3 znaka Zodijaka koje će BIVŠI PARTNER poželjeti nazad! – Horoskop otkriva da li je PAMETNO VRATITI SE!

3 znaka Zodijaka koje će BIVŠI PARTNER poželjeti nazad! – Horoskop otkriva da li je PAMETNO VRATITI SE!

30 listopada, 2023 0 By Admin

BIK

Za vas osobno, možda bi najneobičnija stvar mogla biti kada bivši partner iznenada izrazi želju da vas ponovno vidi. Ova želja može vas potpuno zbuniti, jer je posljednja stvar koju ste očekivali. Unatoč početnom iznenađenju, znatiželja bi mogla prevladati, te biste mogli razmisliti o njegovoj ponudi.

Vrijeme od prekida omogućilo je zacjeljivanje i ponekad briše loša sjećanja. Jesu li vaša loša sjećanja na bivšeg partnera izblijedjela? Jeste li spremni za ono što vaš bivši partner ima na umu? On iskreno želi ponovno biti s vama. Je li to nešto što vas zanima?

Ostavit će vas zatečenima kada shvatite da osoba koju ste dugo pokušavali preboljeti sada ponovno iskazuje interes za vas. Možda ćete se osjećati uvrijeđeno i iznenađeno njegovom željom, ili možda smatrate da bi njegov povratak mogao probuditi vaš interes, što vas plaši i s razlogom. Ne žurite s odlukom. Uzmite si vremena i pažljivo razmotrite sve prije nego što donesete svoj odgovor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Za vas bi ideja da vaš bivši partner želi ponovno biti s vama mogla zvučati poput smiješne šale stoljeća. Niste samo nezainteresirani za pomirenje s osobom koja je povrijedila vaše srce i um, već ste počeli smatrati tu osobu čistim otrovom. Nema šanse da se vratite na takvo što. Možda ste bili budala, ali niste više njihova budala. Ne, nikako više.

Bit ćete iznenađeni kada saznate da osoba koju ste odlučili potpuno izbrisati iz svog života želi ponovno ući u isti. Ironično, zar ne? Međutim, situacija je takva da ćete možda morati razgovarati s njim, bez obzira na to želite li ili ne. Možda ga smatrate toksičnim, ali suočavanje s njim može biti neizbježno. Položaj planeta postavlja vas u neugodnu situaciju. Ne želite ga ponovno u svom životu, no ako želi shvatiti vašu odlučnost, morat ćete biti jasni i glasni.

 

JARAC

Ako se sjećate, vaš bivši partner, onaj koji je iznenada odlučio da ne može živjeti s vama i želi se pomiriti, ista je osoba koja vam je slomila srce i natjerala vas da se povučete iz njegovog života na neko vrijeme. Taj isti bivši partner sada je ponovno u gradu i ima ambiciju ponovnog spajanja.

Međutim, šanse za to su tanke. Priznat ćete da su rane koje vam je ta osoba nanela oblikovale vaš karakter, te da nema šanse da dopustite njegov povratak u vaš život. Više niste zainteresirani za osvetu, već se usmjeravate prema ljubavi prema sebi, zaštiti i samopouzdanju. Unatoč planetarnom utjecaju na bivšeg partnera, vaši prioriteti su jasni. Ne želite odbaciti dragocjene lekcije naučene iz prekida. Iako je prekid bio težak, također je bio ključan za vašu transformaciju. Vaš bivši partner morat će pronaći svoj put, a on više nećete biti dio njega.”