NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 22. do 29. Septembra: Evo tko će e do KRAJA MJESECA imati NAJVIŠE ljubavne SREĆE, a tko će se morati suočiti sa NAJVEĆOM TUGOM!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 22. do 29. Septembra: Evo tko će e do KRAJA MJESECA imati NAJVIŠE ljubavne SREĆE, a tko će se morati suočiti sa NAJVEĆOM TUGOM!

21 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovaj tjedan možete dobiti dobre vijesti od svog ljubavnika, a možda planirate i otići s njim na spoj. Moguće je da će vaš ljubavnik dobiti unapređenje na radnom mjestu i to će se pozitivno odraziti na vaše odnose. Postoji mogućnost da ćete dobiti financijsku pomoć od svog supružnika i to će vas riješiti financijskih problema i gajiti veliko poštovanje prema njima. U tom izgovoru možete im zahvaliti na pomoći i ugoditi im darivanjem. Imat ćete i ležeran izlazak sa svojim ljubavnikom i to će vam pružiti neizmjernu sreću.

 

BIK

Ovog tjedna izgledat ćete vrlo nemarno u vezi s ljubavlju i vezama. U takvoj situaciji morat ćete ostati iznimno odani svom ljubavniku, inače bi vaša veza mogla zapasti u probleme. Ovaj tjedan postoji strah da bi vaš supružnik mogao učiniti nešto nehotice, zbog čega ćete se naljutiti na njega. No, tijekom tog vremena, izražavanje ljutnje na supružnika može vam se vratiti, jer je moguće da vaš partner reagira pogrešnim riječima. Stoga, kontrolirajte se.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj tjedan morate ostaviti po strani svoju ozbiljnost i usredotočiti se na to da svoju vezu učinite svjetlijom i jačom. Međutim, i vi i vaš ljubavnik uspjet ćete zadržati isto tako što ćete razgovarati jedno s drugim. Također možete donijeti odluku da svom ljubavniku dopustite da upozna vašu rodbinu. Ovog tjedna važno vam je shvatiti važnost privatnosti u vašem bračnom životu, a također ćete voljeti imati prisnije odnose sa svojim partnerom i to će biti sasvim očito članovima vaše obitelji.

 

RAK

Ovo vrijeme će vam pomoći da ojačate svoje povjerenje jedno u drugo. Jer za to vrijeme vaš partner neće oklijevati u izgovaranju svojih mišljenja pred vama, a to vam može dati priliku da se dočepate nekoliko tajni vezanih za njihov život. Govoreći o oženjenim ovog znaka, ovaj tjedan je povoljan za vas. Jer tijekom tog vremena u vašem će životu biti obilje romantike. Kao rezultat toga, moći ćete svom partneru slobodno reći o svojim iskrenim osjećajima.

 

LAV

Ovaj tjedan, zbog lošije od očekivanih dobrih rezultata u ljubavnom životu, mogli biste se osjećati jako razočarano. Ali ako u to vrijeme do kraja tjedna ne izgubite hrabrost unatoč nepovoljnim okolnostima, moći ćete dobiti ljubav, podršku i romantiku od svog ljubavnika. Ovaj tjedan u vašem bračnom životu možda ćete se osjećati pomalo dosadno. U takvoj situaciji morate shvatiti da s vremenom svaka veza stari. Dakle, da biste poboljšali svoj bračni život, morat ćete s partnerom krenuti na avanturističko putovanje. Na taj način možete obnoviti svoj odnos.

 

DJEVICA

Ovog tjedna možete se odlučiti za različite metode udvaranja voljenom partneru. Vaša jedina namjera bit će usrećiti voljenu osobu svojim trudom. Kao rezultat toga, vidjet ćete dobre promjene u svom ljubavnom životu. Zbližit ćete se s partnerom, što će vam ići samo u prilog. Ovaj tjedan bit će jedan od najposebnijih dana u vašem bračnom životu. Doživjet ćete dubinu svoje ljubavi sa svojim supružnikom, zbog čega ćete ga obasipati ljubavlju i privrženošću, a također ćete vidjeti kako ga podržavate na svakom koraku. Zbog naklonosti koju gajite prema svom supružniku, imat ćete zrelo razumijevanje i zadržati isto.

