijala, stoga budite topli, pristojni i ugodni – ali držite se podalje. Naravno, riječ je o vašem bivšem partneru.

 

ŠKORPIJA

Možda će vam ljubav i ljubavne veze teško ići. Vjerojatna je određena ambivalentnost od strane vašeg partnera. Čini se da ne možete probiti barijeru i to uzrokuje veliku nevolju. Ne brinite previše; vašem prijatelju samo treba vremena i prostora da dođe do nekoliko zaključaka. Vrlo brzo ćete otkriti da je vaš prijatelj sve samo ne nepovjerljiv.

 

STRIJELAC

Ovo je prekrasno vrijeme za organiziranje druženja s bliskim prijateljima, ako je moguće, ali i za odvažnost pozvati nekog posebnog s kim već neko vrijeme tiho flertujete. Otvorenost, toplina i dijeljenje od srca do srca su sve to na raspolaganju. Recite toj osobi što osjećate prema njoj i gledajte kako se prepreke između vas ruše, a ljubav zauzima njihovo mjesto. No to nije sve, bivša ljubav htjet će ponovo postati dijelom vašeg života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovih dana ćete se, ako je moguće, lijepo zabaviti na malom druženju. Razgovarajte s onima koje inače ne biste upoznali. To može otvoriti vrata novim interesima, a na kraju i novoj vezi. Preuzimanjem rizika i usuđivanjem otvoriti svoje srce nekom novom postižete veći napredak nego što ste već neko vrijeme. Međutim, postoji nešto što ćete saznati o svome partneru ili čak bivšem partneru što bi vas moglo prilično povrijediti.

 

VODOLIJA

Osjećaj lakog olakšanja i puno smijeha preplavit će vašu trenutnu vezu. Ako ste oboje bili opterećeni problemima povezanim s drugim problemima u vašim životima, odvojite vrijeme da se ponovno povežete i dublje povežete jedno s drugim. Pogledajte smiješan film i samo se zabavite. Oboje to zaslužujete!

 

RIBE

Nemojte se iznenaditi ako danas imate nekoliko ozbiljnih razgovora s voljenom osobom. To može biti samo pozitivna stvar, jer treba raščistiti zrak u vezi s određenim problemom koji vas oboje već neko vrijeme sukobljava. Nemojte se bojati razgovarati iz srca i otvoriti se većim mogućnostima unutar veze. Vrijedi ustrajati! Međutim, nešto drugo će vas šokirati. Bivša ljubav će se htjeti vratiti u vaš život.