LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Neke veze će PUKNUTI, jer LJUBAV je POSTALA NAVIKA…

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Neke veze će PUKNUTI, jer LJUBAV je POSTALA NAVIKA…

3 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav do kraja sedmice: Ako se osjećate nespretnije i općenito nekoordinirano na području vaših osobnih odnosa, nemojte se previše brinuti. To je iznošenje određenih obrazaca ponašanja na površinu kako biste postali svjesniji kako nesvjesno sabotirate neke od svojih odnosa. Nemojte se previše obeshrabriti – ovo je veliki korak naprijed.

 

 

BIK

Ovo su  dani za razmišljanje o tome da se malo bolje upoznate. Ako vam se čini da vaša trenutna veza pati, nemojte to shvatiti kao znak neuspjeha u vaše ime. Radije, tretirajte to kao priliku za razgovor i dublje razumijevanje partnera (sadašnjeg ili budućeg). Prvi korak može biti naporan – ali u konačnici vrlo vrijedan truda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako vam se čini da vašim naporima da razgovarate s određenom osobom nedostaje šarma i nužne spontanosti, možda ćete to morati zaboraviti za sada. Vidjet ćete gdje ste možda zauzeli pogrešan pristup i doveli drugu osobu u neku dilemu. U konačnici ćete to učiniti kako treba – stoga ne brinite!

 

 

RAK

Vjerojatno ćete osjećati otuđenost od drugih, a posebno od svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Može se činiti da bez obzira na to što radite, jednostavno ne možete doći do njih ili izraziti svoju zabrinutost. Oboje ćete možda morati provesti neko vrijeme sami kako biste se mogli bolje povezati kada se na kraju ponovno spojite.

 

 

LAV

Iako ste općenito vrlo savjesni kada su u pitanju veze, možda ćete se osjećati blokirano u pokušajima da dođete do te posebne osobe. Od vas će se tražiti da pogledate određene strahove koji su vas možda naveli da se klonite kad ste mislili da želite biti blizu. Razumijevajući ovaj sukob, stvorit ćete put za duboko iscjeljenje.

 

 

DJEVICA

Nešto vas tjera da posrnete u pokušajima da zainteresirate određenu osobu. Neka vas ovo ne brine, jer je to samo privremeno. Možda bi čak bilo bolje da na dan ili dva odustanete od pokušaja da započnete aferu i usredotočite se na ono što stvarno imate za ponuditi. Kada shvatite svoje motive, više vas neće zaustaviti.

VAGA

Odnosi mogu biti korisniji ako zaista svjesno odlučite da ih za sada ostavite na miru. Vjerojatno se osjećate izolirano od drugih, a pokušavajući nametnuti određene probleme onima koji su vam najbliži, možete učiniti više štete nego koristi. Dopustite malo vremena i prostora da se stvari riješe i uskoro će se stvari vratiti u normalu.

 

 

ŠKORPIJA

Možda se osjećate kao da postoji prepreka između vas i voljene osobe. Svjesni ste i najmanje prepreke sjedinjenju i možda bi za vas oboje bilo bolje da jedno drugome dopustite malo prostora da se usredotočite na stvari koje su svakom od vas značajne, umjesto da radite stvari zajedno. Kasnije možete ponovno udružiti snage u boljem raspoloženju.

 

 

STRIJELAC

Ako ste imali poteškoća s trenutnom vezom, onda bi vam ovih dana moglo biti teže nego inače. Možda bi bilo bolje da oboje provedete neko vrijeme sami ili da odete odvojeno i uživite se u aktivnosti koje su od velikog interesa. Kasnije će vam se mnoge stvari činiti jasnijim i lakšim.

 

 

JARAC

Vjerojatnije je da ćete preispitivati ​​razlog zbog kojeg ste uključeni u bliski osobni odnos. Možda ćete se osjećati kao da se povlačite i promatrate interakciju između vas oboje, umjesto da ste duboko uključeni kao i obično. To će zauzvrat dovesti do toga da dovedete u pitanje određene aspekte partnerstva, ali također će vam donijeti određenu nadu u neke druge aspekte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ćete otkriti da osjećate neuobičajen nedostatak samopouzdanja kada su u pitanju vaši osobni odnosi danas. Bit ćete svjesniji svojih nedostataka ako si dopustite da ih izravno doživite. Zapravo, ovo može biti prvi korak prema većem osjećaju svjesnosti između vas i vašeg partnera (sadašnje ili buduće). Ne plašite se onoga što vidite danas; nego učite iz toga.

 

 

RIBE

Naći ćete se u situaciji u kojoj se počinjete osjećati kao kod kuće sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim), jer ćete jednom imati priliku razumjeti što ga čini sigurnim na vrlo dubokoj razini. Možda ćete konačno uočiti nešto što vam pomaže da uvidite njihovu ljudskost i stvarnu ranjivost. Ovo je dragocjen uvid, stoga ga uvijek imajte sa sobom.