TOKOM VIKENDA: Nekome će vikend NADMAŠITI SVA OČEKIVANJA, ali netko mora još čekati na bolje dane!

TOKOM VIKENDA: Nekome će vikend NADMAŠITI SVA OČEKIVANJA, ali netko mora još čekati na bolje dane!

6 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom vikenda: Nemoj danas upasti u zamku “jadan ja”. Kada stvari opetovano ne idu onako kako želite, ili vam se događaju loše stvari, može biti vrlo lako pasti u mentalitet žrtve. Ipak, iako ne možemo uvijek kontrolirati ono što se događa okolo i s nama, uvijek imamo izbor kako ćemo se nositi s tim. Tugovanje može biti kritičan element za ozdravljenje, ali postoji tanka linija. Odlučite se nastaviti i inzistirajte na tome da budete bolji prema sebi.

 

BIK

Pokušajte osigurati da danas dobijete kvalitetno vrijeme za sebe. Vaša je priroda ona koja uspijeva na intenzivnoj misli, kreativnosti i emocijama. Bez dovoljno vremena za samoću u prostoru koji vam je ugodan, možda ćete se početi osjećati iscrpljeno. Stvari poput razdražljivosti ili povlačenja mogu biti jaki pokazatelji da je krajnje vrijeme da ostanete sami sa sobom. Napravite neke planove za ovo danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas je možda dobar dan da provedete malo vremena stvarajući. Iako možda volite sport, imate i urođenu umjetničku crtu. Radost stvaranja nečega je neizmjerna, a proces proizvodnje gotovog proizvoda može biti vrlo ugodan i terapeutski. Zanatstvo, pečenje, građevinarstvo i vrtlarstvo sve su aktivnosti koje tome doprinose. Odvojite vrijeme da se izrazite kroz svoje omiljene hobije već danas.

 

RAK

Napravite neke planove da napišete pismo, pošaljete čestitku ili sastavite paket za nekoga tko je danas daleko. Ovo može biti jako zabavno, pogotovo ako osoba na strani primatelja ne očekuje ništa od vas. Slike, rukotvorine, kolačići, bomboni ili knjige mogu biti prekrasan paket za slanje nekom posebnom. Čak i obična čestitka može nekome doista uljepšati dan. Zabaviti se.

 

LAV

Dobar je dan da neke od tih kreativnih ideja provedeš u djelo. Izvucite svoje omiljene potrepštine za zanat i zabavite se istražujući boje i dizajn. Ako imate djecu, razmislite o uključivanju njih u aktivnosti. Možda će vas zadiviti slušanje nevjerojatnih ideja i inovativnih misli koje vaša djeca imaju, a o kojima nikada niste razmišljali. Ako nemate “kutiju s idejama” u kojoj se mogu skupljati stare boce, matice i vijci, neobični gumbi, vrpce i komadići materijala za ovakva vremena, započnite je već danas!

 

DJEVICA

Uključite glazbu da se danas pokrenete, pogotovo ako se osjećate malo usamljeno. Glazba često ima snažan učinak kao i razgovor. To je zato što vam pruža put za komunikaciju s dubljim dijelom sebe. Vaša osjetljiva priroda može pronaći utjehu i nadu kroz harmonije i ritmove kao ništa drugo. Izvucite svoje favorite i slušajte, pjevajte ili čak plešite. Uživajte u danu u potpunosti!

VAGA

Dobar je dan da izvučete taj popis za kupovinu. Vaša će sposobnost da budete štedljivi i učinkoviti u ovom trenutku ojačati, pa zašto to ne iskoristiti? Odvojite nekoliko minuta da pregledate nedavne letke ili prikupite kupone prije nego krenete van. A ako se nađete u iskušenju da svoju ušteđevinu potrošite na nešto raskošno, vratite se na svoj popis! Neka vam proračun bude u prvom planu, a kada završite, krenite ravno na blagajnu.

 

ŠKORPIJA

Velike su šanse da ćete danas biti zauzeti. Energetski aspekti koji se pojavljuju mogu vas zaista natjerati da preuzmete poslove koje morate obaviti. Možete li se sjetiti nečega što biste radije učinili? Pa, OK, ali kada završite s ovim stvarima, trebalo bi imati dovoljno vremena i za nešto rekreativno. Iskoristite ovaj sjajan dan kako biste se bavili poslom i igrom.

 

STRIJELAC

Zašto se danas ne biste zasluženo odmorili i opustili? Uostalom, čak i vi morate s vremena na vrijeme iskočiti iz utrke štakora. Ako postoje neke stvari o kojima stvarno trebate voditi računa, još uvijek možete planirati slobodno vrijeme ili rekreaciju nakon toga. Razmazite se popodnevnim drijemanjem ili naručivanjem večere. Lagano prošetajte ili se dugo kupajte. Brinite se o sebi odmarajući se kao i ostvarivanjem.

 

JARAC

Danas bi vas mogao neočekivano posjetiti. I vrlo je vjerojatno da će to biti netko tko doista treba utjehu i podršku. Bez obzira imate li ogroman popis stvari koje želite obaviti ili ste planirali samo polako, nemojte odbijati prijatelja. Poslovi i hobiji će vas strpljivo čekati, ali pružanje skrbi i podrške nekome u nevolji često neće. Otvorite svoja vrata i svoje srce ako se pojavi situacija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas biste možda željeli razgovarati o svim planovima koje imate ili biste željeli napraviti s onima s kojima živite. Ako živite sami, nema puno šanse da će vaši planovi utjecati na bilo koga, ali za one od vas koji živite s drugima, odvojite vrijeme da proširite ovu ljubaznost. Možda je netko drugi u kući imao neke namjere kojih niste bili svjesni, ili možda netko treba nešto od vas. Razgovarajte o stvarima i sve će dobro ići.

 

RIBE

Ako vas danas nešto muči, razmislite o razgovoru s majkom ili starijom osobom s kojom se osjećate ugodno. Bez obzira gdje se nalazimo u životu, ostaje dio nas koji crpi podršku i njegovanje od nekoga s više iskustva. Izvucite malo snage iz ovog vrijednog resursa posjetom ili pozivom. Ne zaboravite izraziti svoju zahvalnost za ovaj odnos podrške.