TOKOM TRI NAREDNA DANA: Vrijeme je za VELIKE EMOTIVNE PROMJENE! – Jednima OSMIJESI, a drugima SUZE!

TOKOM TRI NAREDNA DANA: Vrijeme je za VELIKE EMOTIVNE PROMJENE! – Jednima OSMIJESI, a drugima SUZE!

1 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom tri naredna dana: Položaj nebeskih tijela daje vam priliku da smanjite vrućinu i dopustite da vaša veza ključa, umjesto da neprestano vrije, kao što je to bilo u posljednje vrijeme. To će vam vjerojatno sasvim odgovarati, jer vam je draži miran život, a previše promjena može biti neuravnoteženo. Zato se za sada opustite, razmišljajte o miru i dopustite sebi da se odmorite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda će vam biti teško spojiti dvije rečenice, unatoč vašem izvrsnom shvaćanju jezika i vašoj sposobnosti fluidne komunikacije. Položaj nebeskih tijela nekako svodi vaše misaone obrasce na toliko dima. Možda mislite da trebate ozbiljno razmisliti o trenutnoj vezi, ali zapravo bi bilo najbolje da niste. Samo pustite da teče neko vrijeme.

 

BLIZANCI

Poznato lice iz prošlosti može vas šokirati da shvatite koliko ste se promijenili, ali i koliko se promijenio i vaš bivši ljubavni interes. Sadašnja astralna konfiguracija znači da sada imate jedinstvenu priliku da ga upoznate u njegovom ažuriranom formatu, za razliku od vašeg sjećanja na njegovo staro i nespretno programiranje. Čini se da ćete stvarno uživati ​​u ovom ponovnom susretu.

 

RAK

Sadašnja astralna konfiguracija može vas natjerati da se zapitate što ste propustili. Čini se da ćete možda odlučiti eksperimentirati sa svim vrstama originalnih načina da budete sa svojim ljubavnim interesom, bilo da se radi o aktivnostima izvan kuće, onima unutar, ili možda oboje. Jedno je sigurno: prekidanje uobičajene rutine bit će vrlo prosvjetljujuće, a sigurno ćete željeti ponoviti!

 

LAV

Položaj nebeskih tijela vas dovodi u prekrasno blago raspoloženje. Jedva čekate da pozovete voljenu osobu natrag k sebi, uredite jastuke tako da odražavaju opušteniji stav, šapnete mu slatke stvari na uho i nahranite ga delicijama. Zapravo, za vas to nikada nije stvar slatkih stvari, jer ste uvijek vrlo duboki u završnoj riječi.

 

DJEVICA

Ovo možda nije pravi dan za velike promjene ili odluke u vezi s važnom vezom. Položaj nebeskih tijela danas zamagljuje granice, granice i vaše misaone procese općenito, tako da nećete moći jasno vidjeti koji korak dalje. Možda bi bilo bolje da se prilagodite svojoj intuiciji ako želite neke stvarne odgovore. Još bolje: idite s tokom!

VAGA

S astralnom konfiguracijom, partner će vas možda htjeti šokirati u pokornost, umorni od vašeg dominantnog stava. Međutim, možda ćete biti toliko iznenađeni da zapravo popuštate i dopustite mu da upravljaju utočištem ili da odluče jedan dan. Potajno se nadaš da će od toga napraviti pravi nered i da će te vratiti na posao do sutra. Ali zapravo ne bih bio tako siguran!

 

ŠKORPIJA

Trenutni planetarni aspekt pokušava vam reći da budete sretni, jer stvari nisu tako loše kao što se čine. Čini se da ste se iz nekog razloga upleli u scenarij s nekim zbog čega gubite vjeru i povjerenje u sebe kakvi jeste. To je uglavnom zato što ne znate gdje se nalazite. Ali ne bojte se, zora se brzo približava!

 

STRIJELAC

Možda ćete se osjećati da ste već danas, kada odlučite napraviti neke iznimno radikalne promjene u svom izgledu i svom stavu. Sadašnja astralna konfiguracija znači da će se, iako vam se ovo čini kao proboj, vaš partner (sadašnji ili budući) pitati što vam je trebalo toliko dugo, pa čak i hoćete li uopće doći do ove točke. Uskoro ćete se osjećati sretni sa svojim novim imidžom.

 

JARAC

Sadašnja astralna konfiguracija može značiti da vas jedan sastanak ne samo iznenadi, već ima i duboko revolucionaran učinak na vaše razmišljanje i pogled. Baš kao što ste mislili da ste pronašli miran način života, shvatili ste da ste umjesto toga bili samozadovoljni. Ova osoba bi mogla postati ljubavni interes ili vrlo dobar prijatelj, ali njihov utjecaj će ostati s vama zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo je sjajno vrijeme da isprobate eksperimentalniji pristup svom ljubavnom životu. Trenutni planetarni položaj ukazuje na to da ćete morati smisliti nešto potpuno novo i neprovjereno, ako ste radili s tradicionalnim načinom zabavljanja, a otkrili ste da vam to nažalost nedostaje. Što ste originalniji, radikalniji i entuzijastičniji u pogledu svog plana, veće su šanse da on uspije.

 

RIBE

Astralna konfiguracija može implicirati da morate posegnuti za taktikom šoka kako bi vas netko poseban primijetio. Budući da ste prilično nježna i mirna osoba i ne volite dizati galamu oko bilo čega, ovo mora biti radikalna gesta; i da budem iskren, također morate biti jako zaljubljeni da biste uopće razmišljali o ovom sljedećem koraku. Ali ponekad potrebe moraju!