U naredna 3 dana netko će OSTVARITI ŽELJU na koju JAKO DUGO ČEKA, dok za OVAJ znak karma ima velike planove!

U naredna 3 dana netko će OSTVARITI ŽELJU na koju JAKO DUGO ČEKA, dok za OVAJ znak karma ima velike planove!

13 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna 3 dana: Okolnosti su vam pokazale na što se trebate usredotočiti i ne želite više gubiti vrijeme na stvari koje nisu toliko važne. Pronađite način za raspravu o svojim prioritetima sa svojim partnerom, s voljenima i obitelji, te onima koji vam potencijalno stoje na putu.

Vrijeme je da upotrijebite svoj takt i nježnost da stvari pročitate, razgovarate o njima dok se ne nađu rješenja i zatražite savjet i podršku kad god je to moguće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Učinite nešto lijepo u svom domu. Nešto što će vam podići raspoloženje i izmamiti vam osmijeh na lice. Dodajte boje, ugodan namještaj i svježe cvijeće. Vaše će se baterije napuniti u toplom okruženju koje vas podržava, osobito ako provedete neko vrijeme sami, uživajući u vlastitom društvu.

Sloboda dolazi s odgovarajućom odgovornošću. Podsjetite se na pritisak s kojim ste se morali suočiti kad ste se oslobodili različitih veza u prošlosti, pa ćete se osjećati spremni nastaviti još jednom, kada dođe pravi trenutak.

 

BLIZANCI

Oboje ste osjetljivi i odlučni. Uspjeh će doći poštivanjem vaših emocionalnih potreba, a ne samo odabirom slijediti racionalne smjernice i vlastiti um. Ako postoji veliki jaz između onoga što osjećate i onoga što mislite, možda je vrijeme da pronađete svoju zlatnu sredinu umjesto da gurate naprijed.

Budite strpljivi sa sobom, shvaćajući da bi odnosi mogli pokvariti sliku i opteretiti vas informacijama koje su različite od onih koje vam stvarno trebaju.

 

 

RAK

Više ne možete razlikovati ono što je moglo biti i ono što stvarno jest. Kao da ste prerasli određene stvari, odnose i obrasce iz prošlosti. Možete se sjetiti samo prvog puta kada ste rekli “ne” ponavljajućim pokretima koji su konačno izgubili smisao.

U životu koji ste stvorili postoji mnogo toga na čemu treba biti zahvalan i velika vrijednost. Proširite horizonte, naučite nešto novo, organizirajte putovanje i posjetite one udaljenosti u sebi koje želite ponovno otkriti.

 

LAV

Možda žurite sa stvarima koje ne treba žuriti, usredotočene na pozitivna očekivanja i svoj optimizam koji sjaji jače nego što to obično jest. Ne shvaćajte stvari osobno ako ne ispunjavaju vaša očekivanja. Pokušajte se ne usredotočiti na čuda budućnosti dok još uvijek morate uživati ​​u sadašnjosti.

Dobre vijesti već su tu da ih se prepozna i potpuno metabolizira. Možda stvari nisu baš onakve kakvima ste se nadali. Ali s vremenom će se pokazati još boljima.

 

DJEVICA

U zraku je previše zabune. Željeli biste da stvari budu jasne i očite unaprijed, pogotovo ako ste proveli istraživanje i proveli dosta vremena ispitujući svoje mogućnosti i donoseći svoje odluke u prošlosti.

Odvojite trenutak da se zapitate krećete li se još uvijek u pravom smjeru. Ako se ne osjećate dobro zbog toga, trebali biste učiniti nešto dovoljno veliko da skliznete u potpuno drugačiju rutinu.

VAGA

Jasno vidite stvari i lako je prepoznati i odvojiti nepoštenje od stvari koje imaju značenje i stvarne temelje. Riječi bi i dalje mogle stvoriti zabunu u vašem umu. Pa umjesto da ih slijepo slušate, poslušajte svoju slutnju i sagledajte širu sliku.

Ljubav se širi na neobične i neočekivane načine. Promjene su pred vama, a vi ste spremni za svaki sljedeći korak bez dileme, dok se koncentrirate na stvari koje vas čine sretnima.

 

ŠKORPIJA

Želite ostati koncentrirani, ali da biste to učinili, morate odabrati motivacijske aktivnosti i raditi ono što zaista volite. Nijedno rješenje na pola puta neće uspjeti. Ne postoji način da se cjenkate oko važnih stvari u životu, pokušavajući vidjeti koji će put biti dugoročno korisniji, kad vam srce nije mirno.

Osjećaji ljubavi mogu se razviti tamo gdje to ne očekujete, u situacijama i s ljudima za koje niste bili sigurni kako ste se osjećali u prošlosti. Čak i uz neke maglovite informacije, vaše su emocije sada vrlo jasne.

 

STRIJELAC

Kad s nekim podijelimo plan ili cilj, naš je mozak kemijski zadovoljan iako to još nismo postigli. Pokušajte ne žuriti sa stvarima i govoriti o njima prerano, jer vam je potrebna sva energija koju možete prikupiti da biste ih vidjeli. Ovo nije vrijeme za žurbu. Već za korištenje strasti za nešto konstruktivno i postojano.

Obećanja data u ovom trenutku imaju veliki utjecaj na budućnost. Poštujte vlastite riječi i ne očekujte ništa manje od drugih ljudi u svom životu.

 

JARAC

Neki bi potezi trenutno jednostavno bili tvrdoglavi, a koliko god ustrajni mogli biti, ne želite stvari previše gurati kad ih ne morate gurati. Ono što je potrebno protivno je vašim stvarnim uvjerenjima. Pustite da sve ide svojim tokom i vidite gdje ćete sletjeti.

Inicijativu treba shvatiti ozbiljno, ali ne toliko ozbiljno da vas neodoljiv osjećaj odgovornosti spriječi u tome. Tražite ravnotežu i umjerenost u svim stvarima.

 

VODOLIJA

Vaša bi fiziologija mogla biti uznemirena brzopletim pokretima, promjenama krvnog tlaka ili posjekotinama i modricama koje bi se mogle spriječiti ako usporite, pridržavajući se zdrave i podržavajuće rutine.

Ne biste htjeli izgubiti dobru priliku, ali ne biste trebali previše brzo trošiti energiju i izgorjeti. Potražite ravnotežu između njih i pokušajte činiti manje, sporije korake, sve dok vaš tempo ne bude stabilan i usklađen s vašom potrebom za odmorom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Od svih dnevnih kalorija, naš mozak sagorijeva petinu. Zamišljali ste mnogo toga i vaš um je u posljednje vrijeme bio zauzet, trošeći mnogo energije kada ste uistinu htjeli praktične stvari koje se mogu dodirnuti. Ne dopustite da vam stvari promaknu samo zato što ste ih uvijek iznova razmišljali.

Radite ono što vam je udobno. Jednostavno i ugodno. Ne morate trpjeti niti se gurati kroz nove žrtve za bilo koji cilj trenutno. Barem ne prije nego što postanete sigurni.