GATANJE IZ ŠALICE KAVE: Izaberi jednu ŠALICU i SAZNAJ šta te čeka u LJUBAVI u naredna tri mjeseca!

GATANJE IZ ŠALICE KAVE: Izaberi jednu ŠALICU i SAZNAJ šta te čeka u LJUBAVI u naredna tri mjeseca!

20 lipnja, 2023 0 By Admin

DRUGA ŠALICA KAVE:

Naredni period bit će u znaku izazova za vas i to bez obzira da li ste u vezi ili niste. Vama će se svakako desiti ljubav i u to nema sumnje, ali… hmm! Ali, to nije vrsta ljubavi koju bi si poželjeli, (pretpostavljamo), ali kako to već ide, srcu se ne može zapovjedati, niti možemo odlučivati koga ćemo voljeti, tko će nam se sviđati i u koga ćemo se zaljubiti.

Naime, vi ćete se zaljubiti u osobu koja je zauzeta, odnosno u osobu koja je u vezi. Iako ćete se pokušati tome oduprijeti, nećete moći. Da stvar bude još kompliciranija, ta osoba će htjeti biti sa vama. Vi nećete biti na čisto što napraviti, jer niste zamišljali scenarij da svoju ljubav i vezu morate skrivati od ostatka svijeta.  Pred vama je izazov i odluka –  da li se prepustiti čarima takve vrste ljubavi ili ipak ne!

 

 

TREĆA ŠALICA KAVE:

Ako ste u vezi: Postoji velika mogućnost da će vaša veza kroz narednih nekoliko mjeseci upasti u veliku krizu. Postoji mogućnost da će vas pratiti svakodnevne svađe i rasprave. Samim time vi i vaša voljena osoba ćete se dosta udaljiti. Vaša veza bit će na kušnji.

Sve manje ćete normalno komunicirati, a sve više se svađati. Kako ste preponosni oboje, ni jedan neće htjeti popustiti. Postoji velika šansa da će doći do prekida veze, ali na kratko. Vi ćete vjerojatno prekinuti svoju vezu, ali tek kada se razdvojite, shvatit ćete što ste izbubili. Ne samo vi nego i vaša voljena osoba.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ubrzo nakon toga ćete se ipak pomiriti. Nakon toga shvatiti ćete oboje koliko zapravo značite jedno drugom i da ste umalo jedno drugo izgubili zbog ponosa, inata i tvrdoglavosti. Vaša veza će nakon toga postati neraskidiva, jer vi ste suđeni jedno drugom.

Ako niste u vezi: Spremite se na ljubav svog života i srodnu dušu. Ljubav jednostavno nećete moći izbjeći. Ne morate vi tražiti ljubav, ljubav će naći vas!

Stranice: 1 2