U naredna tri dana OVAJ znak će se LUDO ZALJUBITI, a jedan znak će saznati da ga BIVŠI PARTNER želi nazad!

U naredna tri dana OVAJ znak će se LUDO ZALJUBITI, a jedan znak će saznati da ga BIVŠI PARTNER želi nazad!

19 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana zvijezde vam nude priliku za iskazivanje svojih dubokih emocija. Nemojte kriti svoje osjećaje, budite otvoreni i iskreni u izražavanju svoje ljubavi prema voljenoj osobi. Samo tako ćete moći ostvariti dublje povezivanje i dobiti ono što zaista želite. Ovi trenuci su dragocjeni, pa iskoristite ovu priliku za iskazivanje svojih najdubljih osjećaja. Povedite voljenu osobu na poseban izlazak, provodite kvalitetno vrijeme zajedno i uživajte u bliskosti.

 

BIK

Naredna tri dana izazov su za vas jer vas potiču da ostavite ponos sa strane i otvorite svoje srce prema voljenoj osobi. Možda ste skloni gurati svoje osjećaje pod tepih zbog ponosa, no sada je trenutak da se posvetite ljubavi. Zaboravite na svoj ego i pokažite partneru ili partnerici koliko vam znači. Budite spremni na kompromise i izražavanje nježnosti. Ljubav je važna, a naredni dani će vam omogućiti dublje povezivanje ako se potrudite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Pred vama su dani idealni za ljubav i druženje. Ako ste u vezi, iskoristite ovo vrijeme kako biste se posvetili voljenoj osobi. Organizirajte romantične izlaske, razgovarajte o budućnosti i ponovno zapalite iskru u vašoj vezi. Slobodni mogu očekivati nova poznanstva ako se odluče izaći i upoznati nove ljude. Zvijezde su vam naklonjene, stoga nemojte propustiti priliku za romantiku i nova prijateljstva.

 

RAK

Naredna tri dana donose izazov jer se još uvijek borite s emocijama prema bivšoj ljubavi. Duboki osjećaji prema nekome tko više nije u vašem životu mogu biti teški za prihvatiti. Iako možda osjećate da ne možete nastaviti dalje, važno je da se pozabavite svojim emocionalnim zdravljem. Razgovarajte s prijateljima ili stručnjakom kako biste razjasnili svoje osjećaje i pronašli načine za prevladavanje ove situacije. Ponekad je oslobađanje prošlosti ključ za sreću u budućnosti.

 

LAV

Nemojte pretpostavljati i sumnjati u svoju voljenu osobu. Fokusirajte se na pozitivne aspekte vaše veze i radite na jačanju povjerenja. Ponekad sumnje mogu stvarati probleme tamo gdje ih nema. Vaša ljubav prema partneru ili partnerici je iskrena, stoga ne dopustite da sumnje naruše tu ljubav. Otvorite se za iskren razgovor s voljenom osobom i radite na jačanju veze.

 

DJEVICA

Poznati ste po svojoj istrajnosti u ljubavi. No, ponekad je važno prepoznati kada se trud uzaludno troši. Možda žudite za osobom koja jednostavno nije zainteresirana za vezu s vama. To može biti težak teret za nositi, ali važno je da razmislite o svojim prioritetima i svojoj sreći. Možda postoji netko drugi u vašem životu tko će vas cijeniti onakvog kakvi jeste. Ne obeshrabrujte se, već budite otvoreni za nove prilike i ljubavne avanture.

 

VAGA

Komunikacija je ključ uspješne veze. Nemojte pretpostavljati da vaša voljena osoba može čitati vaše misli. Ako imate želje i potrebe, jasno ih izrazite kako biste izbjegli nesporazume. Budite spremni slušati i partnera/partnericu kako biste bolje razumjeli njihove želje i potrebe. Ljubavna veza zahtijeva kompromis i međusobno razumijevanje, stoga radite na otvorenoj i iskrenoj komunikaciji.

 

ŠKORPIJA

Oni u vezi mogu očekivati stabilan i miran period u naredna tri dana. Vaša veza bit će obilježena harmonijom i ljubavlju. S druge strane, ako niste u vezi, sada nije najbolje vrijeme za traženje novih partnera. Zvijezde trenutno nisu sklone stvaranju novih veza, i mogli biste se suočiti s izazovima ili nesporazumima ako forsirate upuštanje u nove romanse. Umjesto toga, posvetite se sebi i razmislite o svojim potrebama i željama. S vremenom će prava osoba doći u vaš život.

 

STRIJELAC

Otvorite svoje srce i iskažite svoje duboke osjećaje prema voljenoj osobi. Nemojte dozvoliti ponosu da vas spriječava u iskazivanju ljubavi. Iako možda osjećate da su se stvari zakomplicirale, istina je da uvijek postoji način za rješavanje problema. Ovo je idealno vrijeme za duboke i iskrene razgovore s partnerom ili partnericom kako biste ponovno uspostavili bliskost i razumijevanje. Rad na odnosu sada će se isplatiti u budućnosti.

 

JARAC

Nesigurnost i sumnje mogu vas obuzeti u narednim danima. Ponekad vam ništa nije jasno i analizirate svaku sitnicu u vezi. Važno je da se suočite sa svojim strahovima i sumnjama te razgovarate s voljenom osobom. Otvorena i iskrena komunikacija ključna je za prevladavanje ovih izazova. Možda je vaša voljena osoba spremna pokazati koliko vam stvarno stalo do vas, iako to možda ne izgleda tako na prvi pogled.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Važno je da svojoj voljenoj osobi jasno pokažete koliko vam znači i koliko ju volite. Nemojte se bojati iskazati svoje emocije i nježnost. Niste dugo osjećali ovako duboku ljubav, stoga nema razloga da je skrivate. Pazite samo da ne pretjerate u iskazivanju emocija, jer balans je ključan. Neka vaša ljubav bude izražena suptilno i nježno, ali iskreno.

 

RIBE

Naredni dani donose vam priliku za ljubav, bez obzira jeste li u vezi ili ne. Ako ste slobodni, nemojte ostajati kod kuće već izađite i družite se s ljudima. Velike su šanse da ćete upoznati nekoga tko će vas privući. Ljubav je u zraku, stoga budite otvoreni za nova poznanstva i započinjanje novih ljubavnih priča.