NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Jedan znak će upoznati osobu koja će mu uljepšati ostatak života!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Jedan znak će upoznati osobu koja će mu uljepšati ostatak života!

27 rujna, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ne imati stvari uvijek pod svojom kontrolom je nešto što možete kontrolirati. Kada prihvatite da možete biti ljubazni i puni ljubavi kao što jeste, a da pritom niste odgovorni za ono što drugi rade, stvarate novu razinu prihvaćanja i prihvaćanja za sebe.

Možete kontrolirati hoće li vas nepredvidivi trenuci u životu skrenuti s kursa ili će umjesto toga djelovati kao preusmjeravanja.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Možda shvaćate važnost jednake razmjene energije u vašem odnosu ovog tjedna. Za vaš znak je specifično da uvijek postoji osjećaj ravnoteže koji tražite, čak i ako je netradicionalan.

Izvrsni ste u tome što niste kao svi ostali. To je jedna od vaših najvećih prednosti. Ali to ne znači da se slažete s osjećajem da ste jedini koji ulaže vrijeme i energiju u svoju vezu. Iskoristite energiju ovog tjedna da promijenite način na koji radite stvari kako bi se život mogao vratiti u vašu korist.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Nakon razdoblja neizvjesnosti oko vremena za sve, ovaj tjedan počet će pružati prilike za povratak samopouzdanja. Dio toga je da ste se osjećali kao da ste čekali potvrdu za nešto što ste intuitivno osjetili. To bi se trebalo dogoditi tijekom tjedna kako biste se konačno osjećali potvrđeno.

To može značiti izlazak iz veze, ili konačno, slobodno uđite u novu. Najvažnije je osigurati da kada stigne potvrda odvojite vrijeme da se slegne i odlučite što ćete učiniti. Nije vrijeme za impulzivnu akciju, već izbore koji će vam na kraju koristiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Gradili ste bolji život u proteklom vremenu, ali još uvijek postoje dijelovi zbog kojih se osjećate neispunjeno. Koliko god ste za to vrijeme narasli i ozdravili, postoje dijelovi koje držite podalje od straha.

Kada se osjećate čvrsto i sigurno u sebi tada se možete uhvatiti u koštac s poukama koje vam nude različite situacije. To uključuje odnose. Ovaj tjedan nudi vam novu razinu samopouzdanja, što je upravo ono što vam je potrebno da iskoristite novu priliku za ljubav.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

U vezama se često kaže da možete biti ili u pravu, ili možete biti zaljubljeni. Ali ne oboje. Kada ste u vezi ili čak samo razmišljate o tome da budete u vezi, skloni ste misliti da je vaš način najbolji.

Ovo nije uvijek strašna stvar, ali ako vas sprječava da budete otvoreni za kompromis ili promjenu, onda to postaje štetno. Tijekom tog vremena, dano vam je da se nagnete da vidite ljubav iz jedinstvene perspektive koja vam može omogućiti da primite ono što najviše želite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ako ste nedavno započeli novu vezu ili ste čak u postojećoj, ovaj tjedan nudi potencijal za veliki rast. Na stolu je sve od ‘službenog’ do zaruka.

S tom blagotvornom energijom zraka koja dolazi, možda ćete samo poželjeti izaći vani i ponovno početi izlaziti ako ste slobodni. Vrijeme je za nove događaje u vašem ljubavnom životu koji će dovesti do veće predanosti. Samo zapamtite da vam ne treba da izgleda kao svi drugi, samo vam treba da radi za vas.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

U posljednje ste vrijeme bili na rubu zacjeljivanja nekih velikih rana, a ovaj tjedan bi se mogao pokazati kao posljednji dijelovi koji će doći na svoje mjesto. Donosite različite izbore kada liječite.

Također prihvaćate jako drugačiju ljubav kada liječite. To ne znači nužno da se veza završava, ali ako se osjećate kao da je u ćorsokaku i jednostavno više ne može rasti, tada možete shvatiti da ste već prerasli bilo koju korist koja je služila. Nemojte se bojati postati veći od svoje ljubavi, jer prava ljubav će se uvijek širiti s nama.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

U nadolazećim danima može postojati želja da se oslobodite onoga što vas čini kao da vas sputava u životu. Nije iznenađenje da je vaša sloboda život. Volite veze i trebate čvrste temelje, ali još uvijek morate moći raširiti krila kada zatreba.

S toliko zemaljske energije u posljednja dva mjeseca, bili ste u stalnom toku odgovornosti i obaveza, ali zrak se ovog tjedna pomiče doslovno. Ovo je uzbudljivo vrijeme za planiranje bijega i oslobađanje od onoga u čemu ste bili, ali što je još važnije, vrijeme je da počnete planirati svoj plan za bijeg.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kada se razboliš od toga da stvari ne idu na bolje, shvatiš da je vrijeme za promjenu. Za vas ovaj tjedan ne radi se samo o tome da stvari radite drugačije, već da ih radite bolje. To se može odnositi i na vas, ali će također izravno utjecati na vaš romantični život.

Bilo da se radi o emocionalnim zidovima ili davanju nekome šanse koju inače ne biste imali, bit ćete sve u tome da vaši izbori odražavaju vaš rast. Na ovo će vam se možda trebati naviknuti, ali sredinom tjedna će vam se pružiti prilika da sami sebi dokažete koliko niste osoba kakva ste bili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Vjerovati u dobro u svom životu je čin nade. Tijekom ovog tjedna osjetit ćete obnovljeni osjećaj nade u svom životu da će sve pozitivno na što ste radili ovdje ostati. To će vam omogućiti da osjetite veći osjećaj mira sa sobom i svojom vezom ako ste partner.

Kada zapnete u načinu rada za popravak ili rad, skloni ste zaboraviti kako je dobar osjećaj jednostavno vjerovati u ono što imate i dalje je tu za vas, pogotovo ako vam je život dao sve razloge da vjerujete da će završiti. Ovaj put je ipak drugačije, pa se počnite ponašati kao da jeste.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Sada počinjete shvaćati o čemu je sve bilo najbolje. Nakon toliko vremena neaktivnosti i zadržavanja, ovo vrijeme uvodi prvu pravu fazu akcije i kretanja. Za vas je korist što će se sve svoditi na poštovanje istine o tome tko ste.

Granice bi mogle doći u igru ​​ovog tjedna, s vezom ili čak u vezi. Što god trebate učiniti ili o čemu govorite, samo se pobrinite da to dolazi iz samopoštovanja. Ljubav nikada od nas neće tražiti da prihvatimo manje od onoga što sebi dajemo.

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Ako ste se nedavno osjećali zaglavljeni, to će početi živjeti ovaj tjedan. Nakon lekcija koje ste imali, žudite prijeći u novi tjedan  i početi mijenjati stvari nabolje u svom životu.

Bilo je trenutaka kada niste bili sigurni u kojem smjeru želite krenuti, ali to više nije slučaj. Jedino je pitanje sada kada će ono što ćete možda pronaći završiti ovaj tjedan.