U NAREDNA TRI DANA: OVA dva znaka će dobiti priliku da isprave velike greške i vrate izgubljeno…

U NAREDNA TRI DANA: OVA dva znaka će dobiti priliku da isprave velike greške i vrate izgubljeno…

4 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Na vašem su tanjuru mnogo veći problemi nego što drugi razumiju ili zamišljaju. Ipak, vrijeme ih čini manjim čak i iz vaše perspektive. Ako vam je potrebna udaljenost da biste riješili stvari, prihvatite je, bez previše oklijevanja ili previše isprika.

Svi važni izbori već su u vašim rukama, a stvari koje već ne možete kontrolirati nisu. Možete se opustiti i brinuti za svoju fiziologiju, stavljajući svoje zdravlje na vrh liste prioriteta.

 

 

BIK

U naredna tri dana: Niste baš zbunjeni, ali iako imate izvrsne ideje, nešto je nejasno u njihovoj materijalizaciji. Nemojte gubiti vrijeme na nebitne stvari i osjećaje koji su povezani s uvjetovanošću i dugovima. Na vama je da odaberete budućnost koju trebate graditi.

Iako se čini da je sve što vam treba dobra volja i izbor da nastavite s opterećujućim događajima iz prošlosti, još uvijek vas treba naučiti lekciju kako izbjegavati predugo stajanje u istoj petlji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U naredna tri dana: Potpora je možda nevidljiva, ali je ipak iznimno jaka. Dajte svom predosjećaju priliku da se slobodno izrazi. Nećete puno izgubiti ako iznesete riječi u javnost, pokazujući koliko ste narasli i dajući osobi ispred sebe ono što joj treba. Ipak, odlučite ostati nježni i empatični umjesto da jurite za stvarima koje treba popraviti i praktičnim rješenjima.

Slušajte pažljivo, čitajte između redaka i upotrijebite glazbu kako biste se uvukli u sve vrste emocija koje ste cijenili u posljednjih nekoliko tjedana.

 

 

RAK

Zemljina kora sadrži sav poznati život u Svemiru i još uvijek čini samo 1% volumena našeg planeta. Mogli biste koristiti neke dodatne informacije o točnom udjelu određenih problema u vašem životu, jer oni čine čudnu mješavinu koju ne možete uvijek dešifrirati.

Ljubavne priče koje su se nedavno pokrenule imaju tendenciju da se razvijaju u neočekivanom smjeru. Ovo je vrijeme kada je mnogo lakše podijeliti ono što se događa u vašem unutarnjem svijetu, nego se oduprijeti prirodnom toku osjećaja.

 

 

LAV

Prijateljske riječi i komentari mogli bi za sada biti malo preduboko urezani, ali imat ćete vremena proživjeti iskustvo i vidjeti što to stvarno znači. Ne shvaćajte stvari osobno, jer nedostatak svijesti nije nužno nedostatak ljubavi i poštovanja.

Nemoguće je kontrolirati stvari koje nisu vaša odgovornost. Ne možete birati riječi ili djela za druge ljude. Sve što stvarno možete učiniti je govoriti o svojim autentičnim potrebama.

 

 

DJEVICA

Laži se možda šire poput bolesti, ali vi se ovih dana opirete vlastitoj znatiželji i izbjegavate ih. Neke stvari su viđene previše puta. Uzmite slobodan dan, učinite nešto što će vam pomoći da se ponovno povežete s izgubljenim dijelovima sebe i ne provodite previše vremena danas u lošem društvu.

Nemate obvezu patiti kroz ničiju životnu priču. Umjesto toga, pokušajte odabrati afirmativne riječi koje će vam također pomoći da postavite granice bez puno odgađanja.

VAGA

Konačno imate vjeru u vlastitu budućnost i iako je još uvijek pomalo maglovito, sigurni ste u osjećaj misije koji ste pronašli na tom putu. Ne možete kontrolirati mnoge stvari, ali sve se s lakoćom slažu na svoje mjesto kada se krećete u pravom smjeru.

Izbori se donose svaki dan, čak i kada se odlučite ne donositi nove. Nemojte zanemariti vlastiti instinkt da promijenite nešto nezdravo ili otrovno i obratite se čistim kontaktima za razumijevanje i podršku.

 

 

ŠKORPIJA

Da napravi jednu orbitu oko središta Galaksije, Zemlji je potrebno oko 230 milijuna godina. Postoje stvari u vašem životu koje su prevelike da bi se mogle obaviti brzo. Ne možete vidjeti širinu svojih opcija i možda nećete razumjeti dubinu procesa koji vas vode prema nečem novom.

Želja koja se može ispuniti u danima koji slijede gori u vašem trbuhu i srcu. Ne propustite svoje prilike, otvorene za dijaloge koji su neuobičajeni i ljude koji su vrlo različiti od onih na koje ste navikli.

 

 

STRIJELAC

Turske mladenke često stavljaju sol u kavu koju skuvaju mladoženju prije vjenčanja, zaključujući da je on čuvar ako je popije bez prigovaranja. Trebate testirati nečije namjere, ali to neće biti lako ako samo testirate njihove navike i ovozemaljski, svakodnevni posao.

U jednoj od vaših veza postoji nešto izuzetno otrovno. Nemojte juriti za duhovima prošlosti ili se previše čvrsto držati osjećaja koji su vam nekada očistili misli, oslobađajući vas osuđivanja i negativnosti.

 

 

JARAC

Pokušavali ste urazumiti neke ljude, ali to u posljednje vrijeme nije bilo učinkovito. Uzmite si vremena da u potpunosti shvatite svoju osobnu ulogu umjesto da samo slijedite tuđe stope. Moguće je da ćete najviše profitirati i dostići sve prave visine kada sami počnete loviti ciljeve.

Pokušajte razgovarati, ali pažljivo slušajte kao i vi. Reakcije na vaše riječi su ono što se doista računa kada procjenjujete dugoročne planove.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Emocije konačno počinju teći. Iako su stvari stagnirali, toliko ste svoje energije implementirali u napredak da bi bilo nemoguće da se ne počnu kretati. Nisu svi spremni kretati se istim tempom kao vi. Neka svatko odabere za sebe.

Neki kompromisi zapravo nisu potrebni i nisu dobri za vas. Da biste se osjećali dobro u vezi s važnim kontaktima, trebat će vam čvrste granice koje ne postoje da biste ih prekršili.

 

 

RIBE

Nikada niste shvatili da neke stvari traju tako dugo, ali kada ih zapišete ili stvarno razmislite o tome, ponovno ste iznenađeni. Čini se da nijedan dio povijesti nije tako dalek kako ste nekada mislili.

Pogledajte vremensku traku nekih važnih problema, pogledajte svoje stare slike i dnevnike i vidite koliko ste daleko od osobe koja ste bili prije samo nekoliko godina.