Za OVE znakove NOVAC, LJUBAV i ZADOVOLJSTVO zapisano je u kartama do kraja sedmice…

Za OVE znakove NOVAC, LJUBAV i ZADOVOLJSTVO zapisano je u kartama do kraja sedmice…

23 listopada, 2023 0 By Admin

VAGA

Dolazi vam snažan val moći, stoga pazite kako se nosite s njim. Izuzetno ste skloni ozljedama i nezgodama eksplozivne prirode. Pokušajte ne činiti nikakve ishitrene poteze tijekom vožnje i budite oprezni pri rukovanju stvarima poput benzinskih pumpi ili spremnika za propan. Ako se pravilno koristi, planetarna energija može vam pomoći da se uhvatite u koštac sa bilo kojom preprekom pred vama. Kako ćete upravljati energijom ovisi o vama. U kartama su ljubav i novac. Otvorite svoje srce i pustite ljubav da uđe. Zvijezde vam ispunjavaju želju u ljubavi, od bivše ljubavi do nove ljubavi. Novac će doći iz nepoznatog izvora, svakako će to za vas biti veliko iznenađenje. Novac vam dugo neće predstavljati problem. Uživajte!

 

ŠKORPIJA

Pokažite malo zahvalnosti ljudima oko sebe. Sjedište vaše osobnosti je u ovom trenutku vrlo snažno, a vi ste samouvjereni u svojoj srži. Pomiješajte ovaj osjećaj s osjetljivošću dana orijentiranom na uslugu koji od nas traži da činimo stvari za druge. Imajte na umu da jednostavna gesta poput osmijeha i riječi zahvalnosti može biti ljekovita za drugu osobu – i za vas.

 

STRIJELAC

Ovo će biti dani puni energije u kojima imate fizičke izdržljivosti da postignete dosta. Pazite, međutim, da imate sve potrebne činjenice prije nego što se upustite u svoje aktivnosti. Moguće je da postoji skrivena sila koja djeluje, možda unutar vašeg vlastitog uma, da zamagli linije stvarnosti o određenom pitanju. Provjerite svoje izvore i nastavite s oprezom.

 

JARAC

Vaša energija će vjerojatno djelovati u ekstremnim naletima. Jednog trenutka možete biti letargični, a sljedećeg ste spremni trčati maraton. Uključite se u aktivnosti koje njeguju vaše promjenjivo raspoloženje. Ne morate shvatiti zašto se tako osjećate. Ključno je prepoznati te osjećaje i djelovati u skladu s tim. Planirajte kako želite iskoristiti svoju energiju kada ona dođe. Pogrešno usmjerena radnja može se pokazati štetnom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Zamislite ove dane kao obnavljajuće vrijeme za sebe u kojem možete doći do točke veće lakoće i udobnosti. Vjerujte sebi i ljudima oko sebe. Otvorite oči za stvarnost trenutne situacije. Ako trenutno prolazite kroz neke velike životne promjene, vjerujte da će sve što se dogodi ići u vašu korist.

 

RIBE

Akcija je ključna riječ za tebe, zato obujte udobne cipele i dobro se provedite. Unesite malo zaigranosti u svoje odnose s drugima. Pronađite načine da nakratko pobjegnete od stvarnosti. Uzmite originalni scenarij i dodajte zaokret bizarnog. Mišljenja će biti posebno jaka i može doći do sukoba, ali imajte na umu da će zaigranost i bezbrižnost pomoći u svakoj situaciji. U svoj toj zbci možda se i zaljubite, a možda pustite staru ljubav ponovo u svoje srce. Ljubav će zavladati vama. Karte nagovještavaju novac i to puno novca. Možda sudski spor, možda nasljedstvo, a možda da jednostavno kupite srećku. Nemate što za izgubiti.

Stranice: 1 2