FINANCIJSKI HOROSKOP: Ova sedmica će mnogim znacima pogodovati financijski i poslovno, ali OVOM znaku su zvijezde odredile PRAVO BOGATSTVO!

FINANCIJSKI HOROSKOP: Ova sedmica će mnogim znacima pogodovati financijski i poslovno, ali OVOM znaku su zvijezde odredile PRAVO BOGATSTVO!

26 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Financijski horoskop: Posao može od vas zahtijevati preseljenje, što će dovesti do neočekivanih troškova. Male proslave mogle bi vas stajati novca. Na poslu možete dobiti fantastične nagrade, a dobar dogovor može koristiti vama i vašoj organizaciji. Ako se bavite medicinom ili lingvistikom, ovaj bi vam tjedan mogao donijeti financijsku korist i priliku za stjecanje bogatstva. Ovaj tjedan očekuju se izdaci za novu kuću i njezinu izgradnju.

 

BIK

Ovaj bi tjedan mogao donijeti vrlo povoljno vrijeme za vaše financije, a mogli biste zaraditi veliku količinu novca poslovnim dogovorom, kažu vaša tjedna predviđanja. Možda ćete se zbog toga osjećati bolje i možda ćete preko posla uspostaviti kontakt koji će vam pomoći u karijeri! Možete se uključiti u društvene aktivnosti, a iskustvo vam se može vratiti na mnogo načina.

 

BLIZANCI

Možda ćete moći uštedjeti novac, ali neplanirani troškovi poput stjecanja novih vještina djece i interijera kuće mogu se pokazati neizbježnima. Ovaj tjedan nije dobro vrijeme za ulaganje u tržište dionica bez savjeta stručnjaka. Možete dobiti olakšice od zajmova i poreza. Možete dobiti financijsku prednost od obiteljskog posla.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Može se dogoditi uspješno pokretanje novog posla, a općenito je ovo dobar tjedan. Moguće je povratiti prethodna ulaganja. Savjetuje se da izbjegavate posuđivanje. Mogući su troškovi za partnere, školovanje djece ili vozila. Putni troškovi se mogu dogoditi. Studenti mogu imati naknade zbog akademskih kolegija. Ulaganje u osiguranje i kućne troškove može biti neizbježno.

 

LAV

Ovaj tjedan ukazuje na puno promjena. Do sada ste mogli vidjeti da je protok novca bio odličan; međutim, vaša sklonost prekomjernom trošenju može utjecati na vaše financije. Morate mudro trošiti svoj novac. Dobra financijska inteligencija ili savjet nekoga s iskustvom može vam pomoći. Pobrinite se da vaša postignuća budu visoka u budućnosti kao povratna vrijednost u budućnosti.

 

DJEVICA

Ovaj tjedan oko vas mogu biti neke zbunjujuće financijske situacije. Dok iskoračite u provedbu svojih planova, mogli biste povrijediti vlastite interese ako se ponašate impulzivno. Kako tjedan bude odmicao, možda ćete imati više jasnoće o tome kako postupiti dalje. Pozitivan ishod je da nakon toga možda neće biti mentalnih blokada koje bi vas spriječile da budete čvrsti i odlučni.

VAGA

Ogroman priljev novca mogao bi poboljšati vaše financijske izglede tijekom ovog tjedna. Vjerojatno ćete ovog tjedna kupiti neke skupe naprave i dobar luksuz i razmetati se svojim bogatstvom. Međutim, morate biti oprezni u svojim financijskim odlukama tijekom drugog dijela tjedna. Tijekom vikenda možete izbjeći pustolovan duh oko novčanih pitanja. U protivnom biste se mogli naći u nezgodnoj situaciji.

 

ŠKORPIJA

Možete uložiti svoj novac u zemljište. Također možete potrošiti novac na renoviranje svoje kuće. Ako planirate ulagati u robu, savjetuje vam se da ne poduzimate takve vježbe ovaj tjedan. Bavite se jednostavnom vježbom i uložite novac u dugoročnu imovinu. To bi vam omogućilo da poboljšate svoje financijsko stanje na bolji način.

 

STRIJELAC

Ovaj bi tjedan mogao biti financijski plodan. Ako ste čekali povećanje plaće, vjerojatno ćete uskoro i dobiti. Ali nemojte to uzimati zdravo za gotovo; znate da je do ovih dobitaka ponekad vrlo teško doći. Ako želite uštedjeti novac, počnite to činiti ovaj tjedan. Pazite da ne trošite više nego što je potrebno. Ušteda je vrlo značajna!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovo bi mogao biti dobar tjedan za sve koji žele posuditi novac onima koji su u potrebi. Vaša ideja i cilj bi mogli biti dobri. Jedini savjet je da to dokumentirate kako biste izbjegli buduće prijevare. Ovog dana biste trebali biti oprezni sa svojim ulaganjima kako biste dobili daleko bolje povrate. Nadalje, trebali biste koristiti mekoću u svom jeziku i ponašanju.

 

VODOLIJA

Možete dobro napredovati s novčanim pitanjima. Možda ćete moći uštedjeti dobar iznos novca i biti sretni zbog toga. Špekulativni poslovi mogu biti isplativi u prvim danima tjedna. Ovaj tjedan mogli biste pravilno organizirati svoje investicije. Pažljivo planirajte svoje rutinske troškove. Bilo bi mudro održati ravnotežu između prihoda i rashoda.

 

RIBE

Što se tiče novca i financiranja, tjedan bi bio mješovit. Možete ostvariti i dobitke i troškove istovremeno. Ali redovni tokovi prihoda mogu biti sporiji od vaših očekivanja. Darivanja ili druga kupovina mogu uzrokovati financijski pritisak. Trebali biste spriječiti nepotrebnu svađu koja bi vas mogla poštedjeti financijske štete s poslovnim partnerom. Tranziti planeta donijeli bi uspjeh u sektoru nakita.