Ova sedmica nekome donosi SUDBINSKI SUSRET, a nekome AVANTURU koja će postati PRAVA LJUBAV!

Ova sedmica nekome donosi SUDBINSKI SUSRET, a nekome AVANTURU koja će postati PRAVA LJUBAV!

21 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovog tjedna će vam bogatstvo biti naklonjeno i to će poboljšati vaš status i bit ćete hvaljeni utjecajem na osobe suprotnog spola. Također ćete primijetiti da će svi voljeti komunicirati s vama i podijeliti svoja iskustva. Ovog tjedna, čini se da će zdravstveni problem vašeg supružnika ovaj tjedan nestati i to će vam pomoći da s njim dublje razgovarate o svom bračnom životu. Također, podijelit ćete sve važne aspekte budućeg života.

 

BIK

Ovog tjedna neki bi ljubavnici mogli dobiti priliku vezati se za svog ljubavnika. Međutim, moraju pustiti svog ljubavnika da upozna obitelj i pokušati ih uvjeriti da prihvate vezu. Također, sugerira im se da budu ljubazni prema svima i da se ponašaju mudro. Čini se da je tjedan vrlo romantičan za oženjene osobe i vi ćete se zbližiti sa svojim partnerom tako što ćete se dobro provesti s njim. Također, dobit ćete priliku uživati ​​u romantici, širiti sreću i podijeliti svoje osjećaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj tjedan možda ćete iz nekog razloga otići na neko udaljeno mjesto, ali ćete svoju vezu zadržati onakvom kakva jest razgovarajući sa svojom ljubavlju putem društvenih mreža. Također, svi nesporazumi će se riješiti i oboje ćete biti u dubokoj ljubavi jedno prema drugom. Ovaj tjedan možete iskusiti koliko je duboka vaša ljubav i to će vam dati priliku za intimnost sa svojim životnim partnerom. Postoje mogućnosti da se svi nesporazumi između vas oboje mogu riješiti.

 

RAK

Vaš će ljubavni život ostati vrlo dobar tijekom cijelog ovog tjedna, zbog čega ćete s vremena na vrijeme darivati ​​svoju voljenu osobom divnim darovima. Ovi napori koje ste uložili utjecat će na vašeg ljubavnika i njegov odnos ljubavi prema vama će se dodatno povećati. Ovog tjedna osjetit ćete da je vaš bračni život jako lijep. Zbog toga ćete vi i vaš supružnik zajedno stvoriti najbolja sjećanja na vaš bračni život i pokušati ga dodatno poboljšati.

 

LAV

Uz brojne negativne trenutke u romantičnom životu, doći će do porasta vaše mentalne napetosti, a vi ćete ostati nemirni. Uložit ćete napore i dati sve od sebe da riješite takve probleme, ali to neće biti lak zadatak. Često zaboravljamo da naš supružnik čini toliko za nas bez govora. U takvoj situaciji s vremena na vrijeme mu poklonite neke posebne darove. Jer ako ovaj tjedan ne iznenadite svog supružnika, onda vjerojatno izazivate nevolje.

 

DJEVICA

Ljubav je mekan osjećaj koji ne razumije svatko. Stoga će vam biti emocionalni, a ne praktični, pomoći u jačanju vaše veze ovog tjedna. U takvoj situaciji, ako ste jedan od sretnika, možete se vjenčati sa svojim partnerom. Život oženjenih ovog horoskopskog znaka ovaj će tjedan ostati vrlo povoljan. Zato što ćete se tijekom tog vremena osjećati opušteno sa svojim supružnikom i nećete imati problema u komunikaciji s njim. Umjesto toga, dobit ćete dobre vijesti s djetetove strane, što vas oboje može približiti jedno drugom.

VAGA

Ovaj tjedan možda ćete imati romantične sklonosti prema osobi suprotnog spola. Moguće je da ćete tu osobu sresti na svom radnom mjestu. Stoga vam se savjetuje da budete milostivi prema svima. Međutim, prije donošenja bilo kakve daljnje odluke trebate prihvatiti prijedloge drugih. Ovaj tjedan možete otići na piknik sa svojim životnim partnerom i to bi se moglo pokazati vrlo povoljnim za vas. U tom smislu, morate maksimalno iskoristiti ovo vrijeme i pokušati ih usrećiti.

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan ćete vidjeti pozitivne promjene u svom ljubavnom životu. Možete pretvoriti svoju ideju da svoju voljenu osobu učinite životnim partnerom i razgovarate s njom, na što postoji mogućnost da dobijete pozitivne odgovore. Za to vrijeme mnogi parovi mogu zajedno otići na piknik. Neki oženjeni ovog horoskopskog znaka ovog će tjedna dobiti priliku za druženje sa svojim supružnikom, što će unijeti svježinu u vezu. Za to vrijeme možete ići na vjersko mjesto sa svojim supružnikom.

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan morat ćete se držati podalje od svega pogrešnog i nepotrebnog. U suprotnom, možete sebe kao i svoju voljenu osobu uvući u veliki problem iz kojeg ćete oboje kasnije biti nemoguće izaći. Ovaj tjedan možete podsjetiti svog supružnika na njegove nedostatke i neuspjehe, zbog čega ćete se suočiti s njihovom ljutnjom. U takvoj situaciji bilo bi vam bolje da ni u jednoj situaciji ne prigovarate svom supružniku. Jer to može pogoršati situaciju.

 

JARAC

Ovog tjedna mogli biste biti pod stresom zbog nekoliko obaveza na svom radnom mjestu. Ponekad ćete se zbog toga osjećati frustrirano i voljet ćete provoditi vrijeme sa svojim ljubavnikom i izgubiti se u njegovoj ljubavi. Postoji mogućnost da neko vrijeme nećete moći obavljati svoj posao. Ovaj tjedan, malo pozitivnosti i lijep osmijeh na licu vašeg supružnika pomoći će vam da se riješite svih tuga i boli. S tim u vezi, bit ćete skloniji imati više privlačnosti prema njima i to će vam donijeti nekoliko prednosti u vašem bračnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Tjedan će donijeti posebne promjene za one koji su sami jer postoji mogućnost da upoznaju osobu i zaljube se u nju. To se može dogoditi uz pomoć društva. Stoga se moraju družiti s drugima. Ovog tjedna iskusit ćete različite kvalitete svog životnog partnera i to će vašu vezu učiniti jačom nego prije. Također, bit će pozitivnih znakova i oboje ćete se približiti jedno drugom zaboravljajući sve nesporazume iz prošlosti. Također možete planirati nešto uzbudljivo za svoj bračni život.

 

RIBE

U ovom trenutku ćete posjedovati prekrasan osjećaj ljubavi. Dok gledate romantični film, svoju voljenu možete zamisliti kao heroja ili heroinu. Osobe ovog horoskopskog znaka ostat će prilično otvoreni o svojoj ljubavi prema svojoj voljenoj. Ako se držite podalje od svog dečka ili djevojke, tada možete provesti sate razgovarajući s njima telefonom. Samci mogu upoznati nekoga posebnog. Želju da provedete neko vrijeme sa svojim supružnikom također možete izraziti odlaskom kino ili slično mjesto. Međutim, za to vrijeme ponesite sa sobom neke slatkiše.