CIGANSKE KARTE donose ODLIČNE vijesti OVIM zodijacima, a jedan znak neće znati šta ga je snašlo…

CIGANSKE KARTE donose ODLIČNE vijesti OVIM zodijacima, a jedan znak neće znati šta ga je snašlo…

10 srpnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Vaše će emocije imati poseban udarac, što ćete shvatiti vrlo ozbiljno. U vama je snažan instinkt koji je spreman obraniti vaše osjetljive osjećaje. Trik je ostati prizemljen i usredotočen. Planirajte i organizirajte i moći ćete napraviti dosta toga. Ne ponašajte se brzopleto ako vas netko prekriži.

 

 

ŠKORPIJA

Ovoje su sjajni dani za vas. Ne samo da su vaše emocije na cikličkom vrhuncu, već imaju i dodatnu snagu koja će vam pomoći da ostanete hrabri suočeni s bilo kojim protivljenjem koje vam se nađe na putu. Dobra vijest je da se vaše planiranje može isplatiti. Na djelu su jake sile koje vam pomažu da napredujete prema svojim ciljevima.

 

 

STRIJELAC

Vratite svoju poletnu prirodu na Zemlju. Važno je da drugi kažu svoje. Nemojte prekidati dok razgovaraju. Držite usta zatvorena i uši otvorene. Stvarnost će vam vratiti za ono sjeme koje ste posijali, povoljno ili ne. Ovo je dobro vrijeme za šetnju šumom i ponovno povezivanje sa Zemljom.

 

 

JARAC

Posjetite svoj dom i pobrinite se za kućne poslove. Očistite pod, operite rublje. Napravite liste i držite ih se. Možda ćete primijetiti da postoji snažan osjećaj utemeljenosti u danu koji vam pomaže da ostanete na zadatku. Učinkovitost je naziv igre. Vjerojatno ćete doživjeti val napretka u svom poslu koji dolazi kada su vaše emocije utemeljene.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ćete  doživjeti nalet fizičke energije koji vas potiče da oživite svoje emocije. Odglumite svoje prave osjećaje u svakom trenutku. Dajte do znanja da ste sila s kojom se treba računati. Nema potrebe biti prijeteći ili izvanjski agresivni. Znajte da ako vam se netko ruga, imate snage i hrabrosti braniti se.

 

 

RIBE

Vašu praktičnu prirodu treba cijeniti prema prevladavajućim aspektima. Postoji moćna sila koja vam pomaže u svakom zadatku koji poduzmete, i snaga volje da se stvari obavi. Slobodno se pozabavite detaljima orijentiranim, ružnim zadacima za kojima ste vapili za vašom pažnjom. Vrijeme je da se ove stvari maknu s puta.

Stranice: 1 2