Jedan znak će konačno uspjeti rješiti brige i probleme i KRENUTI prema SRETNIJOJ BUDUĆNOSTI!

Jedan znak će konačno uspjeti rješiti brige i probleme i KRENUTI prema SRETNIJOJ BUDUĆNOSTI!

7 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Razmišljate li o tome da promijenite karijeru ili otputujete na drugi kraj svijeta? Ili možda jednostavno želite povući “Gretu Garbo” i ostati sami kod kuće sa usko nacrtanim nijansama. Niz malih incidenata na poslu vjerojatno će vas nadahnuti najneobičnijim idejama. Možda samo osjećate svoju unutarnju potrebu za promjenom scene.

 

BIK

Vjerojatno ćete smatrati da su vam ljudi pomalo iritantni. Kao da ništa nije dovoljno dobro, a čini se da nitko ne zna točno što želi. Vi ćete vladati u ovom labirintu otvorenog sukoba i nezadovoljstva. Možda ćete čak biti zamoljeni da uđete i vratite red. Ako je sukob domaći, samo naprijed. Ali budite oprezni ako se od vas traži da budete šerif u uredu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Kada ste se jutros probudili, možda ste osjetili depresivno raspoloženje koje visi u zraku. Nažalost, ta magla nerazumijevanja i sukoba vjerojatno će trajati nekoliko dana. Međutim, ovo je idealno vrijeme za razgovor o svemu što vas muči! Nemojte se stidjeti ići danas na ratnu stazu. Ako to ne učinite, vjerojatno ćete biti meta iznenadnog napada.

 

RAK

Raspoloženje u kojem ste je ono od čega se stvaraju nezaboravni susreti. U početku ćete biti oprezni, možda čak i pomalo neprijateljski raspoloženi prema svakome tko se usudi upasti u vašu slobodu. Tada ćete odjednom shvatiti da je ta osoba netko poseban, intrigantan i definitivno neobičan. Konačno, shvatit ćete da su kvalitete koje on ili ona nudi upravo one koje su vam trenutno najpotrebnije.

 

LAV

Više nego ikad prije, osjećat ćete se kao da je vrijeme da uzmete stvari u svoje ruke i izgradite svoju vlastitu budućnost u karijeri. Dosta vam je života na nadi i odgađanja sreće za sutra. Vaša će odlučnost biti toliko jaka da biste se čak mogli iznenaditi. Sutra ćete usavršiti svoj pristup i učiniti ga konkretnijim. Danas je prvi dan novog života za vas.

 

DJEVICA

Ovo je idealan trenutak da jednom zauvijek odgovorite na pitanja koja su vam bila na umu zadnja tri tjedna. Obratite posebnu pozornost na pitanja koja se tiču ​​vaše sentimentalne strane. Ako ste trenutno uključeni u nezadovoljavajuće odnose, nemojte se bojati ostaviti ih iza sebe. A ako ste zabrinuti zbog zahtjeva koji ste postavili na koji još nije odgovoreno, pustite ga. Nema odgovora.

VAGA

Nešto se bliži kraju što se tiče nedostatka povjerenja u sebe. Već neko vrijeme oklijevate stajati u centru pažnje, osjećajući da niste baš spremni. Pa nema više isprika! Spremni ili ne, morat ćete ići naprijed. Jedina stvar koju riskirate izgubiti je vaš ponos, a to je vaša najotpornija prednost.

 

ŠKORPIJA

Moguće je da vam je posljednjih nekoliko tjedana omogućilo da steknete malo jasnoće u određenim pitanjima koja imate o svom zvanju. Možda ćete čak biti malo jasniji o svojim osjećajima o tome kakva bi vaša sudbina mogla biti. Planetarna energija čini da je ovo dobar trenutak da prestanete razmišljati o takvim pitanjima i dopustite svom životu da preuzme kontrolu. Dobro ste pripremljeni za ovakve stvari!

 

STRIJELAC

Ova protekla tri tjedna bila su prilično dobra za tvoju ravnotežu. Bilo je samo pitanje da se malo više uključiš u život nego što je to uobičajeno za tebe i da pokažeš za što si sposoban. Vjerojatno ste imali mješavinu uspjeha i neuspjeha, ali u cjelini, poboljšanja su bila stabilna. Možda ste primijetili da nešto na vama treba poboljšati, ali nije li to istina za sve?

 

JARAC

Nije uvijek ugodno preispitivati ​​sebe, ali ovo je glavni cilj trenutnih planetarnih energija – pokrenuti vas u nove avanture. Stoga iskoristite prednost konfiguracije da pogledate unutra i pronađete izvor nekih od svojih zastoja. Ovo, dakako, nije laka vježba, ali će vam donijeti ogromnu količinu dobra. Samo budi iskren prema sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo nisu dani za meditaciju. Planetarne energije traže od vas da izađete izvan sebe i ponovno se vratite u svijet! Nedavno ste užasno puno razmišljali o svom imidžu, a sada ćete morati isprobati kako ono “novo i poboljšano” djeluje u vašem svakodnevnom životu. Možete očekivati ​​ugodne povratne informacije i uistinu trajne promjene!

 

RIBE

Ako imate pritužbi na svoj ljubavni život, vrijeme je da progovorite. Doista je potrebna samo potpuna iskrenost u svim područjima. Možete očekivati ​​da ćete se suočiti s “drugim”, bilo da je to vaš partner ili kolega, na temelju istine i pravednosti. Budite uvjereni da ćete privući njegovu ili njezinu pažnju! Pazite da težina vaših riječi ne nadmaši težinu vaših misli.