NAJTEŽA JESEN ikada čeka pripadnike OVIH znakova, sudbina im donosi BOL, RAZOČARENJE I IZDAJU!

NAJTEŽA JESEN ikada čeka pripadnike OVIH znakova, sudbina im donosi BOL, RAZOČARENJE I IZDAJU!

30 rujna, 2023 0 By Admin 2

VODOLIJA

Najteža jesen: Nema lijepih vijesti za vas u periodu koji dolazi. Ono što vas očekuje neće vam se nimalo svidjeti, ali zvijezde su tako odlučile i tako mora biti. Uglavnom se radi o vašoj ljubavnoj vezi i tu očekujte najviše problema.

Za vas bi bilo najbolje da se u narednom periodu više posvetite poslu, da ne forsirate diskusije sa partnerom. Trebali bi pustiti da stvari idu kako idu, a sigurno će doći vrijeme za objašnjenja i rasprave, samo što to nije preporučljivo sada.

Osjećat ćete tugu i bol, razočarati ćete se u neke postupke svoga partnera. Mnogo toga neće vam biti jasno i sumnjat ćete u partnerovu ljubav prema vama. Zato je potrebno da se stabilizirate i da prođe neko vrijeme prije nego zatražite objašnjenje partnera.

Zvijezde vam nikako nisu sklone i neće vam ići u prilog bilo kakvo brzanje sa zaključcima. Pustite neka prođe nešto vremena da se sve slegne, da i vi dobijete potrebnu mirnoću kako biste riješili situaciju na obostrano zadovoljstvo.

Možda i nije sve tako loše kako vam se čini, možda nije sve propalo pa zato nemojte odluke donositi na brzinu. Zato je potrebno da prođe neko vrijeme kako biste bili pribrani i kako ne biste naglo reagirali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi možete zadržati sebe da ne reagirate naglo i nepromišljeno, pa to svakako i učinite. Vjerujte, tako će biti najbolje za vas, bez obzira na krajnji ishod ove loše situacije. Sve će na kraju ispasti i puno bolje nego što očekujete i kako se sada čini.

BIK

Malo toga će vam ići od ruke u vremenu pred vama, bit će mnogo tuge prisutno u vašim mislima i to neće biti dobro razdoblje za vas. Najteže će vas pogoditi izdaja od osobe u koju imate puno povjerenje.

Ta osoba će učiniti nešto što će biti potpuno neshvatljivo za vas i što će vas duboko povrijediti. Osjećat ćete se izdanim i razočaranim. Ta osoba vam je jako bliska i to će vas jako boljeti.

Postupak te osobe nećete moći shvatiti niti razumjeti. To će doći potpuno neočekivano, bez ikakvog razloga i povoda. Sigurno je da ta osoba ima razlog zašto to radi, ali vi to ne možete shvatiti.

Možda ta osoba nikada nije trebala imati vaše povjernje i vašu naklonost. Možda shvatite da ta osoba nije onakva kakvom se predstavljala. Sve to će vas jako pogoditi i bit će potrebno dosta vremena da to prebolite.

Jedno je sigurno, nikada više nećete vjerovati toj osobi i bit će to kraj jednog divnog prijateljstva. Prijeteljstvo je bilo očito jednostrano jer ste vi vjerovali da je ta osoba vaš prijatelj. Bit će vam to pouka i upozorenje da u budućnosti pazite koga prihvačate za prijatelja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svatko se barem jednom opeče, svatko se barem jednom razočara u prijatelja, a sada je došlo vrijeme na vas. Pokušajte iz toga izvući ono bitno za vas, ne vjerujte uvijek lijepim riječima ako i djela takvih osoba nisu dobra za vas.