MJESEČNI TAROT od 01. do 31. Oktobra: Ovan će rješiti velike probleme, Rak će doći do gomile novca, Lav će ostvarit sve planove, Bik će sve iznenaditi, a evo što i ostale znakove čeka…

MJESEČNI TAROT od 01. do 31. Oktobra: Ovan će rješiti velike probleme, Rak će doći do gomile novca, Lav će ostvarit sve planove, Bik će sve iznenaditi, a evo što i ostale znakove čeka…

30 rujna, 2023 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Umjerenost

Ako vas je život nečemu naučio, dao vam je lekciju strpljenja i nagrade. Ovo je mjesec u kojem provodite dobar dio vremena shvaćajući što u vašem životu funkcionira, a što jednostavno mora otići.

Vrijeme je čišćenja, a ovo mentalno i fizičko održavanje će vam dobro doći. Htjeli ste se riješiti i nekoliko fizičkih objekata kako biste napravili mjesta za nove stvari. I dok volite trošiti novac, planirat ćete proračun  dok se pripremate za buduće planove.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Kralj mačeva, obrnuta

Ovaj mjesec bi vrlo dobro mogao istaknuti vaše osobine koje najviše nalikuju vama, uključujući i one nepodnošljivije. Ovaj mjesec vam ne dopušta nimalo strpljenja. Imate nešto sjajno na umu, ali ne želite ničiji savjet ili mišljenje.

Jako volite sami obavljati posao i bit ćete vrlo uspješni u tome, međutim, istovremeno ćete kositi prijateljstva dok prolazite kroz mjesec. Odmaknite se i pokušajte prihvatiti da stvari ne moraju ići u krajnosti da biste postali uspješni.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Devetka mačeva

Joj, ova karta. Nikada u povijesti Tarota nitko nije volio primati ovaj, jer općenito predviđa strah. Budući da je cijeli vaš mjesec prikazan ovdje, moramo vidjeti svijetlu stranu.

Ono što ova tarot karta znači za vas je da je vrijeme da ozbiljno razmislite o tome koliko ste vremena uzalud izgubili i gdje želite biti u ovom trenutku svog života. Ova karta je karta “Samo to učini” i govori vam da se prestanete baviti ništavilom i počnete biti aktivni. Pokrenit se. Ciljajte na tu strijelu i učinite djelo.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Mađioničar

Ovaj mjesec vam predstavlja scenarij bez gluposti. To znači da ćete biti u svojoj zoni udobnosti jer će sve stvari ovog mjeseca ne samo imati smisla, već će i biti u redu; potpuno organiziran.

Moći ćete učiniti što god želite, sve dok orkestrirate događaje. Biti glavni vam je prirodno, a drugi su naučili vjerovati vašoj diskreciji. Ovaj mjesec vas dovodi u vodeću ulogu, gdje briljirate.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: desetka pehara, obrnuta

Ovaj mjesec vas stavlja u neizvjesnu poziciju, u ljubavnom smislu. Mislite da ste prevareni, a to vam se ni malo ne sviđa. Naučit ćete da se tijekom ovog mjeseca netko kome ste vjerovali svim srcem pokazao manje iskrenim.

Ovo otkriće će vas iznenaditi i šokirati; nisi bio svjestan da si u postavi za ozljeđivanje od strane druge osobe, a ipak, tarot karte prikazuju slomljeno srce i prijevaru. Budite oprezni, ali ne shvaćajte sve previše ozbiljno. Bit će bolje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Devetka štapova, obrnuta

U redu, čini se da ovaj mjesec čeka puno muke. Sve je to dobro jer voliš raditi, samo nisi mislio da će se nagomilati kao što će biti. Ono što ćete naučiti ovog mjeseca je tko je na vašoj strani, a tko je jednostavno previše lijen da se uključi i pruži vam ruku pomoći.

Smrtno ste ozbiljni u poslu koji radite i nećete doživjeti neuspjeh, što znači da je vaša lekcija ovdje uključiti vještine onih koji su jednako predani kao i vi… ili platite cijenu.

Stranice: 1 2