Jednog zodijaka čekaju TEŠKI DANI, dok će nekome zvijezde konačno pokloniti PRAVU LJUBAV!

Jednog zodijaka čekaju TEŠKI DANI, dok će nekome zvijezde konačno pokloniti PRAVU LJUBAV!

13 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda će vam se biti malo teže izraziti kako se zaista osjećate voljenoj osobi. Trenutna astralna konfiguracija dovodi vas u raspoloženje u kojem biste radije čitali Shakespearea ili neku vrstu gotičkog romana, umjesto da svom partneru (sadašnjem ili budućem) šaputate slatke stvari. Možda vam je doista potreban vlastiti prostor kako biste na kraju mogli izići obnovljeni.

 

BIK

Ovo su dani za romantičnu ljubav. Sadašnja planetarna usklađenost potiče vas da se prema svom partneru (sadašnjem ili budućem) odnosite s posebnom pažnjom. Vino i večera, i dajte mu do znanja koliko vam znači. Iako ste u posljednje vrijeme možda bili previše zauzeti da biste provodili vrijeme jedno s drugim, to možete nadoknaditi tako što ćete imati dodatnu ljubav i uživati ​​u osjećaju zajedništva.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Položaj nebeskih tijela otežava “lijepu” raspravu, budući da previše sirove snage kruži eterom, šeta oko vaših glagola i buši rupe u vašim suglasnicima. Privatnost postaje nemoguća, jer se čini da je vaš ljubavni interes čak sposoban čitati vaše misli. Optuženi ste osim ako ne možete vratiti onoliko dobro koliko dobijete. Nemojte se sramiti – govorite sami!

 

RAK

Planetarna usklađenost koja je u igri može značiti da se osjećate manje entuzijastično nego inače zbog izlaska na spoj s voljenom osobom. Možda nećete moći otkriti razlog, ali sada ste skloniji ostati kod kuće i raditi na solo projektu ili se samo odmoriti. Možda bi vam ovo stvarno dobro došlo. Vjerojatno ćete se drugi put osjećati društvenije.

 

LAV

Trenutna astralna konfiguracija potiče romantiku. Predivno je vrijeme da pozovete svoju najdražu osobu k sebi i pretvorite je u pravi ljubavni budoar. Koristite mirisne svijeće, imajte puno aromatičnih ulja za sve namjene, od opuštanja do masaže. Kuhajte hranu koja je uistinu osjećajna i divna za jelo, a prije svega se dobro zabavite. Na kraju, pobrinite se da to često ponavljate u budućnosti.

 

DJEVICA

Razgovor bi mogao postati vrlo uzbudljiv, s trenutnim položajem nebeskih tijela. Možda ne shvaćate koliko istinski zabavan može biti zvuk samoglasnika i slogova koji se kotrljaju s jezika i koliko vam mogu poboljšati ljubavni život. Ne morate dirnuti prstom na svoj šećerni med da biste ga doveli u pravo raspoloženje – samo ga trebate nagovoriti na pokornost.

VAGA

Iako se vi ili vaš partner (sadašnji ili budući) možda osjećate ozbiljnije nego inače, to ne znači da još uvijek ne možete uživati ​​u zajedničkom spoju. Trenutna astralna konfiguracija može vas potaknuti da odaberete mjesto koje nije previše veselo, jer nećete uživati ​​u tom scenariju. Ali možda ćete dobiti puno zadovoljstva od predstave ili filma koji detaljno raspravlja o određenim temama i koji je tiho informativan.

 

ŠKORPIJA

Ako izlazite na prvi spoj, budite spremni na prekrasan provod, zahvaljujući sadašnjem planetarnom usklađivanju. Nemojte odmah imati nepovjerenje svom partneru (sadašnjem ili budućem) samo zato što se pojavi s crvenom ružom i bocom pjenušavog šampanjca i pitate se zašto je tako dobar. Neki ljudi su istinski slatki, samo zato što su takvi kakvi jesu. Budite opušteni, uživajte i uvjerit ćete se da ove trenutke svakako vrijedi ponoviti.

 

STRIJELAC

Sadašnje planetarno poravnanje moglo bi vas natjerati da poželite svoje ljubavni interes posjesti na stolicu i održati mu predavanje života. Ali možda bi bilo bolje da ne ako želite nastaviti vezu. Činjenica da uvijek imate toliko toga za reći može značiti da mu ne dajete puno prilike da govori, što bi moglo biti stvarno frustrirajuće.

 

JARAC

Trenutna astralna konfiguracija može značiti da se ne možete našaliti, što bi vašem partneru (sadašnjem ili budućem) moglo biti olakšanje. Ono čemu ćete biti skloniji jest pričati o svim ozbiljnim stvarima, poput smisla života, i je li za cijelu ovu emisiju zaslužna svojeglava kokoš ili jaje. Još bolje: šuti i napiši tu knjigu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Skloni ste nekoj vrsti mirne i srdačne romanse, a ne onoj o kojoj se govori u ljubavnim pjesmama i bajkama. Trenutna astralna konfiguracija mogla bi učiniti čudo, a vi biste se mogli naći u raspoloženju za kupku uz svijeće ispunjenu prekrasnim aromatičnim uljima.  Nazdravite svojoj ljubavi čašom vina i uživajte u mjehurićima.

 

RIBE

Razgovori s vašom voljenom mogu imati tendenciju varirati od uzvišenog do smiješnog ili biti povezani s praktičnim stvarima kao što je kako ispraviti svijet. Položaj nebeskih tijela rasplamsava iskru, a vaša rasprava postaje forum za istraživanje tema koje se odjednom čine doista fascinantnim. Možda ćete se u svom entuzijazmu odlučiti za novi smjer studija.