VAGA

Ovaj tjedan doživjet će pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu. Svoje ćete osjećaje jasno staviti ispred svog ljubavnika. Kako biste usrećili voljenu osobu, možete planirati i da posjetite neka lijepa mjesta. Međutim, prije nego što napravite bilo kakav plan, znajte ima li dovoljno vremena ili ne. Čak i usred svih vrsta kontroverzi, shvatit ćete da je vaš supružnik osoba od najvećeg povjerenja za vas. Jer vjerojatno će doći neke životne okolnosti kada ćete uz sebe pronaći samo svog partnera.

 

ŠKORPIJA

Tijekom ovog tjedna, ako imate romantičan susret s nekim, tada će vam na početku biti vrlo uzbudljivo. Ali tijekom razgovora, svađe između vas dvoje neće dopustiti da dugo potraje. Zbog toga će vam se ovaj posjet činiti kao ružan san. Ovaj tjedan postoji strah da bi vaš supružnik mogao razotkriti osobne stvari vašeg bračnog života na negativan način, između vaše obitelji i prijatelja, možda ćete biti ogorčeni. U takvoj situaciji, upućeni ste da svaki spor odgađate na neko vrijeme, a da pritom izbjegavate kritiziranje supružnika pred gostima ili prijateljima.

 

STRIJELAC

Ako ovog tjedna razmišljate zaprositi prijatelja, to će vam biti nepovoljno. Jer to neće samo pokvariti odnos oboje, već možete izgubiti i dobrog prijatelja. Za one u braku, ovog tjedna moguće je da se bez razloga posvađate sa supružnikom zbog nekog drugog člana obitelji. Time možete izgubiti povjerenje i podršku partnera.

 

JARAC

Ovaj tjedan bit će mnogo takvih situacija kada će vam draga osoba nešto krivo reći. Nakon toga možete biti vrlo osjetljivi na ono što govore. U takvoj situaciji savjetuje vam se da kontrolirate svoje emocije i ne činite ništa neodgovorno za što ćete se možda kasnije morati pokajati. Ovaj tjedan u vašem bračnom životu možete postići neke štetne plodove. Jer moguće je da vam se razviju loše misli o bijegu nakon velike i žestoke svađe sa supružnikom. Ali treba shvatiti da bježanje od loših situacija nije rješenje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj tjedan, članovi vaše obitelji mogu se umiješati u vašu ljubavnu vezu, zlostavljajući vašeg ljubavnika. To ne samo da će povrijediti vašeg ljubavnika, već će postojati i mogućnost udaljenosti u vašoj vezi. Stoga izbjegavajte svađu s članovima obitelji u vezi sa svojim ljubavnikom. Muškarci ovog zodijaka ovaj će se tjedan vidjeti sretni zbog izvrsnih delicija koje priprema njihova voljena osoba. Zbog toga se supružnik može osjećati uvrijeđenim zbog nečega u obitelji. U takvoj situaciji morat ćete shvatiti da u slučaju da vam nehotice mnoge stvari pođu po zlu, nemoguće je pogriješiti dok kuhate hranu s partnerom. Umjesto da ih uvijek iznova kritizirate, dajte im vremena i pokušajte ih s ljubavlju uvjeriti.

 

RIBE

Vaše iznenadno loše ponašanje u ljubavi može narušiti dostojanstvo veze. Zato bi za vas bilo bolje da znate svoje riječi i pristojno razgovarate s ljubavnikom, a da pritom zadržite kontrolu. Također će vam biti puno bolje da ostanete strpljivi, a ne da svoje ponašanje pretvorite u grubo i agresivno. Također, ako je potrebno, ispričajte im se za svoje nepristojno ponašanje. Ovog tjedna vaši planovi mogu biti otkazani zbog iznenadnih potreba vašeg supružnika za poslom. Zbog toga će vaš um ostati pomalo depresivan. Međutim, nakon sredine tjedna također ćete shvatiti da je sve što se dogodi za dobro.