PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ DLANA! – Izaberi jedan dlan i SAZNAJ što će ti se VAŽNO u budućnosti DOGODITI

PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ DLANA! – Izaberi jedan dlan i SAZNAJ što će ti se VAŽNO u budućnosti DOGODITI

23 srpnja, 2023 0 By Admin

DRUGI DLAN:

Pokušavate živjeti sadašnjost, ali prošlost vam nikako ne da mira. Pokušavate da ne mislite na prošlost i osobe koje su vezane za prošlost, ali svako malo vas netko ili nešto vrati u prošle dane. Možda duboko u sebi niste s određenim stvarima raščistili, jer inače se ne bi toliko osvrtali nazad.

Često prebirete po mislima i pitate se kako bi bilo danas da ste drugačije postupili ili donijeli neke drugačije odluke. Vaša bliska budućnost upravo će biti vezana najviše za prošlost. U vaš život vratit će se osoba koju ste nekad neopisivo voljeli.

Sudbina jednostavno nije htjela da ostanete zajedno i stvorite zajednički život i budućnost. Koliko god vi mislili da ne vučete više tragove te ljubavi, u tome se varate. U to ćete se imati priliku uskoro i sami uvjeriti, jer vaš susret kroz nekoliko trenutaka probudit će sve one emocije u vama za koje vjerujete da ne postoje više.

One itekako postoje, samo su kroz ovaj period zaspale. Susret sa osobom iz prošlosti ponovo će probuditi sve vaše emocije, a pred očima će vam letjeti svi sretni i divni trenutci provedeni sa tom osobom.Nećete imati vremena misliti na one manje lijepe situacije koje vas vežu za tu osobu.

Daljni tijek zbivanja će dovesti do toga da ćete moći ostvariti ponovo vezu sa osobom iz prošlosti koja vam je nekada značila sve na svijetu.  Na vama će biti velika odluka, jer ako se na to odlučite, to bi za vas značio jedan posve novi i drugačiji život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆI DLAN:

Iako ne očekujete previše od budućnosti, ipak vama će se mnoge promjene desiti u životu i to već u vrlo bliskoj budućnosti. Ovo će možda biti period sa najviše promjena i najviše dešavanja u vašem životu. Kada je riječ o ljubavi, naredni period će biti buran za vas.

U vašem životu postoji osoba kojoj se vi jako sviđate. Možda sada to ne znate, ali ako ne znate, uskoro ćete saznati. Ta osoba će se vama prilično napadno udvarati i htjeti od vas da ostvarite ljubavnu vezu.Možda bi vama to bilo i zanimljivo sve, ali bit će vam odbojan nastup te osobe, jer će zaista biti napadno.

Na poslovnom planu će doći do vrlo zanimljivih i dobrih promjena. Upoznat ćete osobu koja će vam ponuditi posao. Budući da će ta poslovna ponuda doći iz prijateljskog odnosa, bit ćete u mogućnosti privilegija koje bi vam taj posao mogao donijeti.

Dobili bi zaista lijepo radno mjesto u kojemu se ne bi očekivalo previše rada, ali odgovornost bi bila prilično velika. Taj posao bi vam mogao donijeti popriličnu svotu novca. Nećete se obogatiti, ali ćete imati i više nego što će vam biti potrebno.

U svakom slučaju daleko više novca nego čime sada raspolažete. Bliska budućnost će za vas biti jedan lijep i sretan period. Razloga za sreću ćete imati i više nego što očekujete.

Moći ćete ostvariti ljubavnu vezu i promijeniti posao. I jedno i drugo bi moglo biti riješenje vaših briga i nezadovoljstva. Vrata koja će vam se otvarati, odrazit će se na samo na blisku budućnost, nego na budućnost općenito.

Stranice: 1 